Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Polomljeno-pomoc

Devojke, treba mi pomoc. Do sada sam slala svasta, i ogledala, lampe, vaze, sve upakujem dobro i stigne bez problema. Doduse clanice odmah preuzmu. Sada imam situaciju da sam clanici poslala vazu, i vise nego dobro zasticenu po meni. Oblozenu papirima, kartonima, odecom, torbicom nekom. Sve to stavljeno u kartonsku kutiju. Medjutim ona nije odmah preuzela paket, preuzela ga je nakon dve nedelje cuvanja u posti. I javlja mi da je vaza razbijena :( Sta raditi?
2024 01 04
Reklamaciju podnosi onaj ko je placao ptt. Nosi CEO paket nazad, tj komplet sa onim kako je pakovano. Oni onda mere da li je sve zaista u toj gramazi kako je poslo i ako nisi naglasila lomljivo prilikom slanja, nemas nikakve sanse.
2024 01 04
Dve nedelje ostavila u posti vazu za koju zna da je lomljiva??Sto se vas tice,nemate nikakvu odgovornost,mogao je paket i da Vam se vrati.
2024 01 05
Takođe mislim da je odgovornost na članici, nije baš da Vi možete garantovati da će nešto lomljivo stići u komadu. To je bukvalno lutrija. Ikea neke stvari ni ne šalje, već se samo mogu podići u radnji, baš zbog rizika. Poručivala sam lomljive stvari sa KP, uvek sam tražila slanje na moju odgovornost. E ssd, da se baš niste potrudili da joj upakujete, pa i nekako. Sasvim ok ste postupili.
2024 01 05
Kada sam god slala nesto lomljivo, uvek sam kupcu naglasavala da je na njegovu odgovornost. To je broj 1 i rizik koji se naglasi i onda glava ne boli kao tebe sada. Broj 2 je pakovanje. Staklo puniti ako moze unutra guzvanim novinama, spolja okolo takodje. Puno, puno novina i nikada da ne dotakne ivice kutije, ako se nema pucketavi "papir", prazne flase od sokova i kisele ce super posluziti unutar oko ivica kutije a dobro je i da izmedju novina i plastičnih flaša bude neki stari dzemper. Suština je da kada se nakon pakovanja dooobro prodrma kutija ništa unutra ne pomera. I broj 3, tražiti nalepnicu Lomljivo u Pošti. Broj 4, napisati kupcu kako je sve spakovano, da kada otvara zna kako da nešto ne ošteti. Onda paket preživljava nuklearni rat, a ne samo kurirske službe.
2024 01 06