Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Police po meri

Zanima me da li neko ima police sa skrivenim nosacima vec neko vreme i kako su vam se pokazale? Vec par meseci trazim nekog da mi ih uradi po meri ali mi svi kazu da ih ne uzimam ( proizvodjaci , ljudi koji montiraju…) Kazu da su vrlo lose i da ne mogu da mi daju garanciju, ne mogu da nose neke vece kilaze (2-3kg max)
2023 02 11
Ja sam ih imala oko 10 godina bez ikakvih problema. Zavisi koja je dužina nosača koji ulaze u zid, koja je dubina police i najvažnije kvalitet zida
2023 02 11
Zid nije noseci / gipsani , vec pravi . Ne znam kako da se izrazim,😅 Problem je sto svi prodaju i rade po meri, a kada ih pitam da mi urade kazu da je bolje da uzimam , da ne mogu da mi daju garanciju , da su jako lose sto se tice izdrzljivosti . Sad ne znam ni saama sta da radim , jurim police vec 4 meseca i nista.
2023 02 11
Pretpostavljam ako su duboke police da bi bilo teže da se naprave sa skrivenim nosačima ali nije nemoguće. Nekada je bilo teško naći takve nosače pa su sekli armaturu i stavljali nju kao skrivene držače, a to mora biti vrlo stabilno. Onda bi čak i da su duboke police mogla da se napravi rupa u njima i ubaci armatra, ali za to mora biti kvalitetniji materijal od iverice
2023 02 11
Mozda je zbog toga, trazila sam im dimenzije 100 sa 30cm , debljina mi nije bitna ako mora deblja nek bude deblja, ali kazu da ne mogu nositi vise od 2-3 kg.
2023 02 11
Imate jako lepe police Lack u Ikei za 1600 u vašim dimenzijama, ako se pričvrsti za zid nosivost je do 15kg a na gips 5kg.
2023 02 13
> JoccaNikolic: > Imate jako lepe police Lack u Ikei za 1600 u vašim dimenzijama, ako se pričvrsti za zid nosivost je do 15kg a na gips 5kg. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3c8d1b559018773d4cdbe1ff2d709b49.jpg) Mislite na ove police? Bas sam bila u Ikei pre mesec dana i videla sam ih ,ali osim sto deluju jako lagano pise da su punjene papirom? Nosivost max 10 kg al se na ovo ne bih usudila da stavim ni 5kg . Mozda se samo kod njih klima tako ali nekako deluje bas kao da je prazna iznutra.imate li mozda vi iskustva sa ovim policama ? 😊 bilo bi bas dobro da valjaju jer su i lepe i uklopljive , al ipak mi je izdrzljivost najbitnija , treba da stoje neke jako teske stvari.
2023 02 13
Ikea ima dosta nameštaja koje u unutrašnjosti imaju oblik saća ali to je zajsta lagano i čvrto. Nosivost zavisi samo od tipla i šrafova na zidu a ova se pričvršćuje na čelične šipke. Mislim ja sam jako zadovoljna Ikeinim nameštajem imam drugu policu a ne ovu.
2023 02 25
> JoccaNikolic: > Ikea ima dosta nameštaja koje u unutrašnjosti imaju oblik saća ali to je zajsta lagano i čvrto. Nosivost zavisi samo od tipla i šrafova na zidu a ova se pričvršćuje na čelične šipke. Mislim ja sam jako zadovoljna Ikeinim nameštajem imam drugu policu a ne ovu. Ikea se i meni pokazala kao najbolja opcija sto se tice komoda, stocica… al kad sam bila poslednji put bas sam isla trazeci police, i nasla sam ove gore navedene, medjutim to tako deluje lagano jeste tamo lose pricvrsceno ali ne znam, skepticna sam. Zato pitam da li neko ima iskustva pogotova sa ovim policama koje imaju skrivene nosace bas kao te iz ikee. Javljala sam se ljudima po halo oglasima, KP , i svi su mi rekli da ne zele da ih prave, neki da mogu ali necu dobiti garanciju koju bih dobila za policu sa nekim drugim nosacima itd… a bas sam se za njih zalepila….☹️
2023 02 26
Pogledajte mislim da majstor Srđan ima takve police, javite mu se na fejsu.
2023 03 01
> JoccaNikolic: > Pogledajte mislim da majstor Srđan ima takve police, javite mu se na fejsu. Hvala vam , pokusacu da ga nadjem, jel se bas tako zove na fejsu?🙂
2023 03 05