Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Pratioci -kako ih steći?

isti problem, drugarica i ja smo skoro otvorile profil i kacimo dosta kvalitetnih stvari ali malo pratilaca je i mala zainteresovanost...
2023 03 30
Isti problem i kod mene😔
2023 04 02
Imam isti bukvalno problem. Ovde sam vise od par meseci, Malo Malo pa program Po jednu stvarcicu... Ali mi se pokazalo bolje nage na Lalafo i Kupijem Prodajem. Tamo je isto Velika konkurencija. Tagove takodje imam, Ali nista spec se ne dogadja😌
2023 04 03
> Jovana.R.2207: > > Lady_V: > > Da li je neko plaćao oglase kako bi poboljšao vidljivost? > > Ja nisam dovoljno aktivna, trebalo bi češće da objavljujem. Čini mi se da ljudi dolaze samo kada nešto novo postavim, tog dana i onda ništa. > Ja sam placala, nikad predmet svoj nisam videpa na pocetnoj strani. A ni produktivnost nisam videla, pa sam od toga odustala. Onda sam shvatila da pomaze jedino objavljivanje novih predmeta Hvala :)
2023 04 04
Isti problem je kod svih očigledno. Što se pratilaca tiče, ne znam koju funkciju to ima uopšte. Bilo bi logično da postoji neki "prozor" kao "omiljeni" gde možete videti nove predmete članova koje pratite, ali s obzirom da to ne postoji, sve I da Vas 500 ljudi prati, opet moraju sa namerom da otvore Vaš profil i pogledaju. Slažem se sa većinom ovde, jedini način je da se izbacuju često novi predmeti pa Vas možda neko I primeti. Ja npr. ne radim to dovoljno, jer mi je odeća koju ne nosim spakovana u vakum kese, kad slikam ostavim u jedan deo ormara, pa zbog mesta čekam da se to proda da imam mesta za novu, ali evo prodaja ne ide nikako pa ću morati da "načnem" još neku vakum kesu😅
2023 04 07
> Her_Fashion: > Isti problem je kod svih očigledno. > Što se pratilaca tiče, ne znam koju funkciju to ima uopšte. Bilo bi logično da postoji neki "prozor" kao "omiljeni" gde možete videti nove predmete članova koje pratite, ali s obzirom da to ne postoji, sve I da Vas 500 ljudi prati, opet moraju sa namerom da otvore Vaš profil i pogledaju. > Slažem se sa većinom ovde, jedini način je da se izbacuju često novi predmeti pa Vas možda neko I primeti. > Ja npr. ne radim to dovoljno, jer mi je odeća koju ne nosim spakovana u vakum kese, kad slikam ostavim u jedan deo ormara, pa zbog mesta čekam da se to proda da imam mesta za novu, ali evo prodaja ne ide nikako pa ću morati da "načnem" još neku vakum kesu😅 Te slikaj lepše, te nek je opeglano, tek prilagodi cenu ne znam 😃 mislim da ni jeftino ne ide, ni lepa slika ne pali🤷🏻‍♀️ Još poštarine poskupela ihh, ne znam koji razlog je pravi.. Probaću još koji dan ili ću dići ruke, baš me ovo opteretilo. Iskreno onako jesi sta prodala i koliko ti je trebalo vremena za prvu prodaju? 😄
2023 04 07
> katjas_closet: > > Her_Fashion: > > Isti problem je kod svih očigledno. > > Što se pratilaca tiče, ne znam koju funkciju to ima uopšte. Bilo bi logično da postoji neki "prozor" kao "omiljeni" gde možete videti nove predmete članova koje pratite, ali s obzirom da to ne postoji, sve I da Vas 500 ljudi prati, opet moraju sa namerom da otvore Vaš profil i pogledaju. > > Slažem se sa većinom ovde, jedini način je da se izbacuju često novi predmeti pa Vas možda neko I primeti. > > Ja npr. ne radim to dovoljno, jer mi je odeća koju ne nosim spakovana u vakum kese, kad slikam ostavim u jedan deo ormara, pa zbog mesta čekam da se to proda da imam mesta za novu, ali evo prodaja ne ide nikako pa ću morati da "načnem" još neku vakum kesu😅 > Te slikaj lepše, te nek je opeglano, tek prilagodi cenu ne znam 😃 mislim da ni jeftino ne ide, ni lepa slika ne pali🤷🏻‍♀️ > Još poštarine poskupela ihh, ne znam koji razlog je pravi.. > Probaću još koji dan ili ću dići ruke, baš me ovo opteretilo. > Iskreno onako jesi sta prodala i koliko ti je trebalo vremena za prvu prodaju? 😄 Prodala sam nekih 15ak predmeta za 2 meseca koliko sam ovde, mnogo više kupila. Ne mogu da se setim za prvu prodaju, možda nekih nedelju dana. Mislim da je I kupovina bitan faktor, zbog utisaka. Mislim da ne bi trebalo da odustaješ, postavljaj stvari kad imaš vremena i volje i proveravaj poruke, možda neko naleti i kupi nešto, ne možeš ni da siliš stvari. Meni niko ništa nije kupio preko deset dana i u poslednja 2 sam prodala 2 torbe, tako da, desi se 😄 Najbolje da imaš neki opušten pristup, ako ti svakako stoje stvari kući nek stoje i ovde , pa šta bude🤷‍♀️ Iskreno ako meni nešto treba, u stanju sam da pregledam ceo sajt da nadjem, moguće da ima još takvih kojima će baš nešto što ti imaš u ponudi trebati. 🙃
2023 04 08
Pogledajte i moj profil i zapratite ako vam se dopadaju stvari koje imam u ponudi. https://mojekrpice.rs/lady13-119589 U mom slucaju prodaja nekada ide bolje, nekada losije. Generalno nema nekih pravila, ali sam primetila da se Zara stvari obicno najbrze prodaju. Probala sam da koristim i reklame u nekoliko navrata, ali mislim da tada nista nisam prodala, pa sam odustala od tog nacina reklamiranja.
2023 04 08
Meni se desavalo da isti predmet slikam po nekoliko puta, promenim komplet svih 5 slika i iz nekog treceg, cetvrtog pokusaja prodam predmet. Mada nema pravila, imala sam predmet vise od 10 clanica stavilo u omiljene pa se nije prodao. Definitivno nema neke uspesne cake za bolju prodaju. 🙃 Samo strpljenje, polako. 🩷
2023 04 08
Mene brinu prevaranti 😅 svašta sam sebi u glavu nabila ahah. Jel vas ko prevario? Drugo pitanje kako šaljete poštom sa pouzećem ili na račun pre slanja? Koliko je uopšte dostava? 😆😅
2023 04 08
> katjas_closet: > Mene brinu prevaranti 😅 svašta sam sebi u glavu nabila ahah. Jel vas ko prevario? > Drugo pitanje kako šaljete poštom sa pouzećem ili na račun pre slanja? > Koliko je uopšte dostava? 😆😅 Definitivno uplata na racun pre slanja. 🙃
2023 04 09
Vidim da se ovde javlja dosta njih koji imaju isti problem kao i mi (pisem u mnozini jer nas dve vodimo ovu humanitarnu prodaju). Pa, evo, ko zeli da zaprati - uzvraticemo. <3
2023 04 09
> Aaanaaaa: > > katjas_closet: > > Mene brinu prevaranti 😅 svašta sam sebi u glavu nabila ahah. Jel vas ko prevario? > > Drugo pitanje kako šaljete poštom sa pouzećem ili na račun pre slanja? > > Koliko je uopšte dostava? 😆😅 > Definitivno uplata na racun pre slanja. 🙃 Sta u slucaju kada neko odbija jer ste "novi" na sajtu? :/
2023 04 09
> Lady13: > Pogledajte i moj profil i zapratite ako vam se dopadaju stvari koje imam u ponudi. > https://mojekrpice.rs/lady13-119589 > U mom slucaju prodaja nekada ide bolje, nekada losije. Generalno nema nekih pravila, ali sam primetila da se Zara stvari obicno najbrze prodaju. Probala sam da koristim i reklame u nekoliko navrata, ali mislim da tada nista nisam prodala, pa sam odustala od tog nacina reklamiranja. Probali i mi sa reklamama, vise su konfuzne no sto su pomogle u prodaji, iskreno.
2023 04 09
> ShopForPaws: > > Aaanaaaa: > > > katjas_closet: > > > Mene brinu prevaranti 😅 svašta sam sebi u glavu nabila ahah. Jel vas ko prevario? > > > Drugo pitanje kako šaljete poštom sa pouzećem ili na račun pre slanja? > > > Koliko je uopšte dostava? 😆😅 > > Definitivno uplata na racun pre slanja. 🙃 > Sta u slucaju kada neko odbija jer ste "novi" na sajtu? :/ Kod prvih nekoliko prodaja bilo bi dobro da plaćanje ide pouzećem, dok ne dobijete utiske i steknete poverenje kupaca. Posle možete da tražite uplatu unapred. 😊
2023 04 09