Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Utisci nista ne znace

U pravu si sto sumnjas u kvalitet, pa kupujes na Mojim krpicama bez ikakve garancije na kraju krajeva. Ja sam tako kupila falš superstar sa Aliexpressa ali sam odmah prodala kao falš patike. Drago mi je što su ponovo aktualne jer mi moje original skupljaju prašinu od 2019. i vidim da će ponovo da ugledaju svetlost dana, a do pre godinu dana su bile "krindž". Što se tiče komunikacije sa prodavcima, divim se majci koja ne brine da li je ikog uvredila što mora da radi svoj posao i da odgovara na osnovna pitanja. I ja imam taj problem sa brigom da nekoga ne smatram ali ne treba da se osećamo loše to postavljamo najosnovnija pitanja. Falš stvari sa pijace su toliko postale dobre da ne znamo kome da verujemo.
2023 04 27
Imala sam dve lose saradnje sa pomenutom clanicom Prvo sam kupila oksfordice koje su mi stigle takve da je jedna skoro cena odlepljena na djonu, ajde bila je niza cena pa mozda i od stajanja da se odlepilo i sama sam sredila lepkom koji i dan danas drzi... dok sam drugi put kupila donji deo trenerke naznacene kao nove a stigle su mi ucebane jer je takav materijal i sa nekim koriscenim papirnim maramicama po dzepovima i takodje deciji model i velicina sto nigde nije navedeno.... Tada nisam imala vremena da se objasnjavam sa clanicom i ostavljam utiske, ali eto dva puta sam se opekla..... Bila sam ubedjena da je do sada vec blokirana.....
2023 04 27
Ето, жао ми је и због Вашег искуства... Лично нисам хтела да остављам негативан утисак јер прво, немам основа, новац ми је враћен, а друго знам да бих добила назад, па ми је стварно малтретирање да ми стоји негативан и да пишем админима да склањају. Али очито је да се и уваљује па где прође - прође. Вероватно је у питању комерцијална продаја робе која се набавља јефтиније јер је са грешком, јер ми је и рекла ,,знам где набављам робу (и име радње)" - у контексту да јесте оригинал. И то је у реду, али треба нагласити и бити фер.
2023 04 27
Iskustvo sa online kupovinom preko deceniju mi govori da ovi tzv "trgovci na veliko" će pre da ti prodaju škart robu (a prepoznaju se lako, imaju mali milion artikala na svom profilu, lutke i svu propratnu opremu), dok članice sa manjim brojem predmeta su uglavnom okačile stvari jer su im stvarno višak, omašena veličina itd. , zarada im je tu samo dodatan plus, ali ne primarna stvar kao kod ovih prvih. I sama sam na ovom sajtu bila prevarena od članice sa trocifrenim brojem pozitivnih i nijednom negativnom, tako da mi je uvek žao kad pročitam da je još neko slično prošao. Još ovoj stoji na profilu "ocene najbolje govore o meni", pa govore zato što nas mrzi da dajemo negativne, pa da se ganjamo posle sa adminima da nam brišu osvetničke... 😂
2023 04 28
> magic_mushrooms: > Iskustvo sa online kupovinom preko deceniju mi govori da ovi tzv "trgovci na veliko" će pre da ti prodaju škart robu (a prepoznaju se lako, imaju mali milion artikala na svom profilu, lutke i svu propratnu opremu), dok članice sa manjim brojem predmeta su uglavnom okačile stvari jer su im stvarno višak, omašena veličina itd. , zarada im je tu samo dodatan plus, ali ne primarna stvar kao kod ovih prvih. I sama sam na ovom sajtu bila prevarena od članice sa trocifrenim brojem pozitivnih i nijednom negativnom, tako da mi je uvek žao kad pročitam da je još neko slično prošao. Još ovoj stoji na profilu "ocene najbolje govore o meni", pa govore zato što nas mrzi da dajemo negativne, pa da se ganjamo posle sa adminima da nam brišu osvetničke... 😂 Ja zamalo da kupim lutku, svidjaju mi se one krojacke, ove iz butika su mi bas "creepy", cisto da izbegnem pitanja "jel imate sliku kako stoji?" a i lepse deluje odeca nego na ofingeru. Odustala sam jer mi ne ide bas prodaja nesto preterano da ulazem 50 eur. Mozda je bolje sto nisam ,:)
2023 04 28
I ja sam imala slicnu situaciju sa ovom clanicom, ali vratila mi je novac i nisam imala osnova za negativnu. Nije cak ni bila neprijatna, izgledalo je kao da je previdela ostecenje. Mada, previse cesto se desava da “previdi” 😏
2023 04 28
Jezim se na "ocene govore o meni", daaaaaa, bas, zato sto clanovi sa malo ocena nemaju hrabrosti da im ostave negativan, i kad ostave odgovor je: "Moje ocene govore..." Slazem se sa Magic Mushroom, kad vidim lutku i ostale rekvizite, preskacem. Tacno se poznaju preprodavci.
2023 04 28
Imam isto iskustvo sa članicama koji su preprodavci. To što mi nije jasno, zašto ne ostavite neutralan utisak sa linkom ove teme, ili čisto neutralan. Kad vas ima više da ste isto prošle sa ovom članicim znači da joj ovo modus operandi. Uvali pa ako prođe sve OK. Da li je dovoljno da se novac vrati, da li je to dobra saradnja ili ste gubili živce, otvarali teme i pisali adminima!? To je dobra saradnja, to preporučujete ostalima koji će da kupuju od ovakvih članica!?
2023 04 28
Neutralne utiske bi trebalo selektovati da su uvek vidljivi, kao i negativni, a ne da listamo 50 + strana trazeci ih. Zalosno je sto vracanje novca pobija mogucnost ostavljanja negativnog utiska. Kupac u najmanju ruku gubi ocekivani zeljeni predmet i vreme. A nekad i ptt.
2023 04 28
> AppleRed: > Imam isto iskustvo sa članicama koji su preprodavci. To što mi nije jasno, zašto ne ostavite neutralan utisak sa linkom ove teme, ili čisto neutralan. Kad vas ima više da ste isto prošle sa ovom članicim znači da joj ovo modus operandi. Uvali pa ako prođe sve OK. Da li je dovoljno da se novac vrati, da li je to dobra saradnja ili ste gubili živce, otvarali teme i pisali adminima!? To je dobra saradnja, to preporučujete ostalima koji će da kupuju od ovakvih članica!? Sada se slazem sa vama kada vidim da je ovo ucestalo, ali kazem tada je bez problema uz izvinjenje vratila novac. A realno svakome moze da se desi da previdi ostecenje, tako sam i shvatila. Sada je kasno za utisak ima vise od godinu dana od te saradnje.
2023 04 28
> Milica9933: > Neutralne utiske bi trebalo selektovati da su uvek vidljivi, kao i negativni, a ne da listamo 50 + strana trazeci ih. > Zalosno je sto vracanje novca pobija mogucnost ostavljanja negativnog utiska. Kupac u najmanju ruku gubi ocekivani zeljeni predmet i vreme. A nekad i ptt. Slažem se. Na KP je preglednije, uz to vezan za predmet.
2023 04 28
> AppleRed: > > Milica9933: > > Neutralne utiske bi trebalo selektovati da su uvek vidljivi, kao i negativni, a ne da listamo 50 + strana trazeci ih. > > Zalosno je sto vracanje novca pobija mogucnost ostavljanja negativnog utiska. Kupac u najmanju ruku gubi ocekivani zeljeni predmet i vreme. A nekad i ptt. > Slažem se. Na KP je preglednije, uz to vezan za predmet. Meni se mnogo više dopada ovaj sajt od KP, limunda I slično. Mislim da bi mali update gde pozajme dobre prakse drugih sajtova rešio sve probleme ovde. Filter utisaka, drop meni za admine(izaberi razlog za brisanje predmeta) koji automatski šalje poruku članu o obrisanom predmetu i poslednje zaštita od prevare nalik Limundu.
2023 04 28
Ovaj sajt bi bez sumnje bio mnogo bolji sa nekoliko izmena ali obećanja za izmene nikako da se ostvare. Mislim da ne žele da ulažu više.
2023 04 29
> AppleRed: > Ovaj sajt bi bez sumnje bio mnogo bolji sa nekoliko izmena ali obećanja za izmene nikako da se ostvare. Mislim da ne žele da ulažu više. Donekle ih ne krivim, količina "bagre" koju okuplja ovaj sajt je nenormalna, slika društva generalno. Da ima 1000 admina ovde I dalje ne bi mogli da izadju na kraj s njima. Ali npr. blokiranje takvih naloga bi bilo mnogo lakše kad bi blokirali IP adresu. Mislim da većina ovde krivi admine za situaciju, ali problem je u samom sajtu koji istima nije obezbedio dovoljno dobre alate da mogu da rade svoj posao.
2023 04 29
Ne mogu da editujem post pa ću samo da dodam, koristila sam Limundo skoro da kupim nešto, I iskreno baš je bezveze, jedino ta zaštita od prevare je ok. Ali sama komunikacija, nemogućnost slanja slika u poruci, preglednost itd je 0. Sa svim manama (po mom mišljenju) ovo je ipak najbolji sajt.
2023 04 29