Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta želite za Ng

Molim vas napišite neke stvari koje želite za ng ili ste tražile od deda mraza, da razmenimo ideje. Nemam pojma šta sestri da kupim jer joj *ne treba ništa* počinjem ja, ja uvek imam neki zamisao. želim lazy bag 😁
2023 12 25
Чланска за библиотеку (имам) Ваучер за неку од радњи (већ купих све што ми треба ал увек треба) Нова обућа Нокиа тел. Разни организери (уколико се жали на недостатак места или вишак ствари) Књига Marie Condo (такође ако треба да се реши ствари) Нова мајица за свечане и свакодневне прилике Нове фарке савршеног кроја (зависи шта воли) Нотес за неки рад на себи Уколико је мама треба је одменити један дан јер то нема цену. Платити спремачицу на пар сати да јој поспреми ако се жали да не стиже Надам се да ћеш наћи неки одговор на основу њених интересовања
2023 12 26
Neke bas bas dobre cizme koje bih mogla nositi godinama, po snegu, kisi, ledu… 😍😍😍
2023 12 26
Prvo i najosnovnije ZDRAVLJE moje dece i najblizih drugo da sam normalno maaterijalno obezbedjena To drugo se odnosi na svoj krov nad glavom i siguran posao nista luksuzno mi nije bitno. Trece zivot bez svakodnevnog stresa to su moje zelje uvek bile i ostale 😊
2023 12 26
Želim opšti mir i blagostanje, svima, ne samo sebi i svojima, jer se energija medju bićima širi i bilo bi lepo kad bi svi našli svoj mir, i zadovoljstvo, tako bi bilo i zdravlja; stres uzrokuje nezadovoljstvo i bolest. Bilo bi lepo kad bi svi postali zahvalni na svemu sto imaju, bez obzira na sve ono sto nemaju, jer bi onda sve krenulo prirodnim tokom da se nadovezuje i skromnost bi donela zadovoljstvo, pa bi dosle na red i stare želje, koje nam više ne bi donele toliko ushicenja, jer bi shvatili da su većinom površne. Setite se uvek da zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu. Mene je tako steglo prethodnih dana, da sam se jedva delimicno oporavila i bila sretna danas sto sam izašla po sunčanom danu da prosetam, iako me još uvek kosti bole čim legnem, valjda virus ili grip nije sasvim iščezao, ali ja ću pokušati raspoloženjem da ga pobedim ☀️
2023 12 26
> jacaikaja: > Želim opšti mir i blagostanje, svima, ne samo sebi i svojima, jer se energija medju bićima širi i bilo bi lepo kad bi svi našli svoj mir, i zadovoljstvo, tako bi bilo i zdravlja; stres uzrokuje nezadovoljstvo i bolest. Bilo bi lepo kad bi svi postali zahvalni na svemu sto imaju, bez obzira na sve ono sto nemaju, jer bi onda sve krenulo prirodnim tokom da se nadovezuje i skromnost bi donela zadovoljstvo, pa bi dosle na red i stare želje, koje nam više ne bi donele toliko ushicenja, jer bi shvatili da su većinom površne. Setite se uvek da zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu. Mene je tako steglo prethodnih dana, da sam se jedva delimicno oporavila i bila sretna danas sto sam izašla po sunčanom danu da prosetam, iako me još uvek kosti bole čim legnem, valjda virus ili grip nije sasvim iščezao, ali ja ću pokušati raspoloženjem da ga pobedim ☀️ Svaka na mestu 😊 danas su ljudi postali sebicni i samozivi tesko je dobiti osmeh, lepu rec ili dobar dan 😑 ali ima ljudi koji to svakodnevno rade i makar ja necu prestati sa tim bez obzira na moj zivot i zivotnu situaciju a kad smo kod gripa ili virusa da se uclaniž (gnojna angina) zelim ti brz oporavak 😊 i naravno da cemo lepom energijom pobediti 😘
2023 12 26
> angieengel: > Molim vas napišite neke stvari koje želite za ng ili ste tražile od deda mraza, da razmenimo ideje. Nemam pojma šta sestri da kupim jer joj *ne treba ništa* > počinjem ja, ja uvek imam neki zamisao. želim lazy bag 😁 Pa, mislim da je najlepše pokloniti neko iskustvo , možda i zajedničko iskustvo - odlazak na neki koncert, nekog benda koji voli, izlet na neko lepo mesto isl.
2023 12 26
> angieengel: > Molim vas napišite neke stvari koje želite za ng ili ste tražile od deda mraza, da razmenimo ideje. Nemam pojma šta sestri da kupim jer joj *ne treba ništa* Meni isto ne treba ništa, ali pidžame uvek trebaju (iako ih imam 100) i uvek me obraduju, pa eto možda neka ideja, trenutno su u Women Secret fini popusti i imaju baš lep izbor.😊
2023 12 26
> Her_Fashion: > > angieengel: > > Molim vas napišite neke stvari koje želite za ng ili ste tražile od deda mraza, da razmenimo ideje. Nemam pojma šta sestri da kupim jer joj *ne treba ništa* > Meni isto ne treba ništa, ali pidžame uvek trebaju (iako ih imam 100) i uvek me obraduju, pa eto možda neka ideja, trenutno su u Women Secret fini popusti i imaju baš lep izbor.😊 Dosta ljudi tako razmišlja, moja drugarica uvek deklamuje 'kad ne znaš šta ćeš, kupi pidžamu' a ja stvarno to ne razumem :) , svako uvek ima pidžama više nego što mu treba i zašto bi trebao imati još koju više?
2023 12 26
Za dečka/muža neki dobar kaiš, novčanik, aparat za brijanje. Za mamu kućni aparat, za tatu neki komad odeće koji mu je potreban ili parfem. Za sestru možda šoljica sa posvetom ako voli, ogrlica, karta za vikend putovanje, baldago novčanik. Meni su lepi pokloni baš za Novu tipa ćebad i jastuci, pidžame, set šoljica. 🫶🏻 Ono što ne zahteva puno novca a originalno je jeste veći ram sa više slika i staviš sve porodične fotografije. 🫠
2023 12 26
Za dečka/muža neki dobar kaiš, novčanik, aparat za brijanje. Za mamu kućni aparat, za tatu neki komad odeće koji mu je potreban ili parfem. Za sestru možda šoljica sa posvetom ako voli, ogrlica, karta za vikend putovanje, baldago novčanik. Meni su lepi pokloni baš za Novu tipa ćebad i jastuci, pidžame, set šoljica. 🫶🏻 Ono što ne zahteva puno novca a originalno je jeste veći ram sa više slika i staviš sve porodične fotografije. 🫠
2023 12 26
> supergaga: > Dosta ljudi tako razmišlja, moja drugarica uvek deklamuje 'kad ne znaš šta ćeš, kupi pidžamu' a ja stvarno to ne razumem :) , svako uvek ima pidžama više nego što mu treba i zašto bi trebao imati još koju više? Ne mogu za druge da pričam, ali ja ih obožavam, bukvalno bih ušla u Women Secret i kupila sve, pogotovo ove zimske Snoopy kolekcije. Juče sam bila u Ušću i jedva sam se suzdržala, jer stvarno ih imam previše, a iskreno sad mi je žao što nisam još neku kupila 🤣 A nekako mi je to asocijacija na praznike, ušuškani kod kuće u nekoj mekanoj pidžami 😊
2023 12 27
Parfemi,parfemi...
2023 12 27
> deksica: > Parfemi,parfemi... Ja sam sebi jedan već porucila, a stiže mi i kao poklon u paketiću 😊
2023 12 27
Za NG želim da zamotam sarmu, obučem pidžamu, uvučem se pod ćebe na kauč i izbindžujem Gospodara prstenova sa mužem i decom mada koliko sam umorna, zaspaću posle vatrometa :') Sestri pošto ne treba ništa možeš kupiti neke lepe Calzedonia čarape, to uvek treba <3
2023 12 27
1 2