Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Moda /

Brend koji cenim

Poštovane dame, Zanima me koji brend cenite i čiju garderobu i obuću smatrate kvalitetnog? U eri fast fashion-a okruženi smo lepim dizajnima, ali se stvari vrlo istrose jer su lošeg kvaliteta. Nekada su veoma izvikani brendovi, takođe jako lošeg kvaliteta. To je na primer bilo moje iskustvo sa Guess robom koju sam dosta platila. Unapred hvala!
2023 08 23
Ja volim americki brend Old Navy… Na zalost, nemaju svoje radnje u Srbiji, ne znam za ostale evropske zemlje… Ne bih zelela da neko pomisli da se reklamiram, posto na svom profilu imam nekoliko njihovih komada, vec zaista volim njihove stvarcice, imaju modernu garderobu, za razne prilike, dobar odnos cene i kvaliteta… Kada se ovde na sajtu ukuca naziv brenda, izadje jedno 5-6 stranica… A Vi, Nina, zasto ste se razocarali u Guess? Imate li Vi neki svoj cenjeni brend, a da nije izvikan?
2023 08 24
> Anja0404: > Ja volim americki brend Old Navy… Na zalost, nemaju svoje radnje u Srbiji, ne znam za ostale evropske zemlje… Ne bih zelela da neko pomisli da se reklamiram, posto na svom profilu imam nekoliko njihovih komada, vec zaista volim njihove stvarcice, imaju modernu garderobu, za razne prilike, dobar odnos cene i kvaliteta… Kada se ovde na sajtu ukuca naziv brenda, izadje jedno 5-6 stranica… > A Vi, Nina, zasto ste se razocarali u Guess? Imate li Vi neki svoj cenjeni brend, a da nije izvikan? Imala sam dobro iskustvo sa Tom Tailor brendom iako nemaju tako atraktivan dizajn kao Zara npr. Od jeftinijih, najviše volim Pull n Bear. Guessove torbe su mi se ishabale u prvoj godini nošenja. Jedna mi se skroz izgulila. Imala sam ih tri i odustala
2023 08 24
Slazem se za Guess, torba se izgulila nakon dva meseca. Nazalost bacila sam racun, mada sam mogla i bez njega da se iscimam da resim. Tada mi nije bilo bitno, sad se kajem. 20000 baceno u smece.
2023 08 24
Izdvojila bih americkibrend J.Crew oni su mi bas bili po meri, ima nesto minimalno i ovde na sajtu, ali nisam nasla u svojoj velicini. Nervira me kad kupim stvari, pa posle par pranja izgleda vec oronulo. Naravno i glavni razlog sto sam na ovom sajtu jeste potraga malo kvalitetnije robe po pristojnijim cenama. Zato me uvek zanimaju razlicita iskustva. Volim kada su savovi lepo uradjeni i kada neki sitni detalji ukazuju da je ipak u pitanju bolja roba. Ne znam da li cenite mozda neki domaci brend? Znam da su stavovi za Legend dosta razliciti.
2023 08 25
Nisam nikada imala Guess torbu, a po svoj prilici i necu 😂😂😂
2023 08 26
Šteta što je tema u ovom podforumu pa je slabo vidljiva jer je baš super i više bi se članica odazvalo. U klasi kvalitetnih a skupljih brendova (nemam love za haute couture) izdvojila bih one koji su pre svega vanvremenski klasici, sa vrhunskim materijalima i krojevima, komadi koji traju i nikada ne dosade <3 jer se kvalitet lako kombinuje sa čim želiš, pa i sa fast fashion poliesterom/plastikom ako imaš stila. Obuća koja nikada ne izneveri Peter Kozina, Bullboxer, Birkenstock, Geox, Hush Puppies, Peter Kaiser... Nine West čisto razočarenje, samo ime zvuči dobro, koža spolja, pvc iznutra, pa kada krene da se guli, slikaj se... Manual, Coffee With Milk, kožne Bata tašne, Patrizia Peppe isto koža, Rayca, Furla... Odeća bez greške na prvu loptu Max Mara, COS, Mexx, Betty Barclay, Comma, Ecru, Massimo Dutti, Van Laack, Soyaconcept, Drykorn, Scotch&Soda, TimeOut, Navigare, Tiger of Sweden, Taifun, BCBG MaxAzria, Mona kožne jakne i kaputi, konfekcija im je nikakva iz godine u godinu, Horus, itd, itd, itd. I još mnogi vintage, no name (propali mas-produkcijom) brendovi koje ne znam ni kako se zovu a žive i dišu u mom ormaru i na meni godinama, vrhunski materijali, šiće, kroj...
2023 08 26
Kupujem uglavnom vintage garderobu jer je od kvalitetnih materijala (viskoza, lan, svila, vuna, kašmir) i stil mi se sviđa. U tržnim centrima se teže nalaze bolji komadi i uglavnom ima brendova koji imaju kvalitetnije stvari od tih materijala, ali mi dizajn i stil ne odgovaraju ili je obrnuto. Mislim da su skoro svi brendovi u današnje vreme pokvarili kvalitet u odnosu na pre, a cene su previsoke za to što nude.
2023 08 27
Akatelier Adidas Marc O'Polo Asics Pull&Bear Intimissimi ves Reserved obicne majice Fracomina i H&M za farmerice To je ono sta posebno postujem i rado kupujem, ali kupujem i one gluposti koje ubrzo i ne znam zasto uzimam uopste. Volim i no name da uzmem, bitno mi je da mi se dopada i da je materijal ok. Za klasicne bele majice nema jace od Arilje majica nasih, ali nesto se ne srecemo zadnje 3godine otprilike. Zaista im je bio fenomenalan pamuk. Ono sta nemam nameru da ponavljam kao kupovinu su npr starke, 4 para 5godina unazad su vrlo brzo propale. Kao i Kyoto patike, osmi dan mi je otpao ukrasni komadic sa djona sa strane. Sreca pa su uvazili reklamaciju i vratili mi novac. Takodje, neprivlacno mi je sve od Michael Korsa, Guess torbe nikad vise.
2023 08 27
Hvala svima na učešću na temi. Htela sam jos da podelim dobro iskustvo sa Extreme Intimom koji su mi se pokazali znatno bolji od Bonattija. Dosta njih koje znam mi je hvalilo Massimo Dutti, imam samo jedne njihove pantalone i stvarno su predobre, ali ništa drugo nisam kupovala.
2023 08 27
Massimo Dutti, Marella, Fracomina, Patrizia Pepe, Aeronautica Militare, Dopada mi se Barbara Bui, Rochas, Twinset ali skupo.. Od obuce: Noa Noir, Vicenza, De Mazzio, Luz da lua, Geox.. mislim svasta moze da mi se dopadne. Zlato - Stefanovic Ne nosim Guess, Replay, Michael Kors... to sam kao mladja volela, sad gledam da je kvaliternije i dugotrajnije. Mona je bila ok, i dalje imam dosta njihovih torbi, jakni i montona, ali je kvalitet drasticno opao, a cene sve vece.
2023 08 28
COS, modeli su im po mom ukusu i materijali dobri, plus dobro tkanje.
2023 09 01
Scotch&Soda, Esprit, T. Hilfiger, Diesel za farmerke. Fracomina isto dobar kvalitet farmerki, ali ih cesto upropaste cirkonima pa izgledaju kao da su za neki ciganski vasar Tom Tailor, American Vintage, Time out, Replay Za patike, trenerke i sportske aktivnosti Nike W. Secret i Oysho za donji ves, pidzame, carape. Oysho posebno izdvajam sto se tice snali za kosu. Imam citavu kolekciju i do sada sam uzela gotovo svaki dezen. Samo obratite paznju na one kvalitetnije multikolor ili u 3 boje, fantazija.
2023 09 04
Svašta sam nosila i probavala i potrebe/ukus/vrednost su se menjale kako sam "rasla". Guess- kvalitet nula, imala 3 torbe, ne zna se koja se brže raspala. Torbe sada kupujem iskljucivo kozne. Najcesce je to Mona, jer mi se dopada dizajn, ali vrlo cesto i od manjih proizvođača, posebno jer znam da su unikatne jer se ne prave serijski. Majice najčešće nosim baccis - kratki rukav ili atlet, pa tu super prolaze od Zare, Reserveda, šta god, i to kada su na rasprodaji po 400-500 dinara. Imam ih milion, stvarno na parče krpice ne bih nikada dala veće pare. Otkrila sam ClassX farmerke, mislim da su Pazarske, odličan kvalitet, cena i modeli. Ja ih perem baš često, jer famerske najviše i nosim, ni mrdnule nisu. Obuca - patike ceo život samo Convers i istina je da su mnogo izgubile na kvalitetu, ali ne mogu da odolim. Čekam ih na sniženju, da mi bude manje žao kada se raspadnu :) Sandale i čizme gledam da budu kožne, jer to kupujem jednom u sto godina, i to su do sada bile Paar, NoaNoir, Carlo Gaugin... Klasični modeli, stvarno dobar kvalitet. Donji veš - extreme intimo najčešće, basic, udobno, deri-peri. Uzimala sam i Bonatti zbog dizajna, ali mi se prilično brzo pohaba i raspadne, nisam zadovoljna.
2023 10 04
Guess je definitivno najgora marka👎🏽svaka torba se unistila posle par meseci, raspad
2023 10 06
1 2