Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako uciniti ovaj sajt boljim i pomoci svima nama ?

Ja, na primer, imam preko 300 predmeta na profilu, a imam i više koji nisu okačeni, a nisam komercijalni prodavac. Razlog ovolikom broju predmeta su tri žene u kući i to što nisam čula za ovaj sajt i zanimala se za prodaju stvari do pred kraj prošle godine. Ukoliko bi rešili problem sajta, pristala bih i da plaćam članarinu, ili da kačim manji broj predmeta, ako će biti bolja preglednost. Prodajem i na KP, i njihov koncept i sajt i aplikacija su odlični, ali se ponekad obeshrabrim jer je tamo više kupaca zainteresovano za neke druge stvari, koje nisu odeća. Kada bi se njihov koncept primenio na ovu zajednicu, mislim da bi to bio pun pogodak. 🌸
2023 10 18
> Her_Fashion: > > Zlatna2020: > > Znaci problem broj 1.je nezainteresovanost admina ali i prosto pitanje - ko se uopste bavi ovim sajtom, jer gledajuci kako funkcionise meni deluje niko ?? Jel moguce da admini ne mogu mesec dana da rese provajdera, a to im je osnovno ulaganje u sajt te reklame i to Vip clanstvo? > Admini nisu problem, niti je njihov posao da ulažu u sajt i traže provajdere. > Admin je neko ko je zaposlen (mada ovde su verovatno volonteri) da rešava neke probleme između članova npr, da vode računa da se pravila sajta poštuju (famozno brisanje oglasa) itd. > Neverovatno koliko ljudi ne zna šta je admin a njih krive za sve. > To Vam je kao da krivite kasirku u radnji jer je hleb poskupeo. Admin je nas jedan jedini kontakt sa bilo kim ko upravlja celim ovim programom, treba im 5 dana da ti odgovore ako ti ikada odgovore, brisu sve sto im padne na pamet, van i sa liste dozvoljenih predmeta, ne znam da l su mi jedan od 10 rekevantnih problema resili za koji sam im trazila pomoc. Na osnovnu svega navedenog, bas me briga ko su i sta rade, ako nece da pomognu nemoj da nam odmazu.
2023 10 18
> Anast.: > Ja, na primer, imam preko 300 predmeta na profilu, a imam i više koji nisu okačeni, a nisam komercijalni prodavac. Razlog ovolikom broju predmeta su tri žene u kući i to što nisam čula za ovaj sajt i zanimala se za prodaju stvari do pred kraj prošle godine. > Ukoliko bi rešili problem sajta, pristala bih i da plaćam članarinu, ili da kačim manji broj predmeta, ako će biti bolja preglednost. > Prodajem i na KP, i njihov koncept i sajt i aplikacija su odlični, ali se ponekad obeshrabrim jer je tamo više kupaca zainteresovano za neke druge stvari, koje nisu odeća. Kada bi se njihov koncept primenio na ovu zajednicu, mislim da bi to bio pun pogodak. 🌸 Takodjeee slazem se posebno poslednja recenica bravoo!
2023 10 18
> MissDiva: > Kompanija: Tipro Group, UAB > Registracioni kod: 1117663314 > VAT: LT117663314 > Adresa: Vinco Kudirkos g. 6, LT-03105 Vilnius > Telefon: +370 653 18080 > Swift: HABALT22 > IBAN: LT497300010071508350 > Menadžer: Elvijus Gudžiūnas > Kontakti Srbija > [email protected] > [email protected] > [email protected] > Ukratko... klikovi od reklama i to je to... Nije da se cimaju da to liči na nešto. Hvala, probacu nesto sa ovim. Znaci ovo uopste i nije domaci sajt?
2023 10 18
> Hvala, probacu nesto sa ovim. Znaci ovo uopste i nije domaci sajt? Nije, ja sam se bas interesovala za ovu temu.. vlasnik je neka kompanija iz Litvanije npr nedavno sam usla na hrvatsku verziju krpica i vidi se da je sajt maalo unapredjen u odnosu na srpsku verziju, pretpostavljam zbog EU?? nisam sigurna Moje pitanje za sve vas :) da li biste presle na neki novi sajt? Meni pada na pamet da napravim bolji sajt posto se bavim programiranjem, imam bukvalno milion ideja kako bih unapredila celu stvar (pretragu, filtere, bolji kvalitet fotografija itd), naravno poslusala bih i vase savete, jedini problem koji imam je sto ne znam kako bih reklamirala platformu i dal bi uopste ljudi presli na neki novi sajt, da krenu ispocetka sa utiscima itd.. ovde recimo da clanovima saljem poruke ili da pisem vise o tome na forumu banovali bi me x-)
2023 10 18
> absanja: > > Hvala, probacu nesto sa ovim. Znaci ovo uopste i nije domaci sajt? > Nije, ja sam se bas interesovala za ovu temu.. vlasnik je neka kompanija iz Litvanije > npr nedavno sam usla na hrvatsku verziju krpica i vidi se da je sajt maalo unapredjen u odnosu na srpsku verziju, pretpostavljam zbog EU?? nisam sigurna > Moje pitanje za sve vas :) da li biste presle na neki novi sajt? Meni pada na pamet da napravim bolji sajt posto se bavim programiranjem, imam bukvalno milion ideja kako bih unapredila celu stvar (pretragu, filtere, bolji kvalitet fotografija itd), naravno poslusala bih i vase savete, jedini problem koji imam je sto ne znam kako bih reklamirala platformu i dal bi uopste ljudi presli na neki novi sajt, da krenu ispocetka sa utiscima itd.. ovde recimo da clanovima saljem poruke ili da pisem vise o tome na forumu banovali bi me x-) Ja sam se upravo nadala da ce se javiti neki programer koji zapravo i moze ovo sve o cemu pricamo da ostvari 😁 ja sam za, da ti do zastitis i stavis autorska prava da to sve krene od 0 kako treba, sa nekim licnim dokumentom prilikom registrovanja kao garancijom. Sto se tice banovanja sve znam! Uzas!
2023 10 18
> absanja: > > Hvala, probacu nesto sa ovim. Znaci ovo uopste i nije domaci sajt? > Nije, ja sam se bas interesovala za ovu temu.. vlasnik je neka kompanija iz Litvanije > npr nedavno sam usla na hrvatsku verziju krpica i vidi se da je sajt maalo unapredjen u odnosu na srpsku verziju, pretpostavljam zbog EU?? nisam sigurna > Moje pitanje za sve vas :) da li biste presle na neki novi sajt? Meni pada na pamet da napravim bolji sajt posto se bavim programiranjem, imam bukvalno milion ideja kako bih unapredila celu stvar (pretragu, filtere, bolji kvalitet fotografija itd), naravno poslusala bih i vase savete, jedini problem koji imam je sto ne znam kako bih reklamirala platformu i dal bi uopste ljudi presli na neki novi sajt, da krenu ispocetka sa utiscima itd.. ovde recimo da clanovima saljem poruke ili da pisem vise o tome na forumu banovali bi me x-) Ako sve to znas da napravis jedno sto ce nam trebati jos je provajder, a ima ih koliko hoces kod nas (za reklame i vip clanstva itd). Mada evo vidis da i MK funkcionisu vec jace od mesec dana bez toga pa guraju nekako🤣 smesno i tuzno..
2023 10 18
Automatsko brisanje oglasa posle kraćeg vremena nego sad je totalna budalaština, jer ko će sve to ponovo pisati, premeravati kad nestanu opisi... Nema šanse... KP uopšte nije bolji sajt od ovog. Ne znam nikog kome tamo ide bolje prodaja garderobe nego ovde. Plus je zatrpan kopijama komercijalnih prodavaca koji su non stop na prvim stranama pretrage i apsolutno je nemoguće naći ništa osim njihovih kopija koje koštaju kao originali btw. Preskupo je plaćati ako se ima više od 30 oglasa jer prodaja krpica tamo uopšte ne ide osim ako ne prodajete sve muško i to jako jeftino i markirano, što opet samo komercijalni prodavci mogu. U listi želja imam tamo oko 70 predmeta koji stoje isto ko i ovde-godinama, znači uopšte nije bolje i to je muški sajt većinom. Oglasi tamo mnogo brže zapadnu i jedva po 5 pregleda imaju neki za nekoliko dana. Ovde su pregledi slabi nekad, ali tamo je mnogo gore po tom pitanju.
2023 10 18
Mene će banovati definitivno, pa bolje da ne pišem mnogo o poslovanju sajta... Elem, ovo je kupoprodajni sajt, samim tim kada se registrujete, polažete i neke račune državi. Sad nisam to pratila ima 10+ godina, bavim se nečim drugim trenutno, ali uglavnom nije tako lako otvoriti sajt gde ćete Vi posredovati u prodaji. Zato oni reaguju kada su prevare u pitanju, a oko ostalih stvari ne rade ništa. Npr. slike sa interneta i tzv. autorska prava nemaju veze sa životom. To je priča da se ne bi kačile fotke, pošto je bilo zloupotreba od strane prevaranata, pa kao zabrani svima i reci da je zbog autorskih prava. Kao što vidite, na KP su apsolutno dozvoljene slike sa interneta i bilo gde drugde. To je kao da Vam neko zabrani da na svom privatnom profilu na FB ne možete okačiti neku fotku jer nije Vaša. E tako je i sa ovim, ovo je moj privatni profil i ne koristim ga u komercijalne svrhe - niti sam firma, samim tim mogu da okačim koju god sliku želim. Zakonski je realno tako. Sajt kao sajt, uopšte nije tako teško napraviti koliko postoje te zakonske problematike. Pogotovo ako planirate sve to lepo da registrujete ovde. Potrebni su i živci za taj poduhvat, znamo kako to ide...
2023 10 18
E sad, druga strana priče je ciljna grupa. Mahom je ovaj sajt započet sa vrlo lepom idejom reciklaže i razmene između devojaka. Nikada ali nikada poenta sajta nije bila komercijalna prodaja. Nikom, pa ni meni danas ni na kraj pameti nije da ja nešto moram prodati nekome i da sam zbog toga ovde. Mi smo se družile, abnormalno smo kupovale i forum je služio da se priča o modi, druženju, stvarno lepim stvarima. Bilo je mnogo blogerki jer je to tada bilo popularno i blogerka Ana iz Hrvatske je bila administrator. Ta ideja je pokretala sajt ali toga ovde više nema. Samo po forumu pročitajte šta se piše, sasvim je dovoljno... Od broja prevaranata, do toga šta se pošalje i u kakvom stanju, da bi neko zaradio. Grozno... Zato su oni to tako ostavili, zaražuju od reklama, bave se sajtom u Hrvatskoj jer tamo realno je veća zarada od reklama nego ovde i to drastično. Sa strane binisa, vidite, ni ja ne bih ulagala u nešto što prosto kada stavite cifre na papir nije profitabilno.
2023 10 18
> Zlatna2020: > Ja sam se upravo nadala da ce se javiti neki programer koji zapravo i moze ovo sve o cemu pricamo da ostvari 😁 ja sam za, da ti do zastitis i stavis autorska prava da to sve krene od 0 kako treba, sa nekim licnim dokumentom prilikom registrovanja kao garancijom. Sto se tice banovanja sve znam! Uzas! Sve to o cemu ste pisale ovde bi trebalo da bude standard! i nije tehnicki tesko da se napravi :D trebalo bi naravno vremena da se sve skocka da radi kako treba, ali eto meni bi bilo zadovoljstvo posto sam i sama korisnik dugi niz godina i obozavam da kupujem online, visim satima na ovakvim stranim sajtovima koji ne salju za srbiju i pitam se sto smo mi najgori.. Zasluzile smo neko sigurno i normalno mesto gde mozemo da komuniciramo, prodajemo, kupujemo i razmenjujemo odecu i da ne zavisimo od nekih fantomskih menadzera koji zive hiljade kilometara daleko..
2023 10 18
> MissDiva: > Sa strane binisa, vidite, ni ja ne bih ulagala u nešto što prosto kada stavite cifre na papir nije profitabilno. Mislim da je retko koja lepa stvar nastala iz zelje za profitom.. biznis i prevara su danas maltene sinonimi
2023 10 18
> absanja: > > MissDiva: > > Sa strane binisa, vidite, ni ja ne bih ulagala u nešto što prosto kada stavite cifre na papir nije profitabilno. > Mislim da je retko koja lepa stvar nastala iz zelje za profitom.. biznis i prevara su danas maltene sinonimi Ne govorim o profitu u tom kontekstu, već o profitabilnosti održavanja sajta. Sad da presaberete sve prihode moguće od sajta i ono u šta mora da se ulaže su daleko veći troškovi. Kažem, KP i ovaj sajt ne mogu da se porede jer oni zaista zarađuju od istog. Ovde se vidi da su morali natrpati mlijardu reklama, da bi opstali, a opet na štetu sajta...
2023 10 18
> absanja: > > Zlatna2020: > > Ja sam se upravo nadala da ce se javiti neki programer koji zapravo i moze ovo sve o cemu pricamo da ostvari 😁 ja sam za, da ti do zastitis i stavis autorska prava da to sve krene od 0 kako treba, sa nekim licnim dokumentom prilikom registrovanja kao garancijom. Sto se tice banovanja sve znam! Uzas! > Sve to o cemu ste pisale ovde bi trebalo da bude standard! i nije tehnicki tesko da se napravi :D trebalo bi naravno vremena da se sve skocka da radi kako treba, ali eto meni bi bilo zadovoljstvo posto sam i sama korisnik dugi niz godina i obozavam da kupujem online, visim satima na ovakvim stranim sajtovima koji ne salju za srbiju i pitam se sto smo mi najgori.. Zasluzile smo neko sigurno i normalno mesto gde mozemo da komuniciramo, prodajemo, kupujemo i razmenjujemo odecu i da ne zavisimo od nekih fantomskih menadzera koji zive hiljade kilometara daleko.. Eto to je glavno sto sam htela da kazem! Da nemamo notifikacije na sajtu, da lazu za autorska prava, zene ajde da se malo aktiviramo, danas kad se sve desava na internetu, dobar provajder i sajt ce sigurno doci do ciljne grupe, ima nas previse!
2023 10 18
Što se tiče hrvatskih krpica, ista je situacija kao i ovde, samo što su admini donekle aktivniji na forumu. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/bad9f19fbb225e6e4927ee126c0bcdd8.jpg) Ali eto bar neka konfirmacija da će VIP usluge proraditi uskoro. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1c13cde2e074852fa9b414129ea7cc3d.jpg)
2023 10 18
1 2 3 4 5 6 ... 7