Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant iz Beograda

Ozbiljan prevarant https://mojekrpice.rs/ivanovicanci-266194 Kupite neku skupu stvar a dodje vam stvar od 100dinara Predstavlja se da je sa Rakovice ulica Jelezovacka 30 Ime stavila Milanovic Sladjana Njen broj telefona 0695008960 Ima jos prevarenih od iste osobe sa kojima sam stupila u kontakt,ako ima jos neka nek se javi.
2023 11 23
Je li imala ove negativne pre Vas? :o
2023 11 23
> TatCat: > Je li imala ove negativne pre Vas? :o Imala je od admina samo,nista nesto ozbiljno,ove zadnje je dobila od mene i jos jedne gospodje iz Novog Sada koje nas je u isti dan prevarila.
2023 11 23
Ne zelim da Vam stajem na muku, sad sam proverila, imala je negativne. Svaka saradnja sa prevarantom (valjda sa idejom "Nece mene") je saucesnistvo, pljuvanje po devojkama koje su joj prethodno ostavile jasnu i razloznu negativnu. Eto, sad kontaktirajte njih i podnesite zajednicku tuzbu... Ona je vec izbrisala predmete i sprema novi profil za prevare jer ovaj ce verovatno biti blokiran.
2023 11 23
Imala je i ranije, u aprilu i pre toga...
2023 11 23
Nije mi jasno sta se desi ljudima u glavi i sa 70 pozitivnih odluce "Od danas varam ljude"
2023 11 23
Fashion, mozda joj je prolazilo i pre toga, znamo koliko clanica se boji osvetnickih, koliko ih padne na pricu "niko se dosad nije zalio, samo ti imas zamerke"...
2023 11 23
Prolazi vecini. Imala sam slucaj sa clanicom od 400+ ocena.. kad sam joj ostavila negativnu, njih 7 mi se javilo u inbox da obrazlozi svoju situaciju. Bila sam cak i drska i nezainteresovana za to, jer su vrlo krive sto nisu ostavile utiske! Sledeca se mozda ne bi opekla. Poenta je da je nekima pretila, da im niko nece verovati, sa nekima se dopisivala preko mob te admini nisu uvazili itd Nakon sto je blokirana, utisci su joj spali na oko 250. Postavlja se pitanje kako... ili su clanice bile nezadovoljne ili je admin brisao duple naloge / nepostojece profile...
2023 11 23
Pa mislim ok, prolazi, i ja sam isto imala situaciju sa clanicom od 700 pozitivnih. Ali jedno je da Vam neko posalje isflekanu stvar npr, ili nekako ostecenu, pa da se vadi na pozitivne, ali ova devojka salje totalno druge predmete koliko sam ja shvatila. Tipa kupis komplet za trening i dobijes kinesku torbu. U ovom slucaju bas deluje kao da je digla ruke i gleda da prevari sto vise pre nego sto bude blokirana.
2023 11 23
Kako se prijavljije neki clan Imam veoma cudnu I neprijatnu situaciju sa nekim nastranim clanom Bez utisak,bez predmeta.....
2023 11 23
> kosacica: > Kako se prijavljije neki clan > Imam veoma cudnu I neprijatnu situaciju sa nekim nastranim clanom > Bez utisak,bez predmeta..... Uradite screenshot poruka i pošaljite adminu u poruci. Njegov link profila je https://mojekrpice.rs/adminrs-24708
2023 11 23
> Biki76: > Ozbiljan prevarant > https://mojekrpice.rs/ivanovicanci-266194 > Kupite neku skupu stvar a dodje vam stvar od 100dinara > Predstavlja se da je sa Rakovice ulica Jelezovacka 30 > Ime stavila Milanovic Sladjana > Njen broj telefona > 0695008960 > Ima jos prevarenih od iste osobe sa kojima sam stupila u kontakt,ako ima jos neka nek se javi. Zvala sam broj od prevarantice,ona sa momkom saradjuje da varaju zene ovde,javlja se njen momak na telefonu. Toliko jadno cime se ljudi bave.
2023 11 24
Evo me prevarena ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/73ac409b9bcbbd2d06f06e304d3bc02b.jpg)
2023 11 24
Ne kupujte,uplatila sam unapred..i nije mi poslala torbu i ne javlja se uopste!
2023 11 24
Drage devojke, zanima me vase misljenje. Za sve ove godine koliko kupujem i prodajem krpice nisam imala ovako lose iskustvo. Od clanice Crazy123 kupila sam Mona torbu koja je bila oznacena kao “nova sa etiketom” mada je u opisu navedeno da je nosena jednom. Zatrazila sam od clanice da jos jednom potvrdi navedeno stanje sto je i ucinila. Kako posta strajkuje a ostale sluzbe su prebukirane resila sam da je preuzmem licno. Nasla sam se sa clanicom jedno vece, torbu nisam gledala na ulici jer je bio mrkli mrak ali kako clnica ima skoro 90 pozitivnih ocena nisam ocekivala neka neprijatna iznenadjenja. Medjutim, kada sam dosla kuci, samo sto me slog nije udario! Torba ne da nije nova nego je rabljena samo tako! Izbledela po svim rubovima, izakana poprilicno! Naravno clanisa ce pravi luda, kao nije proveravala, tasna je stajala. Zatim klasicna prica ne zeli da vrati novac, ne zeli da plati popravku, ne zeli da plati cak ni polovinu troskova za farbanje torbe, nema ni racun kao ni bilo koji drugi dokaz o kupovini kako bih torbu eventualno reklamirala Moni…katastrofa ziva! Na kraju sam jos i dobila negativnu ocenu jer sam zamislite trazila da se na neki nacin nadoknadi moja steta a preuzela sam licno torbu! Kao da zelim da vratim cipele jer mi nisu taman a ne torbu koja je oglasena uz lazan opis! Zgrozena sam koliko su ljudi u stanju da budu jadni i bedni…Sta biste vi uradile?
2023 11 24
1 2