Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Utisci nista ne znace

> Her_Fashion: > Ali npr. blokiranje takvih naloga bi bilo mnogo lakše kad bi blokirali IP adresu. Blokiranje IP adrese ne resava problem jer su adrese dinamicke
2023 04 29
> Her_Fashion: > Ja zamalo da kupim lutku, svidjaju mi se one krojacke, ove iz butika su mi bas "creepy", cisto da izbegnem pitanja "jel imate sliku kako stoji?" a i lepse deluje odeca nego na ofingeru. > Odustala sam jer mi ne ide bas prodaja nesto preterano da ulazem 50 eur. > Mozda je bolje sto nisam ,:) Ima neka fora da se naprave po sopstvenom modelu, od selotejpa i drugog lako dostupnog materijala. Na YouTube-u ima sigurno dosta tutorijala na tu temu. Uradi sam fazon. :)
2023 04 29
> magic_mushrooms: > > Her_Fashion: > > Ja zamalo da kupim lutku, svidjaju mi se one krojacke, ove iz butika su mi bas "creepy", cisto da izbegnem pitanja "jel imate sliku kako stoji?" a i lepse deluje odeca nego na ofingeru. > > Odustala sam jer mi ne ide bas prodaja nesto preterano da ulazem 50 eur. > > Mozda je bolje sto nisam ,:) > Ima neka fora da se naprave po sopstvenom modelu, od selotejpa i drugog lako dostupnog materijala. Na YouTube-u ima sigurno dosta tutorijala na tu temu. Uradi sam fazon. :) Hvala na ideji, pogledala sam par turorijala😊 Mada videvši da dosta njih asocira lutke sa preprodavcima, možda bolje ne 😅
2023 04 29
> Esprit21: > > Her_Fashion: > > Ali npr. blokiranje takvih naloga bi bilo mnogo lakše kad bi blokirali IP adresu. > Blokiranje IP adrese ne resava problem jer su adrese dinamicke Mene je rešilo svojevremeno sa dosta igrica 😅 (Mada možda je bio hardware ban) Ali da, u pravu si, sad zavisi koliko se često menjaju, nisam najbolje upućena, ali po onome što sam čitala mogu se menjati svaki put kad se resetuje modem npr ili posle tipa 2 god. 🤷‍♀️
2023 04 29
Zavisi, kod adsl-a se uglavnom menja na svaki reset, kod ostalih potrebno je da ruter bude ugasen duze, nekad i vise od 24h da se aktuealna IP adresa reciklira
2023 04 29
..
2023 05 04
Zaista cesto ne znace. Evo pitam clanicu dunja1405 za predmet i nece da odgovori nista, a utisci ultra pozitivni :-) a redovno se loguje ovde :)
2023 07 24
1 2 3