Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Želim predmet

Možda sam neobaveštena,ali šta znači,kada članica pošalje poruku "želim..."Nema pitanja,nema konstatacije,samo to Šta se očekuje od prodavca? Hvala
2023 11 15
Vi odgovorite sa tipa "Zdravo, želite da kupite?" Pošto neke članice onako pritiskaju "želim"....
2023 11 15
Mnogo puta mi se desilo da mi se neko tako obrati, a posle ni traga ni glasa. Verujem da se to i slučajno dešava usled ovih reklama na sajtu. Na primer, meni se desi da slučajno obrišem predmet sa svog profila jer sam kliknula na nešto druga, a u međuvremenu se pojavi reklama i pomeri položaj predmeta na ekranu. Ako me razumete na šta mislim. Preko telefona pristupam sajtu. Verujem da je to i ovde slučaj u nekim situacijama, s tim da članice koje kliknu da žele nešto ne primete to. A posle im je verovatno bezveze da to priznaju. Mada bih ja cenila i da mi neko kaže da je to u pitanju. Da se ne nadam bezveze. 😂
2023 11 15
Meni se dosta puta desilo da stvarno I prodam predmet tim članicama. Obično odgovorim da je predmet dostupan itd, pa onda one napišu nešto. Nekad samo kliknu to bezveze, neko je napisao ranije na forumu da se dešava zbog reklama koje iskaču, ali desi se i da zaista hoće da kupe.
2023 11 15
Razumem,hvala vam,devojke🌺 Još nešto-ako inate sa nekim dogovor da ste predmet prodali,razmenili sve podatke....koliko ga čekate na uplatu? Posle kog vremena,smatrate da ,predmet možete prodati drugom kupcu?
2023 11 15
Ispravka *inate=imate🫣
2023 11 15
Milion puta sam ostavila podatke clanicama koje "bas jako zele" taj predmet, da ga na kraju naravno ne bi kupile. Ja ih sacekam dva dana, vec posle treceg racunam da nisu zainteresovane i prodam prvoj sledecoj osobi koja se javi. Nepredvidjene situacije se desavaju, ali svako ima 2 minuta da udje na sajt i da napise poruku da odustaje ili da se nesto iskomplikovalo i da pita da li moze da uplati danas, sutra, za tri dana. Za clanice koje nemaju osnovnu kulturu ne osecam ni najmanju grizu savest ako predmet prodam nekom drugom.
2023 11 15
To je vec individualno, ja sam navela na profilu da je vreme za uplatu 24h osim ako se ne dogovorimo drugacije. Dosta puta se desi da traze podatke za uplatu i samo ispare bez reci. Obicno clanice koje zaista kupuju predmet same kazu "Uplaticu danas u toku dana ili sutra posle posla" i slicno, barem iz mog iskustva.
2023 11 15
Najcesce lazna uzbuna, ali ne uvek. Zato uvek odgovorim da je predmet dostupan, ako nema dodatnih pitanja nek ostavi podatke za slanje pa cu joj poslatipodatkeza uplatu. Posle razmene podataka, predmet obelezim kao rezervisan, nakon uplate kao prodat dok ne stigne do kupca i dok ne javi da je zadovoljan.Ako se uplata ne realizuje u roku dan-dva, skinem rezervaciju i obavestim kupca o tome. Ne ostavljam neutralnu, ne vidim narocito svrhu. Kao sto kaze Fashion, kupac obicno sam kaze da ce uplatiti danas ili sutra.
2023 11 15
Zelim ima dva koraka, nemoguce je da se bas dva puta klikne i posalje poruka zbog reklama koje iskacu. Nemoguce.
2023 11 15
Hvala vam,devojke🌺 Puno ste mi pomogle,divno od vas Veliki pozdrav🌺🌸
2023 11 15
Nisam znala da ima dva koraka, onda je moja greška. Obično oni koji stvarno hoće da kupe predmet napišu još nešto uz tu generičku poruku. Da, desilo se i meni da prodam tako više puta, ali i da se ne jave, isto tako. Što se uplata tiče, ako ne dogovorimo unapred kada će kupac izvršiti uplatu, kroz dva-tri dana ga obavestim da više ne držim rezervaciju ukoliko mi se ne javi za dan, dva, kako kad definišem. Na taj način ogradom i sebe. A uvek izlazim u susret, držala sam i po mesec dana rezervaciju, meni je u cilju da prodam. A iskrena da budem, nije da je baš navala na predmete ovde. 😂
2023 11 15
> DzoDzo: > Zelim ima dva koraka, nemoguce je da se bas dva puta klikne i posalje poruka zbog reklama koje iskacu. Nemoguce. Moze, ako je telefon spor i zablokira pa neko klikce li klikce i onda odjednom telefon krece da radi unapred isklikane radnje i tako moze da zavrsi poruka koja nije planirala da se salje. Nije uvek slucaj, ali moze da se desi
2023 11 15
Udjem na predmet, kliknem zelim pa onda moram i posalji. Pre bih rekla da neke ne znaju da to zelim sluzi da komuniciraju sa prodavcem umesto da ubace predmet u listu zelja.
2023 11 15