Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Reklame ne rade

zdravo devojke, cesto imam problema sa sajtom, trenutno mi i reklame ne rade vec nekih 10 dana, koje su ranije uvek radile, placala sam ih preko mobilnog telefona. jel moze neki savet, pomoc?
2023 09 05
Takodje. Uplatila sam promocije pre neki dan i nisam videla svoje artikle u promotivnim. Za sutra imam jos jednu promociju, pa cu ispratiti. Nakon toga cu kontaktirati admine.
2023 09 05
Ah, da! Nisam mogla da uplatim, pa u nekom trenutku jesam i te promocije su mi išle. Pre neki dan sam pokušala da uplatim ponovo - nije moglo… Malo radi, malo ne radi… Verovatno Vam promocije idu, ne u glavnim kategorijama nego u onim pod - odeća, obuća, aksesoari pogledajte. Glavne kategorije su skuplje. Mada jako je mali broj pregleda, verovatno im idu reklame preko naših promocija i to niko ne vidi… 😕
2023 09 06
> MissDiva: > Ah, da! Nisam mogla da uplatim, pa u nekom trenutku jesam i te promocije su mi išle. Pre neki dan sam pokušala da uplatim ponovo - nije moglo… > Malo radi, malo ne radi… > Verovatno Vam promocije idu, ne u glavnim kategorijama nego u onim pod - odeća, obuća, aksesoari pogledajte. Glavne kategorije su skuplje. > Mada jako je mali broj pregleda, verovatno im idu reklame preko naših promocija i to niko ne vidi… 😕 Jao hvala. Meni uopste ne da ni da uplatim. Ne znam sta da radim. Potreban nam je neki novi sajt koji funkcionise poput ovog ali da ima aplikaciju i sve. Ovo bas nista ne funkcionise
2023 09 06
Jel mogu administratori da rese problem uplate za istaknute oglase? Da li uopste nesto moze na ovom sajtu da funkcionise?
2023 09 07