Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Brisanje predmeta od strane adm

Možda niste dodali batch code u opisu predmeta, ili ste dodali sliku sa interneta? Ne vidim što bi bio problem da se to kači inače, parfem kao i svaki drugi. I sama sam prodala neke iz svoje kolekcije koje više neću koristiti, pa što da čame i propadnu.
2023 10 20
Takođe sam imala iskustva sa brisanjem predmeta... I imala komentar na koji nikada nisam dobila odgovor. I toliko je na sajtu 'iskačućih' reklama i pop-upova da ne znam kako im takve stvari ne smetaju te njih ne svedu na minimum.
2023 10 23
> Stanka86: > Možda niste dodali batch code u opisu predmeta, ili ste dodali sliku sa interneta? Ne vidim što bi bio problem da se to kači inače, parfem kao i svaki drugi. I sama sam prodala neke iz svoje kolekcije koje više neću koristiti, pa što da čame i propadnu. Sve sam slikala šta treba I na kraju svega Uklonjen predmet Negativna od adm
2023 10 25
> TamaraAtom: > Takođe sam imala iskustva sa brisanjem predmeta... I imala komentar na koji nikada nisam dobila odgovor. I toliko je na sajtu 'iskačućih' reklama i pop-upova da ne znam kako im takve stvari ne smetaju te njih ne svedu na minimum. Ma jadno Do kraja mi dali i neg ocenu Jednu jedinu koju imam, bedno x-)
2023 10 25
> becici: > > Stanka86: > > Možda niste dodali batch code u opisu predmeta, ili ste dodali sliku sa interneta? Ne vidim što bi bio problem da se to kači inače, parfem kao i svaki drugi. I sama sam prodala neke iz svoje kolekcije koje više neću koristiti, pa što da čame i propadnu. > Sve sam slikala šta treba > I na kraju svega > Uklonjen predmet > Negativna od adm daleko od toga da pravdam pravilnik i postupanje po istom od stane admina, ali, evo, dva vaša kozmetička oglasa nemaju potrebne podatke. parfem nema upisan kod u tekstu oglasa, puder nema ni kod, ni rok trajanja u oglasu. znači, nije dovoljno slikati, piše da je potrebno sve ovo i upisati u oglas. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/11bcca43c78e0b446a1c1c8ffe1f8fc6.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8b981803a1dc2bc46e9d8990a8617f2e.jpg)
2023 10 25
Pošto te slikali SAMO po jednu moju fotku, ovo je već bezobrazluk Oba predmeta imaju još fotografija
2023 10 26
gospođo becici, nije stvar u fotkama, ponavljam, fotkali ste sve što treba, ali POTREBNO JE DA KODOVE UPIŠETE U OGLAS, plus rok upotrebe za puder i bilo koji drugi kozmetički proizvod. nadam se da se sad razumemo. ovo je savet, nema potrebe da se ljutite na mene, admin nisam. samo se tako češljam. x-)
2023 10 26
Tema je Avon parfem i selektivno važenje pravila Trenutno Avon caruje na jedno 50 stranica ovoga sajta Oriflame -verovatno slično
2023 10 26
tu ste u pravu, slažem se.
2023 10 26
> becici: > Pozdrav za sve, da li imate iskustvo da vam je obrisan parfem, evo meni 2.put, bez obrazloženja > Običan, Avon parfem, fotkano sve što se traži i ODMAH mi obrisan > Koliko vidim, ne važe pravila za sve Pozdrav. Imam sličan problem i trazila sam moguce razloge i naišla na ovu vasu temu. Meni obrišu svaki oglas gde su mi cipele. Trenutno ostale samo patike. Ne znam zašto? Da li neko može od vas da mi pojasni gde grešim. Hvala vam unapred.
2023 12 27
> KoziceMenjaca: > > becici: > > Pozdrav za sve, da li imate iskustvo da vam je obrisan parfem, evo meni 2.put, bez obrazloženja > > Običan, Avon parfem, fotkano sve što se traži i ODMAH mi obrisan > > Koliko vidim, ne važe pravila za sve > Pozdrav. Imam sličan problem i trazila sam moguce razloge i naišla na ovu vasu temu. Meni obrišu svaki oglas gde su mi cipele. Trenutno ostale samo patike. Ne znam zašto? Da li neko može od vas da mi pojasni gde grešim. Hvala vam unapred. obe cipele, iz svih uglova, moraju biti na svakoj fotki. znači, ne može jedna po jedna. i svaki eventualni nedostatak treba da se naglasi i fotografiše. takođe, ne možete prodavati isti model cipela, novih, u više različitih veličina - to se smatra komercijalnom prodajom. nadam se da sam pomogla.
2023 12 27
Jao bas ste pomogli. Nisam to znala. Hvala vam puno
2023 12 27
1 2