Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Online zarada(nije prevara)

> Dina86: > Sad sam bila da vidim nacin isplate. Ja jos nemam zaradjeno, tako da nisam ni imala isplatu, samo me je odjednom zapratilo bas dosta ljudi sa tiktoka uglavnom ih prepoznajem. Al dobro, nesto se stalno desava.. Nacini isplate pise: PayPal, Cash App i Venmo. Ovaj sajt se jako brzo siri, i raste. Tako da vidim da ima neku perspektivu. Ostavi na drustvenim mrezama ili ovde kod ili link za registraciju da mozes da povecas proviziju i ti i osobe koje se prijave tvojim linkom 😊 Meni je prva zarada posle par dana stigla tako da verujem da je lep nacun za dodatnu zaradu. Mnoge devojke na tik toku hvale ovaj nacin zarade 😊
2023 02 21
> Dancer: > Želim samo da podsetim sve devojke koje su se učlanile da što više proizvoda budu dodale, više će imati prilika da zarade. Naravno, preporuka je da uvek pišete za stvari sa kojima imate iskustva, baš zbog toga i postoji sajt, da bi ljudi kupovali proverene stvari. Slazem se sto se tice toga,bilo bi dobro da imate iskustva sa proizvodima o kojima pisete, da pazite da bude ukljucen Affiliate On, ili ako niste vi koristili licno neko od vasih blizih,prijatelji itd. Takodje citajte recenzije proizvoda mozete dosta toga da shvatite i iz recenzija proizvoda,obavezno je informisati se da biste nesto mogli da preporucite 😊
2023 02 21
> Adam&Eva: > Napravila sam takodje svoj profil benable.com/i/62KJ2 🌺 Bravo,samo napred 😊
2023 02 21
> galgal: > Pozdrav. Evo i mog linka, pa ko želi neka se preko njega registruje☺️♥️ Bravo,samo napred 😊
2023 02 21
Pozdrav svima, i ja sam nova na Benable sajtu. Moj link za logovanje: benable.com/i/N8RJV
2023 02 22
Od čega tačno zavisi početak profitiranja tj profit uopšte? Da li od naših pratilaca, da radimo na povećanju istih ili od broja podeljenih preporuka za brendove i proizvode? Kakva su Vaša iskustva u tom pogledu i kada su krenule prve zarade? 🤝
2023 02 22
Zarade nema 😄 verovatno od broja pratilaca koje ne znam kako tamo steći osim ako ne zaprate oni sa drugih društvenih mreža.. 🙈 Neka pojasni neko kome ide..
2023 02 24
Evo i mog linka: benable.com/i/NW563 :")
2023 02 24
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/9fb53ccf8f2ad2589e9e5887af9ea33e.jpg) Evo jednog primera neke od mojih zarada od preporuka, taj odeljak možete naći u delu Dashboard na profilu. Tu imate listu svih transakcija koje su obavljene, tj za svaku kupovinu od vaše preporuke dobijate određeni procenat od cene proizvoda.
2023 02 25
Evo i moj link 😊 benable.com/i/6V63H 🥰
2023 02 26
Možete i preko mog linka benable.com/i/P5JBN Probala sam i za sada se snalazim! Želim puno uspeha svima 🤗
2023 02 27
Evo i mog linka pa devojke ukucajte i pomazimo jedna drugoj benable pratioci : benable.com/i/US88T
2023 03 06
Moj link 🙂🍀 benable.com/i/PRCK1
2023 03 07
Iskoristite prliku i prikljucite se 👇👀🥰 Kod: BN4MG
2023 03 14
> tubin21: > Iskoristite prliku i prikljucite se 👇👀🥰 > Kod: BN4MG Benable is a tool to create shareable lists of things you recommend. You can skip the waitlist and sign up to create your own shareable lists using my invite code BN4MG at www.benable.com
2023 03 14