Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

OBAVEŠTENJE - DOPUNITE NOVČANIK UZ POMOĆ TRUSTAPA!

> iva_29: > Imam uredno uplacen Premijum plan, gde je jasno naznaceno da je neogranicen broj predmeta za postavljanje, a ja nakon 2 postavljena predmeta ne mogu da postavim novi samo mi pise nadogradite plan iako mi je Premijum uredno uplacen i stoji u opisu profila. D ali znate u cemu je problem posto na mail-ove niko ne odgovara. Hvala Isti problem imam s’tim sto ja ne mogu da postavim ni jedan predmet. Novac uredno skinut za ovaj mesec ali ja kad hocu da postavim artikal pise nadogradite plan. Znaci pomoci nema ostaje samo da cekamo dal’ ce proraditi i kada😏
2025 11 26
.
upload
2025 11 26
Pa sami nam skidaju ukoliko otkazemo plan onda ne. Meni su isto skinuli novac a kazu nadogradi vip plan,uzeli ste,sta bi jos,sreca prebacujem na internet karticu tako da ne mogu da skidaju koliko hoce .Jos uvek nije dozvoljeno ubacivanje predmeta a novac su skinuli,ovo je promasaj ,rade sta hoce,admin ne odgovara,pa sto bi !!!!
2025 11 27
Zašto ne radi sajt i zašto ja plaćam članarinu ako danima ne mogu da pristupim sajtu, rekli ste da se članarina uvodi da bi se se sajt rasteretio, nemam taj utisak!
2025 12 07
Zašto plaćamo članarinu kad sajt ne radi, ko će da nam vrati novac?
2025 12 07
Postovani, Imam aktivno i placeno Vip clanstvo,ali mi je uskraceno ionemuceno postavljanje otografija i prodaja. Napominjem da nisam jedina-isti prolem imaju i drugi clanovi sajta,sto ukazuje na sistemski kvar. Clanarina se uredno naplacuje,dok usluga nije dostupna,a na prethodne poruke nisam dobila odgovor. Molim za hitno obavestenje i resavanje problema ,ili povracaj sredstava. Ukoliko se situacija ne resi u razumnom roku,bicu prinudjena da se obratim banci i instituciji za zastitu potrosaca. Srdacno Sanda R.
2026 01 11
Dobar dan, meni su u 3 dana 2x skinuli novac za VIP clanstvo. VIP clanstvo i ne mogu da postavljam predmete. Molim Vas da azurirate uplate i dozvolite postavke. Pozdrav.
2026 01 12
Da li je još nekome skinut novac sa računa za članstvo, a da ze nije aktivirala usluga?? Pisala sam Adminu i na glavnom profilu i mejlu i niko ne odgovara. Ne znam kome da se obratim. Na glavnom Adminovom profilu piše da nije bio aktivan 2 meseca. Ovo stvarno nema smisla da ljudima skidaju sa računa, a da se ne aktivira usluga, preko svega tpga i da sajt ovoliko baguje i ne radi. Sramota živa!
2026 01 12
"I to je to" a oglase već par dana ne možemo da postavimo, šta ćete uraditi po tom pitanju? Akcenat je koliko vidim na uplati, a ne na rešavanju glavnog problema. Uskratili ste nam prodaju, a ništa se ne rešava po tom pitanju, niti ima bilo kakvog obaveštenja.
2026 01 12
Uplatila sam greškom dva puta članstvo Pišem im e mail o povraćaju jednog iznosa i niko mi ne odgovara Šta da radim?
2026 06 06
1 2 3 4 5