Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Brisanje predmeta od strane adm

Pozdrav za sve, da li imate iskustvo da vam je obrisan parfem, evo meni 2.put, bez obrazloženja Običan, Avon parfem, fotkano sve što se traži i ODMAH mi obrisan Koliko vidim, ne važe pravila za sve
2023 10 19
Meni se više puta dešavalo da mi samo nestane predmet sa profila, verovatno fali batch code ili zato što je ktaloška prodaja zabranjena a parfem je iz avon-a. To selektivno brisanje mi najviše smeta jer nailazim na predmete koji mesecima stoje bez uslikanom batch coda, bez roka trajanja sa slikama sa drugih sajtova i nikom ništa.
2023 10 19
> Lena0604: > Neko vas prijavljuje od clanica 😊 > Selektivno brisanje - izgleda da to namerno admin radi a u stvari on/a brise sta mu dezurne tarabarke prijave da obrise. A ima onih koje izgleda u zivotu samo "rade" na Krpicama i to za dzabaka. Svakako, imaju neku psihijatrijsku korist od toga. Jaoooo, pa jadnost na kub. Da, moguće je, a nije mi palo na pamet čime se ljudi bave. . Hvala na odgovoru :)
2023 10 19
> JoccaNikolic: > Meni se više puta dešavalo da mi samo nestane predmet sa profila, verovatno fali batch code ili zato što je ktaloška prodaja zabranjena a parfem je iz avon-a. To selektivno brisanje mi najviše smeta jer nailazim na predmete koji mesecima stoje bez uslikanom batch coda, bez roka trajanja sa slikama sa drugih sajtova i nikom ništa. E, da , moguće je da je zato što je Avon. ALI - eno Avon kozmetike koliko voliš :) Jeste, baš to selektivno važenje pravila je prilično bedno, ali dobro... Seljana Hvala ti na razumevanju i pojašnjenju, pozdrav! Jasna
2023 10 19
Ali ako clanica ima jedan parfem, sta je onda problem? Nije kataloska prodaja nego prosledjivanje necega sta mozda ni sama nije kupila nego dobila. Ovde videh komercijalne prodavce posteljine sa vrljavim fotkama i jos vrljavijim opisima, sad ispade problem da se okaci jedan parfem samo jer je inace uzet preko kataloske prodaje. Bezveze. I primark prodavaca ima brdo ovde. To je cista preprodaja uz regularne cene iz radnje plus zarada.
2023 10 19
> DzoDzo: > Ali ako clanica ima jedan parfem, sta je onda problem? Nije kataloska prodaja nego prosledjivanje necega sta mozda ni sama nije kupila nego dobila. > Ovde videh komercijalne prodavce posteljine sa vrljavim fotkama i jos vrljavijim opisima, sad ispade problem da se okaci jedan parfem samo jer je inace uzet preko kataloske prodaje. > Bezveze. > I primark prodavaca ima brdo ovde. To je cista preprodaja uz regularne cene iz radnje plus zarada. Moj slučaj baš to- jedan parfem dobijen i stvarno mi ne treba. Ali očito pravila ne važe za sve i adm može šta god hoće. Pozdrav tebi 🌺
2023 10 19
Kad je već tako kako je,jednostavno nemoj napisati da je Avon,samo ime parfema,ml,batch i to je to (samo za batch slikaj i napiši u oglasu). Tako se neće brisati ,vidite i sami koliko je na sajtu parfema iz avona i oriflame-a
2023 10 19
> becici: > Pozdrav za sve, da li imate iskustvo da vam je obrisan parfem, evo meni 2.put, bez obrazloženja > Običan, Avon parfem, fotkano sve što se traži i ODMAH mi obrisan > Koliko vidim, ne važe pravila za sve Non stop se dešava, bez ikakvih pogrešnih tagova , sve po pravilima . Ali očaj postaje sajt
2023 10 19
Avon više nije ekskluzivno kataloška prodaja. Mogu da odem na njihov sajt, poručim parfem PostExpressom a nisam Avon dama, kako je to drugačije od npr. Lilly ili DM sajta?
2023 10 19
Bezveze, baš mi je žao! ,:( Viđam toliko oglasa, čak baš svega ima na sajtu, apsolutno van pravila, ali Avon nam je glavni problem… Ma idi… :| Ne smeta meni da ako su stavili neka pravila, da oni to sprovode, pa koga god zakače nego što su to uvek neke devojke koje su ovako dobrice, prijatne, sa kojima se vredi družiti. Skoro sam sarađivala sa devojkom, ona je bila toliko mila i draga! Naravno ima negativnu od admina za neku glupost! A devojka skroz ok, šalje lepe stvari, uredna, vidi se da vodi računa. Verovatno je prijavila tako neko dežurna sokačara, koja je poslednji put okačila predmet pre Hrista, ali zato znaju sva pravila, šta sve drugi rade i naravno da se ne propusti neka tema na forumu. Obavezno da se manjak života i višak kompleksa obavi na forumu i da se prijave članice koje njima ne odgovaraju.
2023 10 19
Avon i Oriflame jesu smarali ovde postavkama. Svaka druga stvar njihova. Sve dama do dame. Bukvalno su bili nalozi koji su samo to radili. Ali ne mislim da je drama ako neko ima nekoliko predmeta kao omasena kupovina. Realno je da se desi, s' obzirom na nacin kupovine. Drago mi je sto su skartirali njihove dame i onaj jos dosadniji limes. Davezi.
2023 10 19
> kiki87: > Kad je već tako kako je,jednostavno nemoj napisati da je Avon,samo ime parfema,ml,batch i to je to (samo za batch slikaj i napiši u oglasu). Tako se neće brisati ,vidite i sami koliko je na sajtu parfema iz avona i oriflame-a Hvala , poslušaću te i probaću Pozdrav! :")
2023 10 20
> DzoDzo: > Ali ako clanica ima jedan parfem, sta je onda problem? Nije kataloska prodaja nego prosledjivanje necega sta mozda ni sama nije kupila nego dobila. > Ovde videh komercijalne prodavce posteljine sa vrljavim fotkama i jos vrljavijim opisima, sad ispade problem da se okaci jedan parfem samo jer je inace uzet preko kataloske prodaje. > Bezveze. > I primark prodavaca ima brdo ovde. To je cista preprodaja uz regularne cene iz radnje plus zarada. Realno-bezobrazluk i seljačenje , ali šta da radimo :")
2023 10 20
> MissDiva: > Bezveze, baš mi je žao! ,:( > Viđam toliko oglasa, čak baš svega ima na sajtu, apsolutno van pravila, ali Avon nam je glavni problem… Ma idi… :| > Ne smeta meni da ako su stavili neka pravila, da oni to sprovode, pa koga god zakače nego što su to uvek neke devojke koje su ovako dobrice, prijatne, sa kojima se vredi družiti. > Skoro sam sarađivala sa devojkom, ona je bila toliko mila i draga! Naravno ima negativnu od admina za neku glupost! A devojka skroz ok, šalje lepe stvari, uredna, vidi se da vodi računa. > Verovatno je prijavila tako neko dežurna sokačara, koja je poslednji put okačila predmet pre Hrista, ali zato znaju sva pravila, šta sve drugi rade i naravno da se ne propusti neka tema na forumu. Obavezno da se manjak života i višak kompleksa obavi na forumu i da se prijave članice koje njima ne odgovaraju. Da, sve si u pravu... Ne razumem, pošto nisam iz te priče, i ne bavim se drugima. No, dobro, preživećemo. :") Pozdrav, Jasna
2023 10 20
> ninna00: > Avon više nije ekskluzivno kataloška prodaja. Mogu da odem na njihov sajt, poručim parfem PostExpressom a nisam Avon dama, kako je to drugačije od npr. Lilly ili DM sajta? Naravno da nije drugačije, ali može im se....
2023 10 20
1 2