Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Obrisana 2 oglasa od preko 1000 pregleda

Pozdrav, Molim admine za pomoć, obrisana su mi 2 popularna predmeta, a sve je bilo u redu sa opisom i svime. Balasevic haljina i lanac za struk. Profesionalno bi bilo da se posalje bar razlog brisanja oglasa. Zahvaljujem se unapred.
2023 05 10
I meni se non stop brisu predmeti. Ne razumem zasto, sve stavljam ,,kako jeste” ne stavljam lazne tagove, ne izmisljam stanje predmeta i ne koristim slike sa neta, pa mi opet obrise. Uzas
2023 05 10
> MajaaDj22: > Pozdrav, > Molim admine za pomoć, obrisana su mi 2 popularna predmeta, a sve je bilo u redu sa opisom i svime. Balasevic haljina i lanac za struk. Profesionalno bi bilo da se posalje bar razlog brisanja oglasa. > Zahvaljujem se unapred. To je baš čudno, posle toliko pregleda - što indikuje na dugo postojanje oglasa - da se odjednom obrišu.. svašta
2023 05 10
> SvetlanaRadic: > > MajaaDj22: > > Pozdrav, > > Molim admine za pomoć, obrisana su mi 2 popularna predmeta, a sve je bilo u redu sa opisom i svime. Balasevic haljina i lanac za struk. Profesionalno bi bilo da se posalje bar razlog brisanja oglasa. > > Zahvaljujem se unapred. > To je baš čudno, posle toliko pregleda - što indikuje na dugo postojanje oglasa - da se odjednom obrišu.. svašta Slozila bih se iskreno. Pre ce biti da su oglasi izbrisani jer je "istekao rok" stajanja na profilu. Koliko sam upucena nakon odredjenog vremenskog perioda (godina) se brisu ili gresim?
2023 05 11
Ja uopste ne znam kome da se obratim povodom brisanja oglasa? Ima li ovde neko pravilo, obrisan mi je oglas za ordinary kremu, moja slika, ja nemam pojma zasto? Dok s druge strane stoje oglasi zenama za neke stvari koje su DAVNO prodate, samo kako bi skupljale promet na profilu???
2023 05 13
Imam isti problem. Uporno mi brisu dva oglasa sa tacnim opisima, fotke moje. Bez odgovora i objasnjenja.
2023 05 13