Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

OBAVEŠTENJE - DOPUNITE NOVČANIK UZ POMOĆ TRUSTAPA!

Da li ima resenja za ovo?
2024 07 19
> Jennetah: > > AdminJunior: > > Pozdrav prodavci! > > Odlične vesti - sada možete bez problema dopuniti svoj novčanik, a to omogućuje nama nova i korisna aplikacija Trustap! > > Jednostavno dopunite svoj novčanik bez dodatnih troškova i iskoristite sve prednosti naših usluga za prodavce: > > VIP članstvo: Otključajte ekskluzivne pogodnosti s VIP članstvom > > Specijalni artikli: Istaknite svoje jedinstvene proizvode među 12 limitiranih artikala na vrhu stranice > > Promovirani artikli: Povećajte vidljivost za bržu i uspešnu prodaju > > Korišćenje naše usluge je jednostavno. Evo uputstva za dopunu sredstava u novčanik: > > Klik na stranicu Usluge https://mojekrpice.rs/services pa na "Dopuni novčanik" > > Unesite Iznos: Počnite unošenjem iznosa koji želite dodati u svoj novčanik. Bez obzira radi li se o manjoj dopuni ili većem iznosu, vi imate kontrolu nad sredstvima. > > Nakon što unesete željeni iznos, kliknite na "Dopuni novčanik" kako biste prešli na sledeći korak. > > Unesite svoje podatke ili odaberite Google Pay: U ovom koraku možete odabrati kako želite završiti transakciju. Ako preferirate "tradicionalni" način, unesite podatke sa kartice. Alternativno, ako ste korisnik Google Pay-a, jednostavno odaberite tu opciju za brzu i sigurnu transakciju. > > Potvrda u vašoj aplikaciji: Nakon unosa podataka ili odabira Google Pay-a, poslednji je korak potvrda transakcije unutar vaše aplikacije. Proverite detalje, uverite se da su sve informacije tačne i pritisnite dugme za potvrdu. > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/9e33cb8816c992581aa0786f62192241.jpg) Ja im pisem vec 2 nedelje imam ovaj isti problem niko ne odgovara
2024 07 21
Ja ne znam da upotrebom ovaj novi sistem može li mi neko objasniti kako da postavim odeću? Hvala
2025 09 09
> Mia0529: > Pitanje kako postaviti stvari za prodaju,meni nikako ne uspeva Isto me i teresuje
2025 09 09
> Stavros: > > Mia0529: > > Pitanje kako postaviti stvari za prodaju,meni nikako ne uspeva > Isto me i teresuje Artikli prvo idu u nacrt. Odatle ih kasnije postavite.
2025 09 09
> Stavros: > > Mia0529: > > Pitanje kako postaviti stvari za prodaju,meni nikako ne uspeva > Isto me i teresuje Udji u deo gde pise moj profil..pa onda ima redosled moj orman..pa ispod toga nedovrseno mislim da tako pise..sigurno su tu tvoji oglasi..odatle..izaberi da..i pojavice se u oglasima.
2025 09 09
> Stavros: > Ja ne znam da upotrebom ovaj novi sistem može li mi neko objasniti kako da postavim odeću? > Hvala Po novom sistemu se predmet spremi u neaktivne nakon pritiska na gumbić Uploadaj artikl, ali je to greška pa će biti popravljena. Dva su gumbića - uploadaj artikl i spremi kao nacrt, ali trenutno oba gumbića rade istu stvar.
2025 09 09
Želim da obrišete moj profil, hvala
2025 09 14
Em ste komplikovano, em ne mogu da uplatim, muka dok objavim jednu stvar, obrišite moj profil pošto ja ne znam kako jer se ovde ništa ne zna kako
2025 09 14
Moze li se uplatiti na nekom uplatnom mestu najsigurnije ?
2025 09 17
> Весна09.: > Em ste komplikovano, em ne mogu da uplatim, muka dok objavim jednu stvar, obrišite moj profil pošto ja ne znam kako jer se ovde ništa ne zna kako Novo je pa nam svima treba malo vremena da se naviknemo. Ovaj tjedan će sve detektirane greške biti otklonjene i dodat ćemo još neke novosti na stranici pa će svima biti lakše. Strpite se još malo prije brisanja profila : )
2025 09 17
> mici33333: > Moze li se uplatiti na nekom uplatnom mestu najsigurnije ? Trenutno ne nudimo drugačiju mogućnost uplata. Sistem Stripe je najpouzdanija tvrtka na tržištu koja barata unesenim podacima samo toliko koliko traje prijenos sredstava, podaci ne ostaju zapamćeni ako ne označite drugačije.
2025 09 17
Dopuna novcanika funkcionise,ali ne i postavljanje promo oglasa jer uopste ni ne nudite vise opciju postavke a novac je uredno skinut iz novcanika. Mislim da je u redu da objasnite sta se desava.
2025 10 19
Uredno skinut novac sa racuna ali profil ne funkcionise. Samo pise nadogradite plan i ako sam to uradila.
2025 11 23
Imam uredno uplacen Premijum plan, gde je jasno naznaceno da je neogranicen broj predmeta za postavljanje, a ja nakon 2 postavljena predmeta ne mogu da postavim novi samo mi pise nadogradite plan iako mi je Premijum uredno uplacen i stoji u opisu profila. D ali znate u cemu je problem posto na mail-ove niko ne odgovara. Hvala
2025 11 25