Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Keratin kose?

Da li vredi uraditi keratin kose? Cena je oko 5000-6000 dinara, zanima me koliko traje, na koliko se radi.. Meni je kosa baš gusta i nedefinisana, niti je ravna niti imam lokne, cela se izduje nakon pranja i jedino lepo izgleda kada se opegla..
2023 08 19
> tiksjo: > Da li vredi uraditi keratin kose? Cena je oko 5000-6000 dinara, zanima me koliko traje, na koliko se radi.. Meni je kosa baš gusta i nedefinisana, niti je ravna niti imam lokne, cela se izduje nakon pranja i jedino lepo izgleda kada se opegla.. Ista situacija sa kosom, gusta i nedefinisana, peglam je 2 put nedeljno. Frizerka mi je rekla da mi ne preporučuje keratin, jer se kosa isuši posle njega. A inače traje od 4-6 meseci. Drugarice su radile, kosa je delimično ravna, ali svakako mora da se pegla ko želi da bude lepo složena.
2023 08 19
Ja isto imam gustu dugu ne definisanu... Nit lokne nit pravo, tu svaka dlaka vodi svoju politiku. Ako je ne ispeglam samo mi metla fali da poletim, a peglam je posle svakog pranja. Frizerka mi je rekla da bi keratin koliko toliko ispravio ali da bi posle svakog pranja ipak morala da se feniram ćetkom i verovatno provuče opet peglom ali dosta manje. Tako da sam do daljnjeg u nedoumici sta da radim. 🤔
2023 08 20