Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kaže da će da uplati-ne uplati

Moguće da ova tema postoji negde , koliko vam se puta desilo da neko naruči uzme podatke za uplatu pa nestane. Kakva je procedura jel dajete negativnu? Ja dolazim u situaciju da očekujem uplatu neko me pita za taj predmet ne mogu da ga prodam jer sam se s nekim dogovorila taj ne uplati a onda i ovi ljudi odustanu jer prodje par dana. Kako vi rešavate ove situacije?
2023 03 30
Neutralan utisak. Ne vrsite rezervacije.
2023 03 30
Meni se to desava stalno, ostavim podatke i posle toga nema odgovora ili se odgovori da je neko bolestsn. S tim sto su to mahom isti profoli. Ja sam za to da se usvoji negativan utisak za takve, jer ako se ne jave same nema smisla da se gubi nase vreme. Neutralan utisak se broji u pozitivne pa ni on nema nikakve logike
2023 03 30
Ili kao sto je Milica napisala ili podsetis na dogovor pa ako nema odgovora ili krenu izgovori,jednostavno ti odustanes od saradnje i prodas drugom kupcu
2023 03 30
Neutralni se ne ubrajaju u pozitivne. To je bilo do prosle godine, cini mi se.
2023 03 30
Imam pun inbox takvih,ostave podatke i odu da uplate,naravno,nikad ne legne uplata niti se vise jave..
2023 03 30
Nikada se neutralni utisci nisu ubrajali u pozitivne, ne znam otkud vam to i zašto se stalno o tome piše?
2023 03 30
Niti podsecam kupca, niti ostavljam neutralnu, skinem rezervaciju (oznacavam kao rezervisano cim se razmene podaci) i sacuvam poruke, da znam da sledeci put ne uzimam kupca za ozbiljno.
2023 03 30
> emilyy: > Nikada se neutralni utisci nisu ubrajali u pozitivne, ne znam otkud vam to i zašto se stalno o tome piše? Tacno.
2023 03 30
Ja imama preko 500 ocena, znaci radila sam sa svakakvim ljudima... Ima jako puno takvih koji ne dodju sve dogovore i lično preuzimanje i adresu i telefon uzmu ili uzmu tekuci racun podatke ostave čak i svoje za slanje ali jednostavno ne ispoštuju i ne javljaju se više nikad ne odgovore na poruke. Ja nisam davala negativne mada to jeste za negativne ocene po meni.... E sad, meni je draže da me ni ne kontakrtiraju takvi jer mi gube vreme.
2023 03 30
> Lisa_stye: > Ja imama preko 500 ocena, znaci radila sam sa svakakvim ljudima... Ima jako puno takvih koji ne dodju sve dogovore i lično preuzimanje i adresu i telefon uzmu ili uzmu tekuci racun podatke ostave čak i svoje za slanje ali jednostavno ne ispoštuju i ne javljaju se više nikad ne odgovore na poruke. > Ja nisam davala negativne mada to jeste za negativne ocene po meni.... E sad, meni je draže da me ni ne kontakrtiraju takvi jer mi gube vreme. MENE JE ISTO TAKO JEDNA DEVOJKA ZA MINDJUSE SMARALA -- DA JOJ IZMERIM PRECNIK ONDA DA JOJ SLIKAM U KUTIJICI - POTOM DA JE POSALJE- NA KRAJU PREUZECE PREDMET LICNO ZA VIKEND - ONDA SE NIJE POJAVILA - POTOM SE JAVLJA POSLE 2 DANA - DA CE DA DODJE ... POSLE SE VISE NIJE JAVILA - SVE MSL DA OVDE IMA I PREPRODAVACA ...SA TAKVIM DETALJISANJEM ..TRAZENJA SLIKA - PA KADA PRODA ZA VECU CENU - DODJE I POKUPI PREDMET ... Samo kupuju vreme i trose tvoje vreme - vise ne odgovaram na previse pitanja - sada samo saradjujem sa odlucnim i ozbiljnim clanicama ... stvarno preteruju ... za nedelju dana imala sam 3 slicna slucajeva ... Najbolje se ne uvlaciti u dalju pricu -iskulirati ... nisam ni za neutralnu -jer ce da se nadje neka pametna pa da ti lupi/uzrati neutralnom sa odbranom .. najbolje iskulirati ...prihvatiti da nije doslo do saradnje i zdravo ...
2023 03 30