Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Kakav je parfem Moschino Toy?

Konkretno me zanima Moschino Toy Bubblegum?🧸 Da li neko koristi? Jeste zadovoljne i koliko je postojan parfem? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/48bf91adb838e4cc8a89a3899cd38290.jpg)
2023 06 28
Mirise u početku na žvake, ali nije banalan, lep je i ne bih ga svrstala u preslatke parfeme. Imala sam minijaturu bez prskalice, pa ne mogu da tvrdim da jeste ili nije postojan, a meni je retko šta postojano. Imaš testere u Jasminu i Lily-ju, pa najbolje da ga prsnes na ruku i na garderobu. Ja bih ti preporučila Boucheron Quatre u sličnom cenovnom rangu, koji je bas postojan i prelep, elegantno svež, a mozes ga naći kod članova na Kupujemprodajem povoljno, samo gledaj da prodaju uglavnom parfeme i da imaju dosta pozitivnih ocena, ima ga i na mnogim online parfimerijama oko 40 evra
2023 06 29
> jacaikaja: > Mirise u početku na žvake, ali nije banalan, lep je i ne bih ga svrstala u preslatke parfeme. Imala sam minijaturu bez prskalice, pa ne mogu da tvrdim da jeste ili nije postojan, a meni je retko šta postojano. Imaš testere u Jasminu i Lily-ju, pa najbolje da ga prsnes na ruku i na garderobu. Ja bih ti preporučila Boucheron Quatre u sličnom cenovnom rangu, koji je bas postojan i prelep, elegantno svež, a mozes ga naći kod članova na Kupujemprodajem povoljno, samo gledaj da prodaju uglavnom parfeme i da imaju dosta pozitivnih ocena, ima ga i na mnogim online parfimerijama oko 40 evra Hvala puno!
2023 07 01
Odličan
2023 07 01
> Stuplja75: > Odličan Hvala!
2023 07 08
meni je slatkast, ali moschino gold....savrsenstvo to je parfem za koji sam najvise komplimenata u zivotu dobila velika preporuka!
2023 07 12
> HauteCouture20: > meni je slatkast, ali moschino gold....savrsenstvo > to je parfem za koji sam najvise komplimenata u zivotu dobila > velika preporuka! Hvala, testiraću!
2023 07 22