Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Gljivice, urasli nokti

Cao devojke.. Imam problem sa gljivicama i nokti mi urastaju stalno, cupala sam ih 2x cele, i kad dodju do polovine, krenu da urastaju. Da li postoji neki fiksator ili nesto? Gljivice lecim kanesten uljem.
2023 04 02
Mislim da sam čitala da može ulje čajevca da se koristi za gljivice na noktima. Vidite na netu.
2023 04 02
Hvala ❤️
2023 04 03
> Brankica11: > Cao devojke.. Imam problem sa gljivicama i nokti mi urastaju stalno, cupala sam ih 2x cele, i kad dodju do polovine, krenu da urastaju. Da li postoji neki fiksator ili nesto? Gljivice lecim kanesten uljem. Svojevremeno sam imala problem, i nijedna krema, niti losion nije pomogao sem exoderil krenem (nisam sigurna da li je sa "x" ili "ks"). "Fora" sa njom je to sto u sebi ima i antimikotike i antibakterijske komponente. :) Ako su gljivice samo na noktima - exoderil rastvor koji se maze na nokte postoji takodje. Nadam se da ce pomoci. :)
2023 04 09
> ShopForPaws: > > Brankica11: > > Cao devojke.. Imam problem sa gljivicama i nokti mi urastaju stalno, cupala sam ih 2x cele, i kad dodju do polovine, krenu da urastaju. Da li postoji neki fiksator ili nesto? Gljivice lecim kanesten uljem. > Svojevremeno sam imala problem, i nijedna krema, niti losion nije pomogao sem exoderil krenem (nisam sigurna da li je sa "x" ili "ks"). "Fora" sa njom je to sto u sebi ima i antimikotike i antibakterijske komponente. :) Ako su gljivice samo na noktima - exoderil rastvor koji se maze na nokte postoji takodje. Nadam se da ce pomoci. :) Meni je iskustvo sa exoderilom potpuno suprotno. Nakon tri meseca svakodnevnog korišćenja, onako kako je propisano, stanje se pogoršalo 😂
2023 04 09
Da, ulje cajevca preporucuju i u apotekama za taj problem… > DoliBlack: > Mislim da sam čitala da može ulje čajevca da se koristi za gljivice na noktima. Vidite na netu.
2023 06 17
Zdravoo, nazalost imala sam velikih problema sa ovime, cak sam imala i malu operaciju zbog uraslog nokta, ako su vam idalje potrebni saveti slobodno mi pisite imam iskustva i savete koji bi mogli pomoci.🩷
pre 21 dana, 22:06