Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prijava duplih utisaka i komercijalnih prodavaca

Izvolite kaciti kada rucno nadjete, posto za neke vazi sistemsko, za neke ne. Dupli utisci, evo ja kao kupac i prodavac hocu da znam kako neko ko je komercijalni prodavac dobija ocene u koloni za kupca. Ako cemo da se djoramo oko ovoga, nek ide redom, a red je od najaktivnijih korisnika, bar u mom slucaju. https:/mojekrpice.rs/betirambo-257354/feedback ISTI dan LuneLu https:/mojekrpice.rs/vesna7-38213 ajmo i ovo, clanica vesna7 ima dva utiska u razmacima od iste clanice LuneLu, nek i to leti. https:/mojekrpice.rs/djoslami80-312637 evo i djosla, 29.9. pre toga 23.5. jer sto da ne? Hajde lepo onda svakome da se brise, ili nek mi neko dokaze da je komercijalni prodavac LuneLu bio kupac od Djosle. https:/mojekrpice.rs/ange_lina-151418 clanica im dva utiska istog clana LuneLu, Lune na sajtu NIJE kupac, evo i objave u opisu naloga kada stize nova tura iz Njemacku, hocemo dokaz da je bila kupac od Angeline da bi ocena imala argument i potvrdu evo jos https:/mojekrpice.rs/kjarica-84938 https:/mojekrpice.rs/goga2015-102688 https:/mojekrpice.rs/zaklinadragon-5565 Sve navedene clanice imaju utiske od komercijalnog prodavca, razmak ili ne, nebitno, ima i istog dana da su ocenjene I da se razumemo, ne napadam devojke cije sam linkove okacila, nego hocu da vidim i ja kako to clan napise u svom opisu o novoj turi kacenja stvari, a onda se izdaje za kupca kod ovih clanica datim utiscima. https:/mojekrpice.rs/draganajlo-43551 evo isti dan ostavljena dva utiska
2023 11 27
Tek smo posli oko ovoga, pa dug je dan, duga je nedelja, svako se moze prikljuciti, dosta vise ogovaranja po inboxima, idemo redom. Ja sada idem da popijem cajic, pa nam treba i doruckic, imam zakazan jedan pregledcic i eto mene opet kasnije da rucno ceprkam utiske komercijalaca, jer ja sistem nemam, pogotovo ne nekakav gde prolazi nas 20 samo, a ovi sa robom iz dzakova laganini. Ili nek neko vec jednom kaze, to moze, to sme, i slovo vise necu reci oko toga, ali onda hocu i ja da budem online bizMismenka na krpama sa svim benefitima u vidu stalnog obnavljanja oglasa, pumpanja rejtinga tako sto prodam na drugom sajtu, a ovde oznacim prodato. I necu da placam promocije ovde, jer sam izgleda budala sto placam i time i ja i svi koji to rade odrzavamo platformu komercijalcima.
2023 11 27
Sarajte slobodno i sa utiscima i sa ponudom predmeta vise velicina, i porucivanje. Da ne zaboravimo, clan neDZAK kada okaci kolazne fotke na svoj nalog, dobije negativnu ocenu. A sad da vidimo ko to radi jos, a da pride prodaje iz uvoza? I gde su ti papiri od uvoza, zivo me zanima, od kada se kupovina po minhenskim i frankfurtskim halama zove uvoz? Gde je racun od tih biznismenki uvoznica? Odakle pravo da se na to sve doda i kako ne rade zamenu robe i povracaj novca, zakon drzave u kojoj posluju na CRNO jasno kaze neke stvari, odakle pravo da se krsi taj isti zakon? Prodavati svoje viskove u odnosu na "robu iz uvoza" nije isto i prava zakonska nisu ista. Hocu da znam odakle nova roba sa etiketom, nesto i u vise velicina po sajtu na jednom nalogu i da ne bih imala pravo na reklamaciju. Samo sam redom posla, jos nisam zasla dalje da ceprkam. i bez neke vece polemike na temi, traceraja imamo dosta, ovo bi bilo lepo da bude malo ozbiljnija tema jer nas niko ovde ne shvata ozbiljno nego smo magarice vec neko duze vreme, tipa 10godina, koliko dugo i traje prikrivanje dzakarosa komercijalaca.
2023 11 27
Ovde je vrlo jasno da komercijalni prodavci imaju sva prava, dok su totalno obične devojke u problemu. Pogotovo ne podržavam deljenje negativnih devojakama koje okače 10 predmeta, imaju 3 utiska i nemaju pojma ni o pravilima, ni o sajtu. Zar nije lakše, umesto kucanja negativne, poslati nekome ljubazno poruku sa linkom u čemu je neko pogrešio? Većina ni ne zna da administratori brišu oglase, ni da postoje. Masovno prevaranti baš te devojke i biraju da “odrade” jer nemaju nikakvu zaštitu, a često su napadane na forumu i okarakterisane kao “glupe” jer su nasele. Ne, one ne moraju znati, negde mora jasno pisati kao što je primer sa KP, gde se non stop dobijaju cirkularni poruke o prevarama i na sajtu stoji na vidnom mestu da je trenutno najveća prevara sa karticama. Mene samo zanima čemu služi trenutno brisanje utisaka? Pogotovo tako kod rendom članica koje su na sajtu 10+ godina, da su nekog htele da prevare, prevarile bi do sada.. Verujem da se automatski briše, ali kako to samo kod članica koje nisu komercijalni prodavci kao što Jo je navela?Aj stvarno da se jednom za svagda objavi da li je komercijalna prodaja dozvoljena na sajtu ili ne. Znam da nije, jer ovo konkretno spada u sivu ekonomiju. Razumem potrebu za klikovima, jer više stvari = više novca, ali onda je to prevara. Zamislite da ja sad pošaljem mailove marketing službama svih firmi koje se oglašavaju na sajtu i pokažem da tu nema realnih kupaca njihovih proizvoda i usluga. Brojke koje sajt ima prave komercijalni prodavci koji nisu ni ciljna grupa tih firmi, jer oni su tu da bi prodavali svoje džakove. Instagram prodaja takođe- UGG, Mona, Diesel. To nisu profili potencijalnih klijenata. Sve ja to razumem, ali otišlo se u pogrešnom pravcu sa ciljnom grupom. A to se vidi i po ogromnoj nekulturi po sajtu. Po porastu prevara. Više ne varaju prevaranti sa strane, nego članice koje su tu duže godina.
2023 11 27
Stvarno mi je muka više od ovakve atmosfere na sajtu,samo zbog isključivosti admina u primeni principa. I,da,na KP sajtu je sve mnooooogo organizovanije,sve se tačno i jasno zna. Ovaj sajt je pravo mesto za naše krpice,ali toliko loš pristup admina i svih odgovornih samo izaziva gnev. Čekaš odgovor od njih....zaboraviš i šta si hteo da saznaš. Imam izbor da ništa ne kažem,savijem glavu i odem sa sajta,ali neću,jer nas je puno koje isto mislimo
2023 11 27
Slazem se. Mozes napisati ono sa druge teme sta si pisala. Ostaviti linkove.
2023 11 27
> ZeljkaRaskovic: > Stvarno mi je muka više od ovakve atmosfere na sajtu,samo zbog isključivosti admina u primeni principa. I,da,na KP sajtu je sve mnooooogo organizovanije,sve se tačno i jasno zna. Ovaj sajt je pravo mesto za naše krpice,ali toliko loš pristup admina i svih odgovornih samo izaziva gnev. Čekaš odgovor od njih....zaboraviš i šta si hteo da saznaš. Imam izbor da ništa ne kažem,savijem glavu i odem sa sajta,ali neću,jer nas je puno koje isto mislimo Da li KP uopšte ima neka pravila? Nema, jel tako? Sve funkcioniše. Imate komercijalnu prodaju i sivu ekonomiju i tamo. Ali apsolutno sajt funkcioniše. Nikada se nije dogodilo, da je neko meni obrisao oglas. Ne znam ko su administratori ,ali imate 101 opciju da problem prijavite i uredno dobijete odgovor. Zašto? Minimalni iznos za uplatu na KP je 1000 din, a 7 dana reklamiranja kod njih košta 700+ din. Dakle nema džabe, hoćeš prodaju - komercijalnu ili ne, izvoli plati... Prodaćeš bez problema, ali moraš da platiš uslugu. A ovde sajt sufinansiraju devojke koje su na njemu 10+ godina, uplaćujem redovno reklame (dok ih je bilo). Pri tom, većina nas kupuje i prodaje između sebe, nemam potrebu za reklamiranjem. Ajde negde ću izvući listinge kada sam plaćala reklame, da Vam kažem koliko košta reklamiranje ovde jer nije malo... Na onih 360 din, imate porez pa to izađe skoro 500 din svakog puta kada uplatim. A znači, reklamirala sam se 15-20/30 dana mesečno, nisam svakog meseca aktivna na sajtu, ali tako nešto, kako raspremam ormar. Dakle ja sama, a zamislite koliko bi trebalo da izdvoji komercijalni prodavac?
2023 11 27
Nedopustivo je više da na sajtu važe dupli standardi, da se pravila selektivno primenjuju i da uvek "slabiji" igrači izvuku deblji kraj za banalne propuste. Potpuno mi je jasno zašto je veliki broj članica nezadovoljan radom sajta i situacijom koja već dugo traje, izgleda da je odneo vrag šalu.
2023 11 27
> MissDiva: > > > Zašto? Minimalni iznos za uplatu na KP je 1000 din, a 7 dana reklamiranja kod njih košta 700+ din. Dakle nema džabe, hoćeš prodaju - komercijalnu ili ne, izvoli plati... Prodaćeš bez problema, ali moraš da platiš uslugu. > A ovde sajt sufinansiraju devojke koje su na njemu 10+ godina, uplaćujem redovno reklame (dok ih je bilo). Pri tom, većina nas kupuje i prodaje između sebe, nemam potrebu za reklamiranjem. Upravo ovo! Da budem sazeta, plati pa klati. Ja da placam promocije, a da nemam benefite kao ovi dzakarosi koji obnavljaju oglase na 3dana i dobijaju utiske kao kupci, dok se meni brisu? Pa, ja sam fakticki svaki utisak platila. I onda ovo brisanje ispada otimanje ili kradja. Pre mesec dana se povela prica oko placanja promocija. Apsolutno sam iznela predlog oko placanja u smislu od-do kolicina postavljenih predmeta kosta toliko. Pa onda faza dva od-do toliko. Automatsko brisanje predmeta ako se ne plati jer postavke od-do kostaju. Sajt uzima lovu, moze jos vise da ulaze i u Admine da budu azurniji, komercijalci imaju svoj deo, prodaje iz ormara svoj, pa ko voli od koga da uzima u smislu porekla, lakse bira. Ali neee, sto tako, kada moze da se stane na rep normalnim clanovima konstantnim zabranama, ugnjetavanjima... Znaci, neka tamo Erika je dobra dusa da devojkama iz Srbije koje rade kao sh NA CRNO daje prostor za rad, ali ce Dzo, Miss, Zeljka, One da placaju odrzavanje sajta kroz promocije da bi im predmeti bili vidljivi i istaknuti izmedju 1000 predmeta samo jednog dzakarosa, koji i dalje ne placaju nista, a imaju benefite kao da im mama drzi sajt.
2023 11 27
Dupli utisci, isti dan ostavljeni... Ema je postena i ostavila jedan, ali nasa istaknuta clanica ostavila cela dva, tog 10.7.2015... https://mojekrpice.rs/emastevanovic-75858/feedback?tab=1 Pa imamo i ovde 16.6.2015. https://mojekrpice.rs/gocamilosevic-17135/feedback?page=7& kao i 12.6. https://mojekrpice.rs/gocamilosevic-17135/feedback?tab=1 Ovo je samo ofrlje nadjeno... Ali neeeee, hajde da brisemo onima koji traze ime clana sa kojim su saradjivali da bi iz inboxa nasli dokaz prepiske o saradnji I jos malo ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c639d6a15249c7bd2988b76e8a507867.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d858fe6186e36d39456d55e1dfb8485b.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/9ee073bf8958e765c1c7a5088d864302.jpg)
2023 11 27
Takođe sam naišla na ova dva profila sa puno negativnih i jasno se vidi da je komercijalna prodaja. Koliko negativnih je potrebno za blokiranje profila? https://mojekrpice.rs/sanjafarmasi-114583 https://mojekrpice.rs/andrianami-46175
2023 11 27
Sve, bas sve se slazem. Nebitni mi i utisci, ne placam nikad promocije, ne trazim da krsim pravila, postujem ih, ali preplavljenost dzakovima postaje neizdrziva. Ja ne znam da li oni kod admina igraju na kartu teske socijale (vrlo cesto medju takvima, licno iskustvo, 'ja sam uboga starica', 'meni je ovo jedini izvor prihoda', hej, zena sa preko 1000 utisaka nema cak ni racun, jer njoj se jadnoj to ne isplati...) ili umesto promocija placaju na neki efikasniji nacin. Ne znam kako drukcije da objasnim da je njima dozvoljena ne samo komercijalna prodaja, vrlo cesto jasno naglasena u opisu profila, prljavo, nejasne slike, sve sa etiketama, kolazi, sve, bas sve dopusteno. I onda vidis da je admin nekom takom ostavio neutralnu zbog krsenja milion i jedne stavke, a nekoj novoj sa pet ocena spicio dve negativne sto je stavila jednu sliku sa interneta... Mislim, ovaj sajt se zove Moje Krpice, znaci, moje, znaci, krpice, odeca, oblekice, nek izmene to Krpice u Roba, vidim da se dzakari ne ustrucavaju da naglase da je to njihova roba, dani kad dobijaju robu, etc.
2023 11 28
Kako lep pocetak jutra danas, dosao jedan paket. Cekam i drugi, pa kad mi clanice ostave ocene, da ima jos da se skida, jer odakle mi praaaavo da imam svoje zasluzene utiske... Elem, evo i ja da pocnem da igram onda na ulogu mucenice, morala sam truuuudna po kisi kroz dvoriste do kapije, da bih uzela paket jer mora i ptt da se plati, logicno, postar nije mogao samo da mi baci u terasni deo, smrc jadna ja. A ako se odobre nekada zvanicno dzakovi na prodaju, realno onda mozemo svi, sto da ne. Imacu jacu "kartu" da imam bizz na crno, znate ono. Beba, nema ko da cuva, krvarim dok idem do poste da saljem, mali vristi, ali prihodi, inflacija u drzavi, znate li koliko kosta dohrana, koliko je tesko i skupo imati dete u danasnje vreme... Pa da obnovim oglase na par dana jer treba stalno neka lova, kako bebi objasniti da nesto kosta toliko, daj nek mi neko progleda kroz prste i za to, daj da prodam po limundu, ovde izoznacavam prodato da napuckam rejting... Kolazne na prvu fotku? Ma, mozeeee, ako se ima preko 800predmeta, inace ne moze. Elem, na koliko se sme obnoviti oglas? Posto vidim da mi na onoj torbi sa lancima fale fotke, sajt ih je sam ubio, tj oglas je felerican, sto bi mi stajao takav polovican oglas, dovoljno star da smo eto, i do toga dosli.
2023 11 28
Imam pet postavljenih, ali je sajt bas meni koja placam redovno promocije progutao dve. To sam videla i na jos nekim predmetima. Eto, meni stigne i ovo da se desi zbog postovanja sajta i pravila, necu da mi torba stoji ovako felericno objavljena, valjda je normalno da oglas iz septembra 22. Obnovim kada je ovakva situacija? Ili da cekam da mali krene u skolu za 7godina pa tek onda smem? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8ac945a957fb5c4ec60f5eb1af73d3cb.jpg)
2023 11 28
Iskrena da budem, meni slike kad se ne učitaju ili ne mogu da ih izmenim, postavim oglas ponovo. Jer vi ako krenete sad ovo da prepravljate, sajt briše jednu po jednu sliku, džabe dodajete nove, samo se obrišu. Aj na svu sreću nije često, ali desilo mi se možda dva puta. Meni su fotke najbitnija stvar na profilu, to se i vidi, ne mogu preterano da se posvetim ali volim da sve izgleda lepo i uredno. Tako volim i kod drugih da vidim, naravno kad se fotke ne učitaju da oglas nema nikakvu funkciju. Obnavljanje oglasa definitivno mora da se uvede i da se oglasi automatski brišu nakon nekog vremena, jer ovo nema smisla uopšte. Na KP je rok 30 dana, što je apsolutno ok. Em komercijalci imaju posla da kače svih 5000 oglasa, em normalni mogu da se probiju. Tako da ja ako nešto ne prodam u 30 dana, mogu razmisliti da li da ponovo kačim, prodam za manju cenu ili poklonim. Pretraga bolja, lakše se nalaze stvari.
2023 11 28
1 2 3