Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Hip hop shop iskustva

Pozz, Interesuje me da li je neko narucivao sa sajta Hip hop shop-a? Kakva su iskustva? I da li ta obuca moze negde uzivo da se kupi? Da li postji neka prodavnica u Bg ili NS-u koja prodaje te modele? Hvala
2023 05 20
Imali su radnju u Bg-u, ali je zatvorena. Imam nekoliko pari njihove obuće. Zadovoljna sam. Kalupi su standardni. Konkretno ja nosim 36 I sve mi je odgovaralo izuzev jednih papuča koje su mi bile malo šire, vratila sam i uredno dobila novac natrag. Ljubazni, uslužni, modeli su kao na fotografijama identični.
2023 05 20
Iskustvo lično nemam ali njihova radnja u Subotici je pored mog radnog mesta pa često svratim. Ponuda je mala u radnji ali imaju i kožnu obuću koja je jeftinija od drugih i kupuju baš mnogi. Za ostalu robu, ne deluje kao neki poseban kvalitet ali recimo da nije gore od Deichmann a verujem ni od obuće u H&M, Zara itd.
2023 05 21
Hvala na odgovorima. Znaci ipak postoje radnje gde bi obuca mogla da se proba. Bas mi je krivo za Beograd, pomislila sam da li mozda neki butici koji prodaju robu iz Tuske imaju njihove modele? Znacilo bi mi zato sto gledam neke sandalete na spic i nezgodno je bez probanja da se stekne utisak dal bi me ubijale.Imam bas osetljive noge, a ono vracanje i povrat bih preskocila ako mogu (cimanje mi je). Mozda ima nade za NS?
2023 05 21
Od mene sve pohvale za Hip hop, super im je obuca
2023 05 22