Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Primer klasičnog huškanja sa foruma i nezadovoljstva pojedinih članica

Tema o nekulturi, pretvorena u - čitajte ispod:
2023 11 21
Sve to mozete pogledati u ostavljenim utiscima.
2023 11 21
Da li je u redu da predmet porucim po jednoj ceni a neposredno pre uplate clanica kaze da je primenila cenu i naravno trazi vise. Pritom nema ni jednu pozitivnu ocenu. Trazi da joj uplatim novac preko poste na broj pa onda da mi posalje. Molim Vas postoji li mogucnost da joj neko sem mene skrene paznju
2023 11 21
Ova tema je nepotrebna, tome su namenjeni utisci. Mnogo je preglednije čitati o tome kako neko sarađuje na njegovom profilu, umesto da ulazimo na forum i kopamo po temi tražeći nešto protiv te osobe. Ako vam je dosadno pa otvarate temu da biste prikupili sve tračeve i sladunjave priče sa sajta, možda bolje da pređete na sajt Ispovesti koji je više za tu svrhu.
2023 11 21
Apsolutno me ne zanimaju nikakvi tračevi, jel trač to što je neko nekulturan ovde? Bahat? Uzima tuđe lične podatke? Kupuje pa ne uplaćuje danima? Traži dva puta lično preuzimanje, pa se ne javi? Jesu li to tračevi? Vaš komentar može taman ovde da stoji, apsolutno mu je mesto na ovoj temi. Palo mi na pamet ne bi, da tako nešto napišem bilo kome. Ali evo, odličan primer ponašanja na ovom sajtu. Postalo je gotovo kao "dobar dan". Problem koji imam sa utiscima je u tome, da Vi tamo ne možete imati okvirno stanje stvari sa nekim ljudina. Vrlo često se zaprepastim kada uđem na profil i vidim da neko jako puno pozitivnih, a ja sa druge strane imam potpuno drugačije iskustvo. Vi praktično morate doći do toga da ostavite negativan utisak, a to znači da ste već prevareni, da biste mogli reagovati. Neutralni su nevidljivi, a i za to opet mora doći do saradnje. Sajt apsolutno prepun nekulture, neodgovornog i bezobzirnog ponašanja.
2023 11 21
> MilicaDjordjevi: > Da li je u redu da predmet porucim po jednoj ceni a neposredno pre uplate clanica kaze da je primenila cenu i naravno trazi vise. Pritom nema ni jednu pozitivnu ocenu. Trazi da joj uplatim novac preko poste na broj pa onda da mi posalje. Molim Vas postoji li mogucnost da joj neko sem mene skrene paznju Nikada ne uplaćujete osobama bez utisaka unapred novac. Po priči bih rekla čak da Vas ucenjuje. Uđite na prve teme na forumu i videćete profile administratora. Prijavite profil nekome od njih. Obavezno tražite novac nazad. Ukoliko Vas odbije, otvorite temu sa linkom profila, možda ima još prevarenih članica. Ipak, nadam se da nije prevara u pitanju i da će sve dobro proći. </3
2023 11 21
Apsolutno se slažem sa Majda87 i darckacademia, takođe ne vidim svrhu otvaranja teme, pogotovo što ne treba ići dalje od prve dve strane ovog podforuma da bi se našlo i prokomentarisalo nešto slično, doduše bez "pravila" kako se žaliti na nekulturu, nevaspitanje i bezobrazluk. Npr. stara i korisna tema https://mojekrpice.rs/forum/t/443202/clanice-koje-ne-odgovaraju-na-poruke pa recimo https://mojekrpice.rs/forum/t/612057/neljubaznost-ili-nevaspitanje https://mojekrpice.rs/forum/t/609140/molim-vas-prodavci-kupci-prestanite https://mojekrpice.rs/forum/t/612634/nepravedni-negativni-utisci Još naslov part I, da li to znači da će biti i part II, III, part XXVIII svakog puta kada tema bude pala i ne bude vidljiva u prve 4 na podforumu kao što je slučaj sa Štrajkom pošte, sada već III deo. Jedan od razloga što jedva čekam da štrajk prestane je da na svakih par dana čim se tema zatrpa, iskoči novi deo pa sve u krug. Prva pišeš o kulturi a nekulturno je stalno postavljati nanovo istu temu, jeste bezobrazluk i neodgovornost prema pravilima sajta koja to inače zabranjuju. Evo, vrlo jasno, prvi komantar https://mojekrpice.rs/forum/t/2280/pravila-foruma Nisam ništa htela komentarisati na temi o Pošti, ali ovo prelazi granicu finog i kulturnog, u krajnjoj liniji i dozvoljenog. Razumem potrebu za samoreklamiranjem, ovo je prodajni sajt ali što je previše je previše, slažem se da je došlo vreme da se nekulturi stane na kraj. Lep pozdrav!
2023 11 21
Hvala Srebrna, Vi se uvek i redovno javljate da napišete nešto ružno o meni. :") Cenim pažnju! <3
2023 11 21
Nema tu ružnog, to su činjenice. Ko pažnju želi, dobije je. Ne bih se više nastavljala na ovoj temi.
2023 11 21
> srebrna: > Nema tu ružnog, to su činjenice. Ko pažnju želi, dobije je. Ne bih se više nastavljala na ovoj temi. Da budem iskrena, ni ja ne bih. Da mi se neko ne dopada, a ne znam šta meni ima da smeta ničiji profil ili tema, pa ja nikog ovde ni ne poznajem. Ja bih verovatno jednostavno produžila dalje i ne bih se bavila takvim ljudima. Svako ima pravo da objavi temu, odlučivanje o tome da li je nečija tema potrebna ili nije je nekulturno. Ovo je forum za sve članove. A upadati u temu samo da izjavite nešto ružno i onda ne želim dalje da komentarišem... Znate... Malo je bezveze... Nazivati samoreklamirtanjem, na forumu od jedva 50 ljudi, ako ima i toliko ovde članica isto nije baš najkorektnije. A tema o pošti je pomogla svima, ne sama tema većž informacije koje su se delile tamo.. Imate članicu iznad Vas koja je bukvalno ucenjivana, ja neću objaviti screenshotove koje je meni poslala u inbox. Ali recimo njen komentar ste preskočili da bi meni napisali to što jeste. Ajde dosta više sa ovakvim stvarima i na forumu i generalno po sajtu. MIslim da nam je svima muka!
2023 11 21
> MissDiva: > Drage članice, > došla sam na ideju da otvorim niz tema gde ćete moći da upisujete članice i screenshotove, saradnji sa kojima ste bile izuzetno nezadovoljne, neko je tražio lične podatke a nije uplatio, mere i ostalo pa niste dobile ni hvala, ispale kod ličnih preuzimanja, neko je "kupio" pa se dalje nije javljao, vraćene pošiljke. > Ono što nikako nemojte upisivatI: > - direktan link naloga (dovoljan je screenshot poruke); > - lične podatke te osobe; > - nemojte nikog vređati i pisati bilo šta ružno, uvredljivo; > Ono što je potrebno: > - screenshot poruke / bez ličnih podataka ,ali da se vidi nick; > - ukratko šta se desilo i na koji način vas je neko uvredio u par kratkih rečenica; > Smatram da je došlo vreme da se nekulturi stane na kraj, verujem da su to jedne te iste nekulturne osobe koje kruže po sajtu jer nemoguće da je šablon uvek isti. > Lično želim da pre saradnje i slanja, mogu da proverim da li ću sa nekim imati problem. Nedavno sam imala niz neprijatnih situacija, o čemu ću pisati na temi. Obe nisu za negativnu, ali smatram da mora postojati neka mogućnost, da nekultura koja je ovde zavladala bude vidljiva! > <3
2023 11 21
Upravo sam imala neprijatnu situaciju sa članicom , poručila sam prsluk koji je postavila na slici i najmanje dva puta pitala da li je to taj ? Poslala mi je kineski sa zalepljenom naljepnicom Moncler za 4000 din. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/10b2baa971373d402d9451cbab974d36.jpg)
2023 11 21
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/55a001ffec6e98c01ba266ea81b2fc39.jpg)
2023 11 21
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/319e6c13d166754c73d5f2b08a6958e6.jpg)
2023 11 21
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/08efd92e3cf462d08047c3d6cbb80c25.jpg)
2023 11 21
1 2 3 4 5