Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pregled fotografija

Kad udjem u neciji prodajni profil,otvorim prvu sliku a na ostale klikcem i nista.Neka greska do sajta?🤔
2023 05 21
Isto i kod mene, vec 3 dana!
2023 05 21
Isto, ne mogu da vidim sve slike a ne mogu ništa ni da stavim među omiljene.
2023 05 21
Takodje!
2023 05 21
Meni je uvek tako na Mozili, dok na svim drugim pretraživačima radi
2023 05 21
Isto! :(
2023 05 21
A možete li predmet da dodate u omiljene?
2023 05 21
Postavljam oglase ,i znam da clanice ne mogu da listaju. Viber je tu dok ne poprave, bilo bi dobro sto pre. I ja zelim da pogledam nesto ne vredi. Juce je radilo, vrlo kratko.
2023 05 21
Ja imam taj problem odavno, mislila sam da sam nešto pritisnula negde i da zato ne mogu da pregledam ni jednu sliku sem prve...Da li možda mogu administratori da pomognu?
2023 05 21
Nemam taj problem, normalno listam sve slike.Sada sa usla na nekoliko profila i prelistala kod svake clanice nekoliko artikal i sve je ok. Na kompu sam, koristim Google Chrome
2023 05 21
> DOBAR-UKUS: > > darkacademia: > > Meni je uvek tako na Mozili, dok na svim drugim pretraživačima radi > Imam i ja Mozilu Firefox .... i ne mogu da pregledam slike. Juče sam otvorila profil, pa nisam znala o čemu se radi. > Da li vi baš nikada ne možete da pregledate fotografije svoje i tuđe sa Mozilom ili je tako kod vas samo u zadnje vreme ??? Problem se desava na Mozili samo, koliko sam primetila. Idalje mozete da dodate u omiljeno i posaljete ''zelim'', ali ne kad otvorite oglas, nego direkt sa profila ili pretrage, gde god da ste videli oglas.
2023 05 21
> leptirica: > Nemam taj problem, normalno listam sve slike.Sada sa usla na nekoliko profila i prelistala kod svake clanice nekoliko artikal i sve je ok. Na kompu sam, koristim Google Chrome Ja sam na kompu koristim chrome ne mogu ni slike da listam niti da stavim stvar u omiljeno tako da nije do toga
2023 05 21
Nj ja preko mob. Google chrome koristim.. Isti problem.. Hoce li neko reći u čemu je stvar?
2023 05 22
Ja ne mogu sa telefona , niti sa ipada… kao pretrazivac oba koriste Safari, mada ni Google ne moze … da li neko zna kako kontaktirati tehnicku podrsku sa pitanjem da li i kada ce problem biti resen?
2023 05 22
Je l' možete da šaljete poruke klikom na "želim ovo"? Ja ne mogu uopšte, jedino poruku sa profila da pošaljem.
2023 05 22
1 2