Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kupac uplatio novac pa ga trazio nazad

Da li imam pravo da ocenim ovakvog kupca? Devojka je kupila jaknu, poslala novac ja sam cekala da novac stigne da joj posaljem paket onda se ona u medjuvremenu predomislila i trazila novac nazad? Ja sam joj novac naravno vratila ali mislim da zasluzuje negativnu ocenu
2023 02 13
Može da se ostavi neutralna. Jeste neprijatno, ali mislim da nije za negativnu. Negativna je više za prevare ili nepodizanje paketa da bi bili očigledan alarm kada vidimo njihove utiske
2023 02 13
super onda ce dobiti neutralnu, nemam ja vremena da se zebavam sa takvim ljudima.
2023 02 13
Valjda kad narucujemo javimo se sa razlogom da kupimo i razmislimo pre toga pa narucimo Kakvo predomisljanje a novac je uplacen i clanica je mozda odbila druge clanice koje su mozda nameravale da kupe jaknu u ovom slucaju
2023 02 13
Po mom mišljenju, to je ponašanje za negativnu, niste samo razmenile podatke, pa da je isparila, već ste i poslali paket, a ona se predomišlja. 🙂
2023 02 13
> Majce91: > Po mom mišljenju, to je ponašanje za negativnu, niste samo razmenile podatke, pa da je isparila, već ste i poslali paket, a ona se predomišlja. 🙂 Slažem se, makar me zauvek blokirali sa sajta ako nije po pravilima, novac ali i negativnu bi dobila nazad. Samo ako je bez obrazloženja,bahato tražila novac nazad*
2023 02 13
ja se sve slazem sa vama ali eto dala sam joj neutralnu i vise necu saradjivati sa njom, a kazite mi da znam za ubuduce kako ja to mogu da prijavim adminu ako se opet desi sa nekim?
2023 02 13
ja paket nisam poslala, nego je ona uplatila novac u petak i rekla sam joj cim legne novac ja odmah saljem paket i onda se u nedelju predomislila i napisala cim mi legne novac da joj vratim nazad..
2023 02 13
> natashaaaaaa123: > ja paket nisam poslala, nego je ona uplatila novac u petak i rekla sam joj cim legne novac ja odmah saljem paket i onda se u nedelju predomislila i napisala cim mi legne novac da joj vratim nazad.. nije bitno kada se predomislila,tj. da li ste poslali,ili planirali.. valjda je logično da odluči pa tek onda uplati. mada,toga ima i po pekarama,traže hleb,naplate im pa se onda sete da zamene,kupe nešto pa kad izađe račun ajmo driblanje prodavca za zamenu,a on jadan posle ispravlja stavku pola sata..😫... nikad mi neće biti jasni ljudi koji se tek tako predomisle..🙄
2023 02 13
Najgori su ti koji malo hoce da kake, a malo nece. Niste trebali da vracate novac, ili ubuduce ko se predomisli kazite da pola zadrzavate na ime trosenja tudjeg vremena. Da se raspituje o predmetu okej, ali da naruci, uplati pa se predomislja je neozbiljno.
2023 02 13
Tako je, napisala sam u opisu svog profila da novac ne vracam ko se predomisli, pa nismo dosli ovde da gubimo vreme
2023 02 13
> Esprit21: > Najgori su ti koji malo hoce da kake, a malo nece. Niste trebali da vracate novac, ili ubuduce ko se predomisli kazite da pola zadrzavate na ime trosenja tudjeg vremena. Da se raspituje o predmetu okej, ali da naruci, uplati pa se predomislja je neozbiljno. tako je,sve po džepu pa da vidimo..
2023 02 13
Pa da, po sistemu prodavnica i kapara. I oni traze kapare pa ako se predomislite oni kaparu zadrze, tako i prodavci treba da traze deo. Ljudi se najbolje nauce kada ih udare po dzepu
2023 02 13
Da li ti je palo na pamet da devojka ima neku hitnu vanrednu situaciju? S' obzirom da vidim sta je i kada postavila na nalog pod naglaskom naslova koji nama bajatijima ovde ne lici na Ines koja je izuzetno korektna devojka, deluje da ima neku hitnost i nesto sta nije duzna da pravda. Nije te ostetila nista manje niti vise nego devojka koja je od mene u petak uzela broj racuna za uplatu, a jos je nije izvrsila. Stavi nekad malo vise ljudskosti ispred para koje i nisu neke da bi ovako reagovala i kroz temu i kroz opis naloga. Ruzno ti to.
2023 02 14
Neutralna je na mestu, negativna nije. Jedino ste u minusu za bankarske troškove. Predomislila se na vreme, pre slanja. Desi se, da li je lepo, ne ali je ljudski. Adminu se ne bih javila na vašem mestu jer sami kršite pravila sajta i samo bi privukli pažnju. Pitanjce, vama ne uzvraćaju utiske članice?
2023 02 14
1 2 3 4 5 ... 6