Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

VidaVa korisnik

Da li znate zašto je korisnik VidaVa blokiran?
2023 05 30
Zbog toga što je to već ne znam koji po redu profil ove članice: https://mojekrpice.rs/vida74-87801 a prvi put je blokirana zbog ovoga: https://mojekrpice.rs/forum/t/591481/da-li-torba-ima-ostecenje-ili-ne-kako-tvrdi-clanica-od-1100-pozitivnih-ocena Pretpostavljam da je to ta članica, nisam videla taj najnoviji profil. 🤷‍♀️
2023 05 30
Divno i treba da bude blokirana. Ništa gore od profila sa toliko pozitivnih koji krenu da uvaljuju oštećenu robu po basnoslovnim cenama i svaki odgovor na reklamaciju im je "Moje ocene govore o meni" Krajnje bezobrazno I bahato. (Ptsd triggered 😅)
2023 05 30
Da tema je bila otvorena vezano za taj profil,pa naravno da treba da bude blok,ali svakako se otvaraju novi profili to je mana trebalo bi da se uvede da ne moze vise da se otvara profil sem jedan posle blokiranja.
2023 05 30
Hvala Ali ona je iz Bora nije iz Valjeva tako da mislim da nije ona Pitam zato sto sam kupila neke stvari od nje I poklonila sam Ih drugarici nisam ni gledala u kakvom su stanju
2023 05 30
Iz Bora je, ja sam uzela neku obuću, ali, možda je namerno stavila drugo mesto, ako je zaista pravila više profila. Konkretno obuća koju sam ja uzela je u odličnom stanju, samo što mene iz nekog razloga žulja.
2023 05 31
Joj, ta članica mi je uvalila fejk naočare i pocepanu torbu (naglašeno kao da je novo), kad sam htela da napišem utisak već su je blokirali. Tad sam zvanično zadnji put naručila nešto preko sajta 😂 Bukvalno svaka saradnja mi je bila takva
2023 05 31
> Njenjam: > Joj, ta članica mi je uvalila fejk naočare i pocepanu torbu (naglašeno kao da je novo), kad sam htela da napišem utisak već su je blokirali. Tad sam zvanično zadnji put naručila nešto preko sajta 😂 Bukvalno svaka saradnja mi je bila takva Jel gledate utiske kad poručujete? Čisto iz znatiželje pitam. Meni su sve saradnje sem jedne bile super a baš često kupujem ovde, prosto mi je neverovatno da toliko negativna iskustva imate. Možda ja samo imam sreće u odabiru članica sa kojima sarađujem 🤷‍♀️
2023 05 31
> Her_Fashion: > > Njenjam: > > Joj, ta članica mi je uvalila fejk naočare i pocepanu torbu (naglašeno kao da je novo), kad sam htela da napišem utisak već su je blokirali. Tad sam zvanično zadnji put naručila nešto preko sajta 😂 Bukvalno svaka saradnja mi je bila takva > Jel gledate utiske kad poručujete? Čisto iz znatiželje pitam. > Meni su sve saradnje sem jedne bile super a baš često kupujem ovde, prosto mi je neverovatno da toliko negativna iskustva imate. Možda ja samo imam sreće u odabiru članica sa kojima sarađujem 🤷‍♀️ Da, bukvalno sam otvarala teme ovde koliko puta sam se razočarala i to sve članice sa pozitivnim utiscima. Isto tako mi se dešavalo par puta da me članice napadnu ako im ne posaljem istog trena pa sam čak i prete 🤣 i ja se iznerviram i namerno vratim novac i ne pošaljem predmet. Recimo iz manjih mesta ljudi ne shvataju koliki su redovi u poštama, da kuriri ne dolaze odmah kada ih pozovem niti imaju razumevanja da neko ima posao i porodicu. Zato sam cene podigla i otarasila se takvih jer me najviše smaraju za predmete od 300 dinara. Ima naravno i normalnih članica koje me baš prijatno iznenade ali su u manjini. Mada mislim da sam i sama kriva jer kupujem stvari u afektu, skoro sam kupila torbu, došla kući i videla da je torba izgrebana. Jednostavno ne obraćam pažnju na detalje ali zato od mene traže klipove za sve i svašta i na kraju ne dobijem ni hvala 🤣 Tako da sam prestala da kupujem i podigla cene jer je to jedini način da se otarasim dežurnih smarača.
2023 05 31
> Njenjam: > Da, bukvalno sam otvarala teme ovde koliko puta sam se razočarala i to sve članice sa pozitivnim utiscima. Isto tako mi se dešavalo par puta da me članice napadnu ako im ne posaljem istog trena pa sam čak i prete 🤣 i ja se iznerviram i namerno vratim novac i ne pošaljem predmet. Recimo iz manjih mesta ljudi ne shvataju koliki su redovi u poštama, da kuriri ne dolaze odmah kada ih pozovem niti imaju razumevanja da neko ima posao i porodicu. Zato sam cene podigla i otarasila se takvih jer me najviše smaraju za predmete od 300 dinara. Ima naravno i normalnih članica koje me baš prijatno iznenade ali su u manjini. Realno meni je jedino negativno iskustvo od clanice sa 700 pozitivnih, tako da mogu da razumem, ali onda bas nemate srece ako je tako ucestalo. > Mada mislim da sam i sama kriva jer kupujem stvari u afektu, skoro sam kupila torbu, došla kući i videla da je torba izgrebana. Jednostavno ne obraćam pažnju na detalje ali zato od mene traže klipove za sve i svašta i na kraju ne dobijem ni hvala 🤣 Tako da sam prestala da kupujem i podigla cene jer je to jedini način da se otarasim dežurnih smarača. Apsolutno isto sto se kupovine tice, bas sam dosta puta kupila na brzinu nesto da nisam ni pogledala sta kupujem. :')
2023 05 31
Ah mene je prevarila 😅 Cuvena torba i utisak koji mi nije skinut zbog nje,dobila od admina.Menja grad,ali to je ona.Specifincno velika slova u naslovima,pod takodje 😅
2023 05 31