Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Predmet obecan pa prodat drugoj clanici

Poštovane,šta radite kada odredjen predmet potrazujete,ostavite podatke,trazite racun za uplatu ( koji se nikad ne pojavi u porukama) i na kraju saznate da je predmet prodat? Meni se upravo desila ta situacija,predmet je bio za poklon ,a najgore od svega je to sto sam ostavila sve svoje podatke🙄,objasnjenje je bilo to da je neko drugi bio brzi od mene…
2023 12 17
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/cb3d60bffc14a9df74df39486136af80.jpg)
2023 12 17
U porukama pre sam ostavila svoje podatke…
2023 12 17
Nije to nista, meni je clanica ostavila broj racuna za uplatu i ja otisla da uplatim, da bi ona posle sat vremena nakon toga rekla da je upravo prodala nekom drugom.
2023 12 17
E ovako.. Ovde sam vec godinama samo kupac. Sve cesce su to ponovljene saradnje sa nekoliko devojaka od kojih volim da kupujem. Imaju divne stvari i super cene,divne su kao osobe,i vise nego pouzdane. Ali ne kupujem iskljucivo od njih. Imam preko 20 strana u omiljenim. Dobru vecinu planiram da kupim. Uglavnom gledam da u jednom danu ne narucim vise od 3 predmeta. Zaravo od 3 osobe.. da se ne bih pogubla sta je poslato,sta je stiglo,od koga je sta i da li je ocenjeno,da ne pomesam nesto. I cim mi stigne poslednji paket-odmah otvaram krpice,prvo pregledam poruke jer cesto dobijam ponude sa snizenjima,ako nema onda upadam u omiljene. Ljudi,tj. zene... ja nista nisam kupila poslednjih skoro mesec dana! Devojka ima 60 predmeta,nista nije prodala 2 meseca,i ja pitam za predmet,ona posle 3 minuta oznaci da je prodat i posle 24 h mi javi da je prodato. Bas taj? Od svih 60 samo taj? I bas posle 5 minuta kad sam ja pitala?? I to nije prvi put poslednjih mesec dana!!! Svaki dan isto. Ovde sam 10 godina,ali poslednjih mesec dana mi 16 puta malo falilo da brisem profil. Brate? Jel ja treba da molim nekog da kupim nesto?
2023 12 17
Ja sam imala par situacija,iznerviram se-iskuliram I to je to….ovo mi je bilo vazno jer je kumu za rodjendan,jos sam rekla da je poruceno,na kraju ispade da nije,podatke sam ostavila za slanje,tu je i br telefona ako nesto nije jasno oko placanja… i dobih uvrede da sam nesrecna,da sam za zaljenje…. Zaista nije u redu.
2023 12 17
Meni isto liči da ona u stvari ne prodaje taj predmet, meni se desilo u poslednjim kupovinama 4 od 5 puta. Otvorila sam baš temu o tome, javljale su se i druge devojke sa istim iskustvima. Jednostavno kače predmete koje ne prodaju.
2023 12 17
Ok,vidim da se to cesto desava ali pitanje je-u cemu je fora? Meni je iskreno zao zbog ovakve situacije,a pravo pitanje je kako je resiti?
2023 12 18
Ja licno, kad mi se neko javi, kaze da ce kupiti i ja mu posaljem broj racuna, posto se tako placa cesce nego pouzecem, do obecane uplate oznacim predmet kao rezervisan, i u tom periodu ga nikada ne bih prodala nekom drugom... Kad legne uplata, predmet oznacim kao PRODATO...
2023 12 18
> KatarinaVSaša: > Ja sam imala par situacija,iznerviram se-iskuliram I to je to….ovo mi je bilo vazno jer je kumu za rodjendan,jos sam rekla da je poruceno,na kraju ispade da nije….. Imate na kupujem/prodajem baš veliku ponudu ovakvih kapa: ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/a3c7e69402b21d70b7b0b979ecb8a656.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/671e3b0adbe40040712a793cb7e852a7.jpg) ako ste već rešili da to bude taj poklon 🎁za rodjendan.😊 Pogledajte tamo i ne sekirajte se, 🌸 nije ovo jedini kupoprodajni sajt. 😊
2023 12 18
Bez veze! Nije imala vremena da Vam pošalje podatke za uplatu, ali zato je imala vremena da se dogovori sa drugom članicom...
2023 12 18
> ProdajaGenius: > Nije to nista, meni je clanica ostavila broj racuna za uplatu i ja otisla da uplatim, da bi ona posle sat vremena nakon toga rekla da je upravo prodala nekom drugom. Ovo je mozda i za negativnu, katastrofa. Koji prodavac?
2023 12 18
> KatarinaVSaša: > Ok,vidim da se to cesto desava ali pitanje je-u cemu je fora? Meni je iskreno zao zbog ovakve situacije,a pravo pitanje je kako je resiti? Desilo mi se jednom isto sto i vama, samo sto sam ja trazila mere posto nisu pisale na oglasu. I pitala sam je ako moze jos neka slika. Setala me je sa nekim izgovorima izmedju mesec i dva, a onda sam shvatila da predmet verovatno nije na prodaju ili da ga nema, nego je stajao tu kao neki mamac. Ako se pitate koja je poenta, ne mogu da tvrdim sa sigurnoscu, meni makar deluje da je poenta da profil ima dosta stvari kako bi izgledao bolje, privlacnije, da se lakse nadje u pretrazi... Predmeti imaju vise pregleda i sansu da budu vidljiviji i na naslovnoj pa ce tako neko kliknuti na predmet iz znatizelje i pogledati i ostatak stvari sa profila. Prodavac onda ima sansu da proda nesto drugo, sto stvarno ima i prodaje.
2023 12 18
Ja verujem da ima vise razloga... a jedan od njih bi sugurno bio i "mamac predmet". To se bas cesto spominje ovde i cesto je bas ocigledno. Onda ima onih koji prodaju isti predmet na razlicitim sajtovima a na drugom cena bila jaca pa otislo tamo.. Naravno,tu su i prevaranti. Jer meni su se takve stvari desavale iskljucivo sa clanicama do maksimum 5 utisaka. A posebno sa 0 ili 1 utisak. Kad spomenem da premet mora da plati unapred ili da posalje bez otkupa odmah drama ili nestaju predmeti. Moje zapazanje u 99% slucajeva: osobe bez utisaka,koje su na keca pristale da mi posalju stvari su ovde i imaju super uspeh kao prodavci. A one koju su sistale su odavno blokirane. Cuvam sve poruke,da ne kazem dokaze.. Pre mesec dana sam prevrtala po starim porukama... sve sa 0 utisaka, koje su burno odreagovale na slanje unapred su blokirane ili imaju negativne. A devojka koja mi je sa 0 utisaka pre par godina poslala haljinu od 5000 din sada ima..tonu utisaka,citala sam skoro njene utiske,prelepo stivo.
2023 12 19
Meni se upravo dogodila situacija da clanica prodaje lepu koznu tasnu za 2000 din i s'obzirom da ima samo 2 pozitivna utiska, pitala je za dodatne slike. Trazila mi je viber broj, ja poslala poruku da bi nakon 10 minuta napisala da je tasna rezervisana do sutra. :-) Taman pomislim vec je sve vidjeno, desi se nesto da se iznova iznenadim 😇
2023 12 23
1 2