Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Reciklaža stare odeće - spisak lokacija?

Da li se još negde, osim u H&M radnjama, može reciklirati stara odeća, u zamenu za neki vaučer i sl? Čula sam za ovo: - može u Zari ali ne daju ništa - može u SportVision u zamenu za neke popuste Ako imate neke proverene informacije, da postavimo ovde da svi mogu da vide na jednom mestu.
2023 07 19
U Novom Sadu ima u nekom butiku sportske odeće i obuće da se zamene stare patike ili tako nešto. Butik je na glavnoj ulici, ne znam tačno kako de zove ni da li je još uvek aktuelno. Takođe, prošle godine je bilo aktuelno u CCC radnjama da se donesu stari rančevi, koje onda oni repariraju i doniraju nekome kome je potrebno. Ta akcija je bila u određenom periodu, negde pred početak školske godine, koliko de sećam. Prošle godine nisam stigla na vreme, ove godine se nadam da će ponovo biti ta akcija. 🌸
2023 07 19
Kakva je procedura što se tiče H&M-a? 😊 i mene zanimaju mesta gde mogu odneti takođe
2023 07 20
Mislim da mogu kao dve kese maksimalno da odnese jedna osoba u jednom trenutku. Na primer stavite tri stvari u neku kesu srednje veličine (da bude puna kesa). Dobije se vaučer na jednu kupovinu u iznosu od 10 ili 15 % popusta.
2023 07 20
Ja sam cesto nosila u H&M, zapravo od pocetka kad su i uveli reciklazu. Kod kupovine daju 10 % popusta na sve u radnji, za 1 stvar 1 kupon (od skora moze i sa aplikacije bod) i nije ogranicen broj stvari, ako kupujes i 10 stvari sa 10 kupona ne prave pitanje. Kad nosis na reciklazu dve kese max u jednom "cugu." I jesu dovoljne 3 stvari u kesi, a moze i vise, mada ne zaviruju. Ranije su gledali da bude dovoljna kolicina, sada vise ne. Znaci da prolazi i mala kesa stvari. Meni ne znaci toliko popust (ranije je bio 15%), koliko je to kulturan nacin da se resim svega sto mi ne treba a bas i nije za prodaju. Ne znam da iko drugi daje popust kao oni, barem ne kad je garderoba u pitanju.
2023 07 22