Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

BLOKIRAO ME ADMIN!

Evo mene da se oglasim, ADMIN mi je dao negativnu ocenu jer sam obnavljala oglas, i objasnila sam situaciju koja je bila vezana za kaput. Nije ga uopste zanimalo. Uplatila sam novac za promociju i odredila da krene promocija 16.01.2023. Medjutim, ulazim ujutru na sajt, pise korisnik je blokiran! Koliko prevaranata je ovde bilo na sajtu, pa nisu blokirani! A ja, koja nikada nisam imala problema ni kao kupac, ni kao prodavac, vec zbog postavljanja oglasa (ocigledno su stavili pik na mene), nasli da me blokiraju! Epa kome ja onda da se obratim za povracaj novca koji je njima otisao u dzep?! Ovaj sajt je postao sramota i bezobrazluk. Mnogima se tolerise sve i svasta, a koga uhvate za oko NISTA!
2023 01 16
A koji je Vaš nalog bio?🤷‍♀️
2023 01 16
JAGODICABOBICA
2023 01 16
Pretpostavljam da ce i ovaj sada biti blokiran. Sajt je postao rasulo.
2023 01 16
Pisala sam, hvala svima. 5 godina sam na sajtu, ali poslednjih par meseci sajt je pukao skroz. Neki postavljaju parfeme bez kodova, rokova, niti lepo uslikane stvari, po 3 iste stvari im stoje na profilu, obnavljaju na 2 dana i nista. Totalno nefer i nekorektno.
2023 01 16
Ako sam dobar profil gledala, već ste imali dva negativna i jedan neutralan utisak od Admina sa upozorenjem za blokiranje. Slažem se da mnogi krše pravila i varaju pa im prolazi, ali nije baš da niste znali za glupo ali jasno navedeno pravilo.
2023 01 16
Admini nisu stavili pik na Vas, vec Vas je verovatno neko prijavljivao, jer da se bave svakim nalogom, blokirali bi masu drugih korisnika. Ne vidim "jagodicabobica" profil, ali ako ste imali opomenu, niste trebali nastaviti sa krsenjem.
2023 01 16
Meni je to za obnavljanje oglasa sumanuto. Meni se cesto desi da slucajno obrisem oglas. I onda opet slikam.merim i od toga ludim. Sumanuto je da se profil.blokira zbog toga.
2023 01 17
Svaki put ,na ovakve ili slične događaje, zastanem i pomislim šta i kako da sročim ,a da ne budem nepristojna....Pokušavam da shvatim šta se to tačno odvija u mislima admina kad krene da proverava stanje "na terenu", kojim se pravilnikom vodi (a moralo bi da se vodi). Stanje javašluka na sajtu je postalo nepodnošljivo,uvredljivo. Ja konstantno imam osećaj da se admin(i) igra(ju) igre koja se zove " Imam moć i primenjujem moć bez pokrića". Kada neko forsira nedoslednost u svom poslu, taj apsolutno gubi svaki autoritet i poštovanje sa druge strane. Koja je uloga admina,zapravo,u ovom trenutku na ovom sajtu???
2023 01 18
https://mojekrpice.rs/jagodicabobica-2806 Ne znam da li se radi o ovom profilu pošto se članica ne oglašava. Ako ne, izvinjavam se unapred. Slažem se sa Željkom da bi doslednost trebao da bude cilj i isti tretman za svakoga. Ipak, u ovom slučaju prema utiscima bilo je jasno navedeno gde su greške napravljene. Ps. Ja ni sad se ne usuđujem da postavim ponovo oglase koje sam slučajno izbrisala. Vrv bi mi zalepili negativan.
2023 01 18
> Nensina: > Meni je to za obnavljanje oglasa sumanuto. > Meni se cesto desi da slucajno obrisem oglas. > I onda opet slikam.merim i od toga ludim. > Sumanuto je da se profil.blokira zbog toga. Takodje. Listam oglase, i samo ode slucajno na obrisi oglas, i onda ako opet isti postavim ispada da se oglas obnavlja. Svakako ne razumem tu prasinu koja se dize oko obnavljanja oglasa na ovom sajtu.
2023 01 18
Da, radi se o tom profilu AppleRed. Blokirana sam zato sto je kupac kupio kaput, koji je posle vratio. Naravno da sam nakon prodaje obrisala i posle postavila oglas ponovo. Kao i celu prepisku sam poslala Adminu. Kao neka budala uplatila promociju, a oni me blokiraju! 11 godina sam na ovom sajtu, nikada ni jedan problem ni kao kupac ni kao prodavac, ali se zato nasla neka pametna osoba koja je BLOKIRALA nalog zbog OBNAVLJANJA oglasa! Ako je to najveci problem na ovom sajtu neka mi blokiraju i ovaj nalog! Sramota!
2023 01 18
Ako je to bio slucaj,tek onda mi je sumanuto da se profil blokira zbog obnavljanja
2023 01 18
Suludo. Ja se secam kad sam poslala clanici stvar i oznacila je kao prodato. Bukvalno posle sat vremena predmet je nestao sa mog profila, a nisam ga ja obrisala sto znaci da je samo admin mogao da obrise. Ja sam cekala da kupac primi pa da onda obrisem. Sta bi se desilo da je bio neki problem, a admin obrisao? U to vreme nije vazilo to sumanto pravilo za obnavljanje, ali svejedno. Brisu stvar koju kupac jos nije ni primio...
2023 01 21
Prevara od strane sajta. Stigla mi je poruka od oficijalnog sajta moje krpice da je proizvod kupljen i da moram da unesem podatke sa kartice i skinuli su mi 90e
pre 1 dana, 11:12
1 2