Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pregled fotografija

Ne radi preko telefona, pokušajte svi na telefonu preko google chroma, meni samo tako radi, svakako administratori treba da se odazovu i rese problem.
2023 05 22
> darkacademia: > > DOBAR-UKUS: > > > darkacademia: > > > Meni je uvek tako na Mozili, dok na svim drugim pretraživačima radi > > Imam i ja Mozilu Firefox .... i ne mogu da pregledam slike. Juče sam otvorila profil, pa nisam znala o čemu se radi. > > Da li vi baš nikada ne možete da pregledate fotografije svoje i tuđe sa Mozilom ili je tako kod vas samo u zadnje vreme ??? > Problem se desava na Mozili samo, koliko sam primetila. Idalje mozete da dodate u omiljeno i posaljete ''zelim'', ali ne kad otvorite oglas, nego direkt sa profila ili pretrage, gde god da ste videli oglas. Hvala na odgovoru. Srdačan pozdrav.....
2023 05 22
Proradilo je.
2023 05 22
> REASHOP: > Proradilo je. Meni bogami ne
2023 05 22
Ma ne radi uopste
2023 05 22
Jaq ne mogu ni na jednom browser-u da otvorim druge slike osim prve, saljem "zelim ovo" ili stavim u omiljene. Otvorila sam Ovaj novi profile da vidim da li je u profilu, takodje nece. Molim vas da resite problem koji su za to zaduzeni. Hvala, Marija
2023 05 23
1 2