Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pokušaj prevare / lažiranje uplate

Treći dan, od prijave pokušaja prevare, bez reakcije administratora sajta. https://mojekrpice.rs/milenastajic6-219582 Bilo je jasno još na početku, po samoj komunikaciji da je u pitanju prevara jer je profil stalno insistirao na slanju, pakovanju, da li sam dobro upakovala, da li će paket stići pokvašen. Konstantna pitanja kada šaljem... Pošto je komunikacija bila vrlo neubičajena, odmah sam svima, čije je predmete dodala u omiljene, pustila poruku da je profil sumnjiv, da nemam dokaz, ali da postoji mogućnost da se radi o prevari i da obrate pažnju ako ih kontaktira. Prijavljuje uplatu u iznosu od 9000 + din i tvrdi da je muž uplatio. Nema nikakvu potvrdu o uplati, kroz par poruka insistira na priči o uplati. Međutim, vidi da to ne prolazi i da se neću upecati. Ostavlja negativnu i dalje ne koristi profil. Profil ni nakon tri dana nije blokiran, osim moje negativne ocene i da do nje nije došlo, kao i da nisam pustila poruke drugim devojkama, pretpostavljam da bi taj neko i dalje vršio prevare po sajtu. Ali eto, pošto nije prevara, već pokušaj prevare, očigledno nikom ništa... Podaci: A. Stajić 18320 Dimitrovgrad 062 841 **** (neću objavljaviti sve podatke zbog zaštite privatnosti devojke ili koga već iza profila). Apelujem na administratore sajta, da se konačno otvori tema u podforumu za administratore ,gde se mogu proveriti podaci dosadašnjih prevaranata, kako bismo bili sigurni pre slanja i uplata, sa kime sarađujemo. Takođe, to što prevara nije uspela, ne znači da se nije dogodila. Mogao je biti bilo ko u pitanju, a vrlo često su to nove članice koje se ne snalaze na sajtu. Trenutno je sajt pun prevaranta i smatram da je vreme da se nešto uradi po tom pitanju.
2023 12 01
Gospode Boze,ovaj sajt je postao teska sprdacina.Da moramo sami da se stitimo od prevaranata i budala.Ne mogu da verujem.Kao da deca vode sajt.Komunikacija sa adminima na nuli,gotovo i da ne postoji,prodavci/kupci totalno nezasticeni. Em umalo prevareni,em dok ih namolite sada da vam skinu negativnu koju niste ni zasluzili..
2023 12 01
Još je ostavila negativan😂 Šta sve neću videti ovde, užas.
2023 12 01
Za negativnu manje - više, ali da se ne reaguje dalje, blokira nalog. Ako mene neko nije uspeo da prevari, znači nije prevara idemo dalje? Da li je moja obaveza da delim tuđe podatke ili bi sajt trebalo da ih ima u nekoj bazi? Prevara sa karticama i onim lažnim kuririma koji dolaze po paket je uzela ozbiljno maha. Meni je vrlo neprijatno, da sve to čitam. Zar nikom drugom nije zabrinjavajuće što se toliko njih javi dnevno, koliko ima onih koje ne znaju da postoji forum i administratori? Sigurno ima mnogo više prevara nego što je nama vidljivo. Svesna sam da oni ljudi dolaze sigurno u kontakt sa mnogo većim ludacima, nego ja. Ali nije dovoljno blokirati nalog, otvoriće novi... Šta nekog sprečava da ide dalje - ništa? Jedino čime sprečavate dalje prevare je javna baza prevaranata. Dajte da se prikupe podaci, ne mora kompletno ime i prezime, adresa. Deo je dovoljan da se poveže koliko ljudi je neko prevario i da se to prijavljuje policiji.
2023 12 01
Trebalo bi zabraniti registraciju bez licnih dokumenata i podataka na uvid,kao i na KP.
2023 12 02
Evo lagano ulazimo u 4-ti dan, bez blokiranja naloga…
2023 12 02
Sve znam, ali ta negativna mi je nekako "šlag na tortu" 😅 Ja razumem što je nisu blokirali još, ima ih 3 koliko sam upućena, verovatno nisu ni stigli do Vaše poruke još. Verovatno da ne postižu, ja ne mogu ni da zamislim koliko im poruka stiže na dnevnom nivou.
2023 12 02
> Her_Fashion: > Sve znam, ali ta negativna mi je nekako "šlag na tortu" 😅 > Ja razumem što je nisu blokirali još, ima ih 3 koliko sam upućena, verovatno nisu ni stigli do Vaše poruke još. > Verovatno da ne postižu, ja ne mogu ni da zamislim koliko im poruka stiže na dnevnom nivou. Ne ulaze danima na sajt. O tome se radi...
2023 12 02
AdminRS poslednji log pre 20 dana. AdminJunior pre 5 dana, Vanda pre 8 dana. Dakle, sigurno 5 dana niko od prevaranta nije blokiran i uklonjen sa sajta, svi profili su im aktivni.
2023 12 02
> Ninuskica: > Gospode Boze,ovaj sajt je postao teska sprdacina.Da moramo sami da se stitimo od prevaranata i budala.Ne mogu da verujem.Kao da deca vode sajt.Komunikacija sa adminima na nuli,gotovo i da ne postoji,prodavci/kupci totalno nezasticeni. > Em umalo prevareni,em dok ih namolite sada da vam skinu negativnu koju niste ni zasluzili.. Ja sam se cula sa adminima, i to jedva, pisala sam redom, poslala im sve poruke od clanice koja me prevarila jos i ucenjivala da mi vrati novac moj, da bi mi admini odgovorili nije validna sms prepiska nego samo putem sajta. Apsolutno nicemu ne sluze i nismo zasticeni. Da nisam uzela stvar u svoje ruke pretila svim i svacim devojci, nista ne bih postigla!
2023 12 03
Da, ja za to znam , ali to je “nepisano pravilo” sajta, koje Vi nemate priliku ako ste novi na sajtu da saznate, do trenutka prevare. Kada ja nekome kažem - izvinjavam se, ali moramo svu koneverzaciju da vodimo na sajtu, ne mogu da Vam pišem na Viberu, zbog pravila sajta, logično da je pitanje - a gde to piše? Jer zaista ne piše i nije jasno objašnjeno i navedeno na sajtu, a ni dostupno novim članovima. Za prevarante je to idealno!
2023 12 03
> MissDiva: > Da, ja za to znam , ali to je “nepisano pravilo” sajta, koje Vi nemate priliku ako ste novi na sajtu da saznate, do trenutka prevare. > Kada ja nekome kažem - izvinjavam se, ali moramo svu koneverzaciju da vodimo na sajtu, ne mogu da Vam pišem na Viberu, zbog pravila sajta, logično da je pitanje - a gde to piše? > Jer zaista ne piše i nije jasno objašnjeno i navedeno na sajtu, a ni dostupno novim članovima. > Za prevarante je to idealno! Prevarantima jedino što može da stane na kraj, jeste policija. Admini su npr. blokirali devojku koja je mene prevarila, što je super jer više nema platformu da uvaljuje krš robu (imala je 700 pozitivnih), ali opet ja nisam dobila svojih 16000 din. nazad. Da sam je odmah prijavila policiji možda bih i dobila novac, ali opet je bila specifična situacija, kako da odem u policiju i kažem "Rekla je da je torba u odličnom stanju a stigla je sa flekama", prosto mi je bilo glupo. Ali za neke baš očigledne stvari, tipa nije poslala predmet ili poslala nešto deseto of naručenog, najbolje je prijaviti (za iznose od preko 5000). Zato naprimer insistiram na uplati na tekući račun, jer ako me prevare imam njihove podatke.
2023 12 03
Što se tiče toga da li piše da se ne uvažava konverzacija van sajta, piše negde. Pročitala sam negde to kopajući po forumima (tj. postovima admina da nadjem pravila i ostalo). Znam da sigurno stoji negde, ali je teško naći, ja sad ne mogu da se setim gde sam pročitala.
2023 12 03
Našla sam ovo za poruke: https://mojekrpice.rs/forum/t/558184/problem-prilikom-saradnje-poruke
2023 12 03
Kako god, admini mi nisu pomogli, devojku nisu blokirali iako je jos jednu devojku prevarila. Meni su jos napisali, da sajt ne podleze finansijskoj naknadi u smislu besplatan je, i da oni nisu odgovorni za prevare
2023 12 03
1 2 3