Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Online zarada(nije prevara)

![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/91b1541682cd596632cf2b5861cfc4b3.jpg) evo i mog koda preko kojeg se mozete prijaviti. Benable nije nikakva prevara. Samo se morate potruditi i postavljati sto vise predmeta, od hrane, restorana, knjiga, garderobe kozmetike i ostalih ponuda koje cete videti kada se prijavite.
2023 10 11
Sve sto vas zanima oko zarade isplate i ostalih stavki. Slobodno me pitajte. Ako se kojim slucajem desi da postavljate stvari a ne zaradjujete onda ne radite nesto kako treba. Postoji vise razloga za to. Imate opciju da pogledate sve brend partnere koji saradjuju sa Benablom. I njihove procente koje daju prilikom prodaje njihovog proizvoda.
2023 10 16
Cao devojke, evo citajuci vasa iskustva i ja sam se pridruzila preko jedne korisnice. Ukoliko iko bude zeleo, moze da iskoristi moj invite link: benable.com/i/QB17W Srecno svima i svaka cast za pokretanje teme!
2023 10 16
Cao svima, evo i mog koda za nove zainteresovane za Banable: 5S1K3 ☺️ Imam jedno pitanje u vezi toga, koliko je vama trebalo da vam odobre liste da mogu da budu vidljive svima? Poslali su mi prilikom registracije da prvo oni moraju da procene jel su liste kvalitetne i da im dodele zeleni znakic pa tek onda može da se zaradjuje,zanima me kakva su vaša iskustva s dobijanjem odobrenja?
2023 11 03
Od 1 novembra su uveli nove opcije i nova pravila. Moguće da je zbog toga. Ja kada sam se prijavila pre par meseci nikakvo odobrenje za postavljane predmeta i za zaradu nisu trazili.
2023 11 05
Ako ste u potrazi za jedinstvenom prilikom za ostvarivanje dodatne zarade, imamo sjajnu vest za vas! Benable aplikacija pruža izvanrednu priliku za rad od kuće i zaradu putem raznovrsnih proizvoda. Bez obzira na vašu trenutnu situaciju, ovo je prilika otvorena za sve. ŠTA VAM NUDIMO: 🚀 Fleksibilnost: Radite onda kada vam odgovara, prilagođavajući rad vašem dnevnom rasporedu. 💻 Rad od kuće: Nema potrebe za putovanjem do posla. Sve što vam je potrebno je pristup internetu i mobilnom aplikacijom Benable. 🌐 Jednostavna registracija: Prijavite se putem ovog linka: benable.com/i/D1WF6 i pridružite se našoj mreži.
2024 01 08
Ostavljam Vam moj kod, pomoću kog se možete prijaviti: W7QXJ
2024 02 05
> TanjaJankovic19: > Zdravo devojke. Jedna od clanica je vec ovu temu zapocela ali u drugom odeljku, pa rekoh hajde da podelim i ovde gde su ideje. Ukoliko vam je potrebna dodatna zarada, online mozete zaraditi bez ikakvih ulaganja i vrlo je lako. Naime,nedavno sam saznala za sajt "Benable",on funkcionise po principu reklamiranja proizvoda putem direktnog linka do tih proizvoda. Da biste se registrovale i zaradjivale potrebno je da se prijavite uz pomoc necijeg linka. Ja vam ostavljam svoj(benable.com/i/6R72E) ukoliko ste zainteresovane. Uz pomoc linka se registrujete i kreirate profil. Na profilu delite proizvode koji se vama svidjaju,dodajete njihov link i mozete napisati nesto ukratko o tom proizvodu. Uglavnom vaze proizvodi koji su na americkim trzistu, ali sam nacula da ce se uskoro pridruziti i nasi brendovi poput Lilija,Dm-a. Mozete postavljati razne proivode,kozmetika,garderoba,suplementi,knjige,sve za kucu,namestaj,decije igracke,bukvalno preporuke za sve. Najbitnije je samo da pratite da vam Afilliate bude On 🍀 jer to znaci da za taj proizvod dobijate procenat od prodaje. Vrlo je lako, i meni je zarada pocela bukvalno dva dana nakon registrovanja. Sto vise ljudi ljupuje po vasoj preporuci, tako vi zaradjujete. U zavisnosti od kompanija za neke proizvode se dobija 10% od zarade a za neke i vise. Novac mozete podici pugem Pay Pal-a,kada sakupite 80 dolara. Nadam se da cete probati,i da ce vam se ovaj vid zarade dopasti. Srecno 🥰 Ukoliko vam nesto nije jasno,slobodno pitajte 😊 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8e68101030ad3aa70e7f376e1a103b73.jpg) Zdravo, zanima me sta znaci da treba Afilliate da bude On 🍀?
2024 02 20
1 2 3 4