Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kupac uplatio novac pa ga trazio nazad

I budi uverena da se vecina ljudi ne razbacuje, nego im ostane beda kad plate racune, ekskurzije, sportice, radne sveske paracetamole, spisak je dugacak i normalno da ce nekad sebi da kupe makar polovnu stvar, pa po cenu da jedu leba i mast sto bi se reklo, jer valjda svako ima pravo da ucini nesto i za sebe, a ne samo da ispunjava osnovne, takoreci zivotinjske nagone.
2023 02 16
DD mene zaista ne zanima sta neko radi sa svojim parima, moze da radi sta hoce. Ako hoce neka potrosi celu platu na cigare i kladionicu, ja nemam nista sa tim. Kupac uplatio pare prodavcu i te pare vise nisu njegove, prodavac moze, ali i ne mora da vrati. Njegovo pravo hoce ili nece i to je ono oko cega se ne slazemo. To je bila tema, a ja sam samo dodala da polazim od toga da ako neko ima da se trosi onda se valjda preracunao, sigurno ne daje zadnje pare na to, osim ako nije neozbiljan. Poput mojih roditelja, jer ako cemo da dajemo primere, ja ti mogu dati licni primer iz mog detinjstva sa njima i sada jer ni sada nista bolji nisu. Neki ostaju neodgovorni celog zivota.
2023 02 17
https://mojekrpice.rs/forum/t/599777/pouzecem-tolerancija-20-dana-ili-ne Ima takvih primera DD, ali vecina je sve suprotno od toga, evo ti poslednji primer na sajtu, prodavac placa duplu postarinu jer se neodgovorna osoba protezala vise nego sto moze. Polazim od sebe, nikad ne narucujem ono sto ne mogu da platim, ne bih davala zadnje pare na MK jer uvek pravim stek, tako me zivot naucio. Kad nesto platim taj novac koji uplatim vise nije moj, osim ako nisam dobila nesto sto ne odgovara opisu, tada je to otudjivanje para radi prevarne radnje i tu nema diskusije. A sve ostalo je do prodavca, moze da mi vrati, ali i ne mora. Nije njegova krivica sto je meni dupe zinulo za nesto, a ovamo nemam ni za pastetu.
2023 02 17
Nije svakako, nije nicija krivica sto neko jedva skupi sebi da priusti za polovnu stvar. Ljudi zive u dve razlicite Srbije, ti imas za štek, vecina moze da ušteka samo prste u utičnicu negde oko 20og u mesecu. Po tvojim recima imati jaknu je luksuz ili cizme ili patike, trebalo bi ko skromno zivi da ide pocepan i da zaradu troai samo na hranu jer najvažnije je strpati u dupe sto vise, samo da se ždere. Svako ima svoje prioritete i neka svako trosi kako hoce, evo i moja mama bi bila gladna ceo dan samo da ima cigare. Njen zivot, njena stvar, sta to ima meni da smeta. Ne ulazim ni u ciji novcanik, pa ni u njen. Zena jede, jer mora i dosta joj je musli ujutru i supa popodne , ali zato voli cigare, voli na depilacije, manikir, pedikir, ja kupim briijac Bic, ali zato volim da idem u pozorište, volim bioskop, volim decu da vodim u luna park. Svako ima nesto za sta bi dao zadnji dinar i nije svima to nesto hrana
2023 02 17
> Debela_devojka: > > DzoDzo: > > Evo, ja sam se sa Debelom posle nekoliko saradnji dogovarala za jos jednu i nije se desila. > > Jel' iko ovde to zna? > > Sad prvi put. > > Jel' joj zameram nesto? > > Ne. > > A trebalo je biti licno preuzimanje, odlozeno zbog necega i to je to. > > Jel' ima razlike u tome da dogovoris nalazenje ili da se desi ovo sa uplatom? Isti djavo, na kraju svega. > > Nije bila duzna da mi kaze zasto ne moze, a jeste, dovoljno je sto je rekla ne. > > Jel' sam mogla da izdramim i ja ovakvom temom jer aaaah mozda sam odvojila vreme ili isplanirala? Pobogu, dozovite se pameti i ponasajte se kao odrasle osobe, sa makar malo razumevanja prema drugima. > Tako je, ja sam se toga i setila, veruj mi odmah kad sam videla ovu temu. Smatrala sam da nema potrebe da objasnjavam razloge, jer su bili previse licni. Iako se ne stidim istih, samo u tom momentu nisam zelela bas to, da me druga strana sazaljeva, jer nema potrebe za tim. Desilo se sranje, sranja se desavaju, sranje je proslo i to je to. Niti si ti umrla bez tih nekih para, niti ja bez krpica, hvala bogu, bice i para i stvari Bukvalno. Nema potrebe objasniti u sitna crevca. Svako zna svoje razloge i to je dovoljno. A druga strana ne treba da se ljuti jer aaah ne zna razloge. Dovoljno je reci ne. Valjda. Neko kapira, neko ne kapira. A ko ne kapira, pa ima i ona-ko se ljuti tralala, nastavi niz 😂😂 Evo, ja 6dana cekala uplatu od clanice. Jos poslala poruku pre 3 dana, sutra ce. To sutra, malo sutra. Svejedno. Veceras sam drugoj osobi poklonila taj predmet, nisam ni znala da komsinica nosi isti broj obuce. Toliko o parama i nekom moranju, ljutnjama. Boli mene uvo bas. Neko se drugi usrecio za dzabe. Sad nek neko pita sto toj clanici nisam poklonila, pa nisam jer nisam u obavezi. Uostalom, moje je, ako hocu da nosim, prodam, bacim, poklonim, imam pravo.
2023 02 19
1 2 ... 4 5 6