Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Uslužna prodaja

Da li bi neka članica koja ima razrađen prodajni Instagram/facebook profil htela da prodaje moje stvari uz podelu zarade? Mogu i da prodam sve što imam na paket (i stvari i nakit) da bi sve bile fizički kod članice ili da pošaljem slike, pa da članica objavi i kad neko kupi, ja pošaljem paket. Imala bih jedan uslov - Uplata unapred. Nebitno da li bi kupac uplatio članici pa ona meni ili da uplati meni, pa ja članici njen deo zarade. Imam aplikaciju banke pa bih te uplate obavljala odmah :) Imam i stvari koje nisu okačene na profilu, pa ako je neko zainteresovan, neka mi piše da mogu poslati sve slike
2023 12 30
Koje stvari su u pitanju? Može li snimak ili slika na +38268140419 whatsapp broj
2023 12 31
> MajaBane: > Koje stvari su u pitanju? Može li snimak ili slika na +38268140419 whatsapp broj Samo Srbija, ne bih mogla da saljem van drzave :)
2024 01 01
U Srbiji sam nego mi je zbog drugog posla registrovan CG broj.
2024 01 02
Ja bih da pitam clanice, imam snajderku koja bi mi sila vencanice, da li ima neko ko je zainteresovan da ih prodaje.Ostvarili bi smo dobru saradnju.
2024 01 05
Da li neko zna gde mogu postaviti novu temu - gde bih objavila prodaju jednog velikog paketa letnjih haljinica (ima ih tridesetak) po nekoj simboličnoj ceni? Zamoliću korisnice da mi se jave putem poruke i objasne, jer ne znam kako se ni prate komentari na forumima :) HVALA UNAPRED.
2024 01 10