Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

UPOZORENJE!!! HAKOVAN SAJT - HAKOVANE NALOGE OGLASITE OVDE!!!

Samo CVV sa kartice nemojte da dajete i broj kartica i nemojte da unosite ... Kada kliknete na link dobijate podatke kao kada kupujete sa interneta i tu trazi CVV gde sa time odobravate placanje ...U tom slucaju odmah pozovete banku da vam blokira karticu ... Ja sam sprecila .. jer je otislo u rezervisana sredsta i ukapirala sam da je prevara .. dugo ocitava njihov program -taj sa koga kradu ... dalo mi je dovoljno vrm da ukapiram da nesto nije kako treba .. sreca moja ... ali samo CVV nikako sa kkartice!!!! To sistemski napravljeno da povlace pare sa racuna.... Sto je najgore i da prijavite - interpol mora da se raspise jer ne rade iz Srbije .... :( :|
2023 02 12
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3341631e8923c3259fa66f7fea4b8f5c.jpg) još jedannapad
2023 02 12
> andrijanabilja: > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3341631e8923c3259fa66f7fea4b8f5c.jpg) > još jedannapad Sad su se i izbezobrazili još 😂
2023 02 13
"Jako me ljutiš" Mislim da nam je svima jako žao
2023 02 13
Zanima me dali je clanica Nensina odblokirana u medjuvremenu?
2023 02 14
> SveJeNaProdaju: > Zanima me dali je clanica Nensina odblokirana u medjuvremenu? Jok, minimum mesec dana kao što i DD bila. Uz to, hakovanje na koje upozoravala se nastavlja.
2023 02 14
Sramotno je što je Nensina blokirana!!! Smatram da je za svaku pohvalu što je pokrenula ovu "akciju" ,pošto je to trebalo da bude posao admina. Zar ne? Navodno je blokirana zbog neprimerenih reči ili tome slično (ako se dobro sećam). Pa,takvo ponašanje admina izaziva samo revolt i gnev. Upravo oni svojim ćutanjem i generalno neprofesionalnim odnosom izazivaju ovakve reakcije. Ja još uvek ne vidim njihove akcije, konstruktivne. Aktivni su jedino kad treba da uklone oglas,daju negativnu članicama,a objašnjenje za isto je "pogledajte pravila sajta".
2023 02 15
Šta vi konkretno očekujete od admina bilo kog sajta? Želite da stoji nad glavom kao angel i pazi da ne date svoje podatke radi prevare? Ako volite da se koristite internetom naučite kako pametno koristiti net i ne trebaju vam admini. Ako i dođe do nekog problema u komunikaciji zavisi od vas kako ćete to moći rešiti. Vas dve, gospoja Nensina koja je blokirana jer je uzurpirala forum i vi koji ste dizali revolucije na krpicama gradite imidž ovog sajta, takođe. Svakog časa smo čitali vaše vapaje za pomoć što je istina ravno patosu, malo i žalosno da se jedna žena tako predstavlja kao da joj život visi o koncu jer nema admina; a realno vaše prodaje idu dosta dobro, pa mogu da ocenim da su vaši urlici bili zbog radi promocije.
2023 02 15
Trebalo bi okaciti nekako u vrhu sajta obaveštenje. To bi pomoglo. Jer očigledno da još uvek postoje članice koje ne znaju da se br kartice i sigurnosni kod kucaju isključivo kada PLAĆATE i skidaju vam se sredstva. Za sve ostalo postoji br računa na koji kupac uplaćuje. Niko ne treba da zna vaš br kartice, osim kad plaćate uslugu. Dok god ima neupućenih,ova prevara će da postoji. To ja sam već platio ,a vi kliknite ne postoji.
2023 02 15
Da je sreće da i vas blokiraju bilo bi to za dobrobit svih nas koji ovo čitamo. Od kad gospoje nema smirilo se sve. Onaj ko se zajebao pa dao podatke sa kartica je sam kriv a ne admin. Na sajtu KP su se oglasili povodom prevara ali onaj ko poseduje bankovnu karticu treba da zna da ne treba da deli podatke svakom ko mu se javi; inače po vama je samo admin kriv. Nebuloza. Šteta po vas što samo na ovom sajtu možete da se iživljavate, a morali ste da spustite loptu da vas ne bi šutnuli, jer ovde fino možete da izražavate vaše nezadovoljstvo ko zna zbog čega. Takvo ponašanje sigurno ima neku pozadinu.
2023 02 15
> fashiona011: > Trebalo bi okaciti nekako u vrhu sajta obaveštenje. > To bi pomoglo. Jer očigledno da još uvek postoje članice koje ne znaju da se br kartice i sigurnosni kod kucaju isključivo kada PLAĆATE i skidaju vam se sredstva. > Za sve ostalo postoji br računa na koji kupac uplaćuje. > Niko ne treba da zna vaš br kartice, osim kad plaćate uslugu. > Dok god ima neupućenih,ova prevara će da postoji. > To ja sam već platio ,a vi kliknite ne postoji. Možda treba okačiti, a možda ne vredi. Dosta njih je nepismeno u svakom smislu i džaba pisanija. Ali okej tu je forum na kom se neprestano piše o tome, ali zar ne vidite da to velika većina ne čita. Prema tome šta mi tu možemo, neka se opeku kad imaju novca pa možda posle nauče. Njihova stvar. Ono što sam gore pisala posvećeno je drugoj članici.
2023 02 15
ZeljkaRaskovic: Sramotno je što je Nensina blokirana!!! Smatram da je za svaku pohvalu što je pokrenula ovu "akciju" ,pošto je to trebalo da bude posao admina. Zar ne? Navodno je blokirana zbog neprimerenih reči ili tome slično (ako se dobro sećam). Pa,takvo ponašanje admina izaziva samo revolt i gnev. Upravo oni svojim ćutanjem i generalno neprofesionalnim odnosom izazivaju ovakve reakcije. Ja još uvek ne vidim njihove akcije, konstruktivne. Aktivni su jedino kad treba da uklone oglas,daju negativnu članicama,a objašnjenje za isto je "pogledajte pravila sajta". Mislim da blokada ima veze sa reči JAJE 😂 pa je posle toga krenula salva majmuna, uriniranja, seksa i upada u inbox. Slažem se gotovo skroz sa korenmilicom, ovde članice ne znaju mejl da koriste a kamoli nešto drugo. Kao što se mnoge nisu opekle sa ovom prevarom, tako su se mnoge i opekle. Hakovano može biti sve i svašta a ne samo MK. Kome ovo smeta, ko je ugrožen, ko neće da se zaštiti na predložen način najbolje da ni ne koristi internet. Admini svakako mogu da stave javno obaveštenje i podsete na ono što su već pisale, još 2021. https://mojekrpice.rs/forum/t/579221/prevare-na-sajtu
2023 02 15
> korenmilica: > Šta vi konkretno očekujete od admina bilo kog sajta? Želite da stoji nad glavom kao angel i pazi da ne date svoje podatke radi prevare? > Ako volite da se koristite internetom naučite kako pametno koristiti net i ne trebaju vam admini. > Ako i dođe do nekog problema u komunikaciji zavisi od vas kako ćete to moći rešiti. Vas dve, gospoja Nensina koja je blokirana jer je uzurpirala forum i vi koji ste dizali revolucije na krpicama gradite imidž ovog sajta, takođe. > Svakog časa smo čitali vaše vapaje za pomoć što je istina ravno patosu, malo i žalosno da se jedna žena tako predstavlja kao da joj život visi o koncu jer nema admina; > a realno vaše prodaje idu dosta dobro, pa mogu da ocenim da su vaši urlici bili zbog radi promocije. Ne znam kako ne uviđate značenje mojih rečenica. Stalno podvlačim to ćutanje admina,njihovu neangažovanost oko obaveštavanja,koje je moralo da se dogodi momentalno kad su počeli problemi sa hakovanjem. Čitajte sve pažljivo i sa razumevanjem - skrooooz ste promašili temu i otišli u neke nadobudne visine.Ne jurite da sa radošću iznosite tehn.nepismenost članica i da uživate u njihovoj "gluposti" ili nesnađenosti. Imam i predlog za Vas: moliću da održite jedan fin vebinar na temu koja Vas muči. Tako ćete ispuniti (možda) neke svoje neostvarene snove u vezi sa edukacijom. .
2023 02 15
Srebrna, Milice, molim vas ne ulazite dalje u diskusiju 😂😂😂 ne vredi.
2023 02 15
Ma to malo dok mi se ispeče pile :')
2023 02 15
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 18