Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Americki postar

Evo, nadam se da su mislili na svoju kutiju, mada ko zna Uplatila sam im manje od 50% i rekli su da porucuju isti dan kad evidentiraju uplatu. Uplata im je inace odmah legla i jos uvek mi nista nisu javili
2023 08 30
> Esprit21: > Evo, nadam se da su mislili na svoju kutiju, mada ko zna > Uplatila sam im manje od 50% i rekli su da porucuju isti dan kad evidentiraju uplatu. Uplata im je inace odmah legla i jos uvek mi nista nisu javili Da li se uplaćuje na naš ili inostrani račun? Ili paypal?
2023 08 30
Moze i jedno i drugo. Ja sam im uplatila preko PP
2023 08 30
Jos jedan update. Tek danas su mi narucili patike, nisu bas brzi pa je pitanje kako bi prosao neko ko zeli stvari sa rasprodaje
2023 09 01
Koliko naplaćuju svoju uslugu? Vidim ima ukupan iznos ali ne znam koliko su patike. Meni bi u celom procesu najbitnije bilo da mi stigne to što sam poručila, brzina manje više.
2023 09 01
Patike su $110, besplatna postarina u okviru Amerike Meni je trenutno najbitnije da ne stigne osteceno jer ih i dalje ne razumem za kutiju, da li misle na neku posebnu ili da roba stize bez originalne kutije. I naravno da je velicina 37.5 EUR, da ne bude da dobijem na kraju nesto sto sam i ovde mogla da uzmem za duplo manje
2023 09 01
1 2