Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

UPOZORENJE!!! HAKOVAN SAJT - HAKOVANE NALOGE OGLASITE OVDE!!!

Ovde sam od 2014., iako za sajt znam od 2011., nikada ništa od administracije nije stiglo direkt u inbox a bilo je svega i svačega, svakakvih situacija, bagova, napada, čuvenih haljinica, jedno vreme smo bile i bez admina, po forumu su vazdan dizani ustanci, revolucije, peticije, tražene gaće, čarape, nuđen sex, prikazivani falusi, članice su bile policajci, sudije, izvršitelji i samoproklamovani admini što su delile pravdu redom, dakle svega i svačega smo se mi matore članice ovde nagledale i preživele a i MK je preživeo. I KP i LKO su ozbiljni sajtovi, firme, d.o.o i sigurno imaju sasvim drugačije poslovanje, rešenja, cele IT timove, servere i svoja poslovanja usklađuju u potpunosti sa zakonima R. Srbije gde jedino i posluju, daju plate redovno, angažuju se kako treba. Zato i plaćate provizije tamo. Sve ima svoje. MK je polu-profesionalna platforma sa sedištem u Litvaniji koja je prisutna u više zemalja, jedna prelepa ideja koja traje i koja nam omogućava da potpuno besplatno postavimo naše krpice za prodaju, razmenu i kupovinu, a ako želimo posebne usluge i to nije skupo, sajt sa preko 300.000 članova u Srbiji, aktivnih i neaktivnih, zajednica. MK nije naša prćija iako se mnoge tako ponašaju. MK nije vaš život da bi tu izbacivali vaše frustracije. Platforma je da se kupi, proda i razmeni i iako nam je omiljen sajt, verujem da nije adekvatno finansiran, da nema previše truda jer bez love niko neće da radi a šta se mene tiče, MK i MK administracija su krajnje tolerantni prema svojim korisnicima, naročito za nas "forumašice".
2023 02 16
Ima puno pogrešaka, ima puno loših stvari i o njima sam pisala i komentarisala godinama, ima neopisivo mnogo toga što se može poboljšati ali ima i neopisivo mnogo benefita za sve nas. Cenim da je ovde mnogo toga na bazi dobre volje, altruizma, minimalne zarade a onda ne možete očekivati potpuni profesionalizam i nakon svega, neko će biti pametan i popljuvaće rešenja koja su univerzalna za svako hakovanje. Pa onda, isključite i uključite komp i ne ulazite više ovde ako ovo niste spremni da prihvatite. Tako je kako je, možda bude bolje, možda ne. Ćaskajte i uživajte i poštujte pravila kakva god da su.
2023 02 16
> srebrna: > Pa onda, isključite i uključite komp i ne ulazite više ovde ako ovo niste spremni da prihvatite. Tako je kako je, možda bude bolje, možda ne. Ćaskajte i uživajte i poštujte pravila kakva god da su. Ta solucija bi bila odlična, ali internet je zagušen, sad je kloaka. Svako danas prodaje i kupuje. Kad kažem svako, pogledajmo neke profile i kako se obraćaju u naslovim porukama - npr. pretnjama (nemojte slučajno da stisnete dugme Želim, jer ću da eksplodiram!! i sl.) svako ima svoj mali svet u kom određuje pravila i slično. Ljudi su bahati. Oruđe neta ne koristi se na način koji bi mogao doneti benefite, ali tu negde se moramo i mi prilagoditi i naučiti s kim da sarađujemo s kim ne, svet je u kolapsu pa se sve sručilo i na ovaj mali sajt, nema mnogo mesta čuđenju. Iako se ipak čudim i neću prestati. Slažem se sa vašim viđenjem, ne znam šta te žene očekuju od ovog malog prostora, vidim da neke imaju dobre prodaje ali se i dalje oglašavaju kao da je neko u najmanju ruku nastradao, kao oni gnusni naslovi u žutoj štampi. Zbog toga sam tu da im se smejem, jer i ja koristim ovaj sajt, a one zatrpavaju forum smećem i meni to iskreno dosta smeta, jer vidim s kim imamo posla. Odvratno je sve što smo videli proteklih dana i unazad ko zna koliko. Uzbune, revolucije, prevrati, ... bezmozgovići. No, nije na odmet sprdati se, što se mene tiče, jer drugo očigledno ne možemo. Bar ja. Tako da određeni, ne zamerite.
2023 02 16
Postaje sve zanimljivija tema.
2023 02 16
> srebrna: > Ovde sam od 2014., iako za sajt znam od 2011., nikada ništa od administracije nije stiglo direkt u inbox a bilo je svega i svačega, svakakvih situacija, bagova, napada, čuvenih haljinica, jedno vreme smo bile i bez admina, po forumu su vazdan dizani ustanci, revolucije, peticije, tražene gaće, čarape, nuđen sex, prikazivani falusi, članice su bile policajci, sudije, izvršitelji i samoproklamovani admini što su delile pravdu redom, dakle svega i svačega smo se mi matore članice ovde nagledale i preživele a i MK je preživeo. > I KP i LKO su ozbiljni sajtovi, firme, d.o.o i sigurno imaju sasvim drugačije poslovanje, rešenja, cele IT timove, servere i svoja poslovanja usklađuju u potpunosti sa zakonima R. Srbije gde jedino i posluju, daju plate redovno, angažuju se kako treba. Zato i plaćate provizije tamo. Sve ima svoje. > MK je polu-profesionalna platforma sa sedištem u Litvaniji koja je prisutna u više zemalja, jedna prelepa ideja koja traje i koja nam omogućava da potpuno besplatno postavimo naše krpice za prodaju, razmenu i kupovinu, a ako želimo posebne usluge i to nije skupo, sajt sa preko 300.000 članova u Srbiji, aktivnih i neaktivnih, zajednica. > MK nije naša prćija iako se mnoge tako ponašaju. > MK nije vaš život da bi tu izbacivali vaše frustracije. > Platforma je da se kupi, proda i razmeni i iako nam je omiljen sajt, verujem da nije adekvatno finansiran, da nema previše truda jer bez love niko neće da radi a šta se mene tiče, MK i MK administracija su krajnje tolerantni prema svojim korisnicima, naročito za nas "forumašice". Lepo receno👏
2023 02 16
@Srebrna.: "MK nije naša prćija iako se mnoge tako ponašaju. MK nije vaš život da bi tu izbacivali vaše frustracije." Nazalost, jeste. Za mnoge. Pre nekoliko godina smo moje koleginice i ja radile projekat o psihologiji komunikacije i predstavljanju individua u javnom medijskom/online prostoru. Bile smo i ovde, na MK- kao prodavci i kupci (naravno posteno i transparentno) ali i kao nosioci projekta. Posebno "koristan" nam je bio forum, isto tako i poredjenje komunikacije na forumu sa onom u inboksu ili privatno. Cesto smo i same "bacale udicu" sa mnogo truda da se bilo ko ne oseti povredjenim ili prozvanim, pa se uvek desavalo suprotno. Koleginica, koja je inace psiholog, gotovo se razbolela od stvari koje je ovde (izmedju ostalog) procitala, videla i dijagnostifikovala. Nisu to samo frustracije, usamljenost ili nedostatak sadrzaja u privatnom zivotu (a ni ovome prosto ne treba suditi). Najmanji problem su otvoreni defekti za koje ne treba ni pameti ni strucnosti da se prepoznaju (prljave gacice i sl.). Strah od sebe i drugih, neukost i primitivizam su na drugom mestu. Najopasniji su fanatici koji iz te svoje neupucenosti cvrsto veruju u neku laznu, u sopstvenoj glavi kreiranu, sliku funkcionisanja sveta (pa i ovog nesrecnog sajta ,:) ). Ne biste verovali cega i koliko svega nenormalnog smo se ovde nagledale i nacitale. Poenta je bas kako je Srebrna napisala: smanjite dozivljaj, tako je kako je, a bice i gore. Uzgred, pozdrav za nju, ovde, naravno, ima i divnih clanica. Srecna vam kupovina i prodaja, edukujte se uvek i dozivotno. Svako dobro!
2023 02 16
> Esprit21: > Obavestenje se moze poslati kao sto je uradjeno na KP sajtu, svim korisnicima u inbox i resen problem. Jeste sigurni da se to može ovde? Vesnici promena i uzbunjivači kojima sajt gde se ne plaća ništa nakon prodatog predmeta, ratnice protiv dark weba treba da upute svakoj osobi sa krpa pismo bezrezervne podrške, jer admina nema (a postoji link iz 2021. o prevarama) i da objasne potanko kako se vladati na netu. Sedite za pregovarački sto i dogovorite se kako da to sprovedete u delo. Tako ćete i ovaj sajt i nas osloboditi čitanja o punjenim majmunima i vriske dokonih žena.
2023 02 16
Tačno je da se sa ovog foruma može videti i zagrebati u naše bolesno društvo. O tome sve vreme pričamo ovih dana, doduse ja se nisam ranije uključivala mnogo ali sam gledajući razularenost mnogih članica rešila da im kažem da postoji i druga strana, jer su postale previse glasne, bezobrazne Možda se nekom moj sistem i način pisanja ne dopada, no čitajući sve ovo, kojekave upade odvratne komentare kao: "nije ti ovo mesto za tu temu" (od strane policajaca na sajtu i pretendenata za mesto admina) i sl. smučilo mi se toliko da sam neko vreme bila van mreže. U jednom trenu pre oko godinu dana, smatram da se to može podvesti pod bulijanje, ili internet nasilje, pitala sam admine kako dozvoljavaju takve upade određenih nazovi redara koje su se samoproklamovale u admine i dele pravdu, bez smisla i reda (a bile su i ostale toliko odurne da je to sto se mene tiče poremećaj neke vrste) dobila sam odgovor da one samo upućuju članice da to ne rade (pisu u pogresnom forumu, podforumu sta li) i da je to apsolutno okej. Kao čitaocu foruma meni nije okej niti je normalno, jer se ti ljudi ili žene tako ponašaju i van neta. Ali, mislim da sam dovoljno pisala i da bi situacija trebalo da je jasna, nekima. Šta učiniti povodom članica za koje je ovo mesto podobno za iživljavanje, nisam sigurna.
2023 02 16
> MaglaSvuda: .(...) > Bilo bi dobro da povodom tog istraživanja nešto više napišete, jer svako ko dođe ovde može veoma lako da primeti negativne stvari i da se nađe u nebranom grožđu zbog strahovito poremećenih osoba. No, jedno je jasno bar što se mene tiče: shvatam da su se mnogi osetili loše nakon kontakta sa određenim osobama ili samo nakon čitanja njihovog "izlaganja" (pogledajmo prethodne teme i videćemo ko su, ne znam da li se one uopšte mogu prepoznati). Mislim da ima previše internet nasilja ovde, u inboxu pogotovo mada nisam to lično dozivela ali sam svašta pročitala u četovima koji su postavljani. Možemo se i složiti da će biti sve gore. Zato bi možda bilo dobro izložiti podrobnije ono što ste saznale, naravno ako je to moguće. Nemojte samo gledati i proučavati već delujte. Pozdrav
2023 02 16
@Magla Svuda Pozdrav i za tebe Maglice :") :*
2023 02 16
Ma, dve zene selo, tri zene vasar. Odavno su nasi stari na vise primera odradili disertaciju zenske psihologiju i to je rezultat
2023 02 16
Mnogi kao da zive na Marsu pa dodju na forum i iscudjavaju se. Ono kao sve sto se ovde vidi i procita, to ne postoji nigde u vasoj okolini pa se ovde mozemo iscudjavati, sokirati, razboleti, raditi eksperimente? Ne treba vam forum za to, svega ovoga imate i u svojoj okolini, doduse ne iznose komsije ispred zgrade astal sa predmetima koje prodaju, a ni vi pa usput da procaskate o svemu sto mozete ovde da cujete i vidite tako da nije isti dozivljaj kao na MK, ali su mozgovi i traume iste. Otud i ono cuveno kad se desi sta se desi "ali on je bio ljubazan komsija, svima se javljao i govorio dobar dan, sokirani smo"... Ovaj prostor je toliko traumatizovan nenormalnim desavanjima nekoliko decenija, generacije su odrasle uz nenormalne uslove u zemlji, u porodicama, u drustvu. Samo pogledajte naslove u novinama, portalima, sta se promovise, sta se reklamira, sta se pusta na televiziji. Nista od toga ne gledam i ne citam, ali bacim pogled ponekad da vidim hoce li se nesto promeniti. I ne cudim se kad vidim broj ludaka, jer je jednako proporcionalan svemu navedenom. Dobro je dok ima jos uvek normalnih.
2023 02 16
psihologija komunikacije i predstavljanju individua u javnom medijskom/online prostoru. Da su imale temu psihologiju komunikacije i predstavljanje individue u haustoru, onda bi verovatno uzorak bile komsije. Ovako smo, ipak, mi uzorak za taj projekat.
2023 02 16
> Esprit21: > I ne cudim se kad vidim broj ludaka, jer je jednako proporcionalan svemu navedenom. Dobro je dok ima jos uvek normalnih. Kad se ne čudiš zapitaj se o stanju uma ili pročitaj neki esej makar, o čuđenju, da vidiš šta sve mozak može. A o ludacima i vama koji ste normalni sledeći put.
2023 02 17
Ne brini ti za moj um, brini za svoj jer koliko nedavno si otvarala temu da napadas zenu koja ti je vratila novac, znaci da ti ovce nisu bas na broju. Bye
2023 02 17
1 2 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 18