Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevara u planu

ovo je za tuzbu inace, prevazilazi kleptomaniju na sajtu. uzas
2024 01 06
Imam ja fotke njene sa fb, prosledjeno mi je mnogo vise nego sto sam okacila ovde. Prijavilia sam Vandi novi nalog, i svim clanicama koje su ubacile torbu u listu kod sebe, sam poslala poruke sa linkom teme. E sad, ako neka misli da je farbam, sta cu joj ja, nek finansira mediokritete lopovske, i previse sam uradila da sacuvam pare clanicama za nesto sta je ocigledna prevara.
2024 01 06
Ove poruke jesu za tužbu kao i prevare samo bi neko trebao da sakupi sve dokaze i pokrene privatnu tužbu protiv dotične persone. Vara i preti ozbiljno. Dno dna.
2024 01 06
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/7d8b5a4d6dd558ec9d6c4e65b6fb9d14.jpg) Da li je moguce da ima 19 omiljenih? I to neki nalozi sa 50, 100, 200 utisaka koji nisu ovde od juče. Nova Mona torba za 4500. Uopste me ne čudi što tako lako varaju ljude, bukvalno mozak na ispašu.
2024 01 06
To je ona, ista. Ima novi nalog sa torbom
2024 01 06
Treba je prijaviti policiji
2024 01 06
> DzoDzo: > iiiiiiiiiiiiiiiii njen novi nalog > https://mojekrpice.rs/krpicepro-355834 Da da, meni licno je vrlo providna. Ali to sam ja, ja imam njuh za lopine, nekad mi zao sto nisam inspektor u realu, drala bih ih samo tamo. Pretuzno je sto neke starije clanice nasedaju na ovakve forice, nekako bih pomislila da se neko sa 50+ saradnji vec islifovao da ume da proceni i kupca i prodavca, ali noooop
2024 01 06
> malena46: > Treba je prijaviti policiji Trebalo ih je prijaviti policiji kada su iskoristili radnu akciju sa Tamarom da im sredi kucu, pa posle napravili ruinu od iste u smislu prodali sve sta su mogli da skinu, jer neko zaista nema gde i od cega da zivi i nije uleteo u razmatranje da im se sredi dom, a foliranti su i Tamaru i producente prevarili oko hitnosti renoviranja i time nekog socijalno ugrozenog, a postenog, ostavili bez doma
2024 01 06
Meni je iskreno bilo odmah na pocetku sumnjivo jer nema ocena, a bas da taj model torbice koji kosta 14h bude 4500 nije moguce, ali sam se upustila sa njom u konverzaciju i kada sam rekla da radim u sudu, kao i da sada imam njene podatke i da ce biti prijavljena policiji za prevaru, obrisala je sve iz garderobera.
2024 01 06
Ima gomilu profila, vidim stavlja mi negativne ocene
2024 01 06
Obratite se Vandi i adminima. Sto se tice ovog to je kancer svakog drustva, ima i za to leka ali tesko sa ovim politicarima koji su isti poput ovih samo na veliko
2024 01 06
Ja ne znam kako nije svesna da su vrlo transparentni i da lako mogu da zavrse u medijima i sa krivicnim prijavama. Razumem da neko nema 'leba da jede i ga boli uvo, da smatra da ce zivot bili laksi u zatvoru, ali one uvrede koje je clanica primila, znaci fuj svih fujeva ikada. Tri i po sekunde bi mi trebale da kontaktiram odredjene medije i da osvanu na naslovnim stranama kao ono sta i jesu u celini zivota, tj prevaranti, sa sve procesuiranjem nadleznom sudu sa dovoljno krivicnih prijava po raznim osnovama.
2024 01 06
Strašno. Žao mi je prevarenih članica, žao mi je i te devojke koja je takva, očigledno je da imaju težak život, možda je iz nesreće i očaja postala takva... Jos ove uvrede, dovodi se u pitanje i njeno psihicko zdravlje... Devojko draga, ako čitaš forum- mnogo je bolje da umesto prevare zamoliš za pomoć, sigurna sam da postoje ljudi koji bi ti pomogli oko osnovnih stvari za život 🙏
2024 01 07
Mi možemo pričati o ovakvima do sutra, dajte da se pokrene neka akcija. Da se uradi bilo šta. Postoji forum, postoje i administratori na sajtu. Evo apelujem već dva meseca da se otvori javna baza podataka prevaranata. Imam dve osobe na listi. Svaka je otvarala veliki broj profila i iza sebe ima još veći broj prevarenih. Kada se objave jedna po jedna osoba, može se zaustavljati dalji rad i prevare na sajtu. Da li se nekako može otvoriti dodatni potforum za prevare? Sve što napišemo se bezo zatrpa. Mora postojati opcija da može da se objavi u naslovu ime i prezime osobe u naslovu teme, pa da se javljaju članice koje su prevarene sa dokazima.
2024 01 07
Profili jos nisu jos uvek ni blokirani a meni stoje ocene i budalastine sto mi je pisala sa svih profila.
2024 01 07
1 2 3 4 5 6 7 ... 16