Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako promeniti veličinu ako pogresite?

Zdravo, da li još neko ima problem da promeni veličinu kada već postavi oglas? Pogrešila sam veličinu na jednom predmetu i sada ne mogu da izmenim, i na laptopu i na telefonu mi piše "nema rezultata" kada kliknem na polje za veličinu 😭☹️ Da li postoji neki trik kako rešiti ovo? Hvala unapred na pomoći 🌹
2023 05 13
Kliknite opet na *Kategorija*, i opet izaberite redom.. Onda će Vam se opet pojaviti veličine, i izaberite odgovarajuću. :)
2023 05 13
> cath95: > Kliknite opet na *Kategorija*, i opet izaberite redom.. Onda će Vam se opet pojaviti veličine, i izaberite odgovarajuću. :) Hvala punoooo. Uspela sam 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🌹
2023 05 13
Ja obrišem oglas, pa postavim ponovo. Nisam znala za ovo. 🐼
2023 05 13
> cath95: > Kliknite opet na *Kategorija*, i opet izaberite redom.. Onda će Vam se opet pojaviti veličine, i izaberite odgovarajuću. :) dobar trik, nije mi to palo na pamet... bukvalno sam brisala oglas pa kacila ponovo :') :') :') :'( hvala!!!
2023 05 14
> SvetlanaRadic: > > cath95: > > Kliknite opet na *Kategorija*, i opet izaberite redom.. Onda će Vam se opet pojaviti veličine, i izaberite odgovarajuću. :) > dobar trik, nije mi to palo na pamet... bukvalno sam brisala oglas pa kacila ponovo :') :') :') :'( hvala!!! i ja ranije, ali obzirom da sada nije dozvoljeno ponavljanje oglasa bas me je nervirao ovaj bag. znala sam da je neko pronasao trik :)
2023 05 14
Nema na čemu! :D Meni je nestajala veličina kada god sam vršila izmene predmeta: *promena redosleda fotografija*, *dodavanje nove*, *dodavanje dimenzije* *u opis predmeta*.. I onda sam shvatila da moram sve ponovo da bi se veličina prikazala. ,:)
2023 05 14