Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

HES - iskustva

Meni deluje da se to najvise isplati poznatim licnostima koje imaju skupe stvari, a mrze ih da se bave slikanjem i prodajom. Greota im da bace, a hoce da oslobode prostor bez neke velike zelje da profitiraju od toga 🤷‍♀️
2024 01 20
Mislim da je devojka koja je osnovala hes cak i sama pocela sa prodajom turkisa, posto sam zapazila neek jakne, haljine i cipele u svim brojevima. Ovo se bukvalno samo njoj isplati i nikom vise, pritom sam nasla predmete koji su 500 ili 1000din, kad u to sracunas 5e za fotkanje(ne mogu, i dalje umirem od smeha) i 15% provizije, i sto je taj neko platio slanje, ovo je bukvalno jaca prica nego kad su ona ekipa Valerija i pvc Nislijka bukvalno otimale stvari ovde clanicama na svoju slatkorecivost i milodraganje pa prodavale po svojim abnormalnim cenama. Pritom, ranije su na hesu mogli da se nadju u svakom cenovnom rangu razne stvari, ovo sada sta sam pregledala, zali Boze, bas nista specijalno, a ja imam moc da potrosim pare na ozbiljne gluposti. Prema onome tada kada sam pregledala ponudu i kupovala kojesta, mnogo je bilo prodatih krpica svake nedelje, to je trajalo po 3 ii 4dana kad ih okace da su aktuelni oglasi, interesantan koncept je bio. Sada, kao obican sajt, kao da je zenska napravila sebi marketing tim prvim konceptom koji jeste radio i srozala sajt na losu ponudu svoje prodaje, jer ne znam ko je lud da joj da 15% i jos 5e za fotke gde sece rukave predmetima i gde zenska fotka hajinu na sebi dok drzi nogu zbrckano, ni malo elegantno, kao da su kobasice koje vise sa tavana. https://mojekrpice.rs/items/zene/9195172/snizeno-jara-kaput-sa-ooogromnom-kapuljacom Meni ovo bolje ufotkano nego sto ona radi za 5e.
2024 01 20
> Lanana: > Meni deluje da se to najvise isplati poznatim licnostima koje imaju skupe stvari, a mrze ih da se bave slikanjem i prodajom. Greota im da bace, a hoce da oslobode prostor bez neke velike zelje da profitiraju od toga 🤷‍♀️ Za te baš skupocene stvari ima bolja opcija, Such a Tavan, imaju i radnju negde u BG-u a i sajt, i preprodaju isključivo Gold Label brendove. Često pogledam sajt i brzo se rasprodaju te stvari. Ja već neko vreme planiram da im odnesem 2 gucci torbe, nisam ih ni postavljala ovde jer mi nikako ne ide prodaja tih skupljih stvari.
2024 01 20
> DzoDzo: > Mislim da je devojka koja je osnovala hes cak i sama pocela sa prodajom turkisa, posto sam zapazila neek jakne, haljine i cipele u svim brojevima. > Ovo se bukvalno samo njoj isplati i nikom vise, pritom sam nasla predmete koji su 500 ili 1000din, kad u to sracunas 5e za fotkanje(ne mogu, i dalje umirem od smeha) i 15% provizije, i sto je taj neko platio slanje, ovo je bukvalno jaca prica nego kad su ona ekipa Valerija i pvc Nislijka bukvalno otimale stvari ovde clanicama na svoju slatkorecivost i milodraganje pa prodavale po svojim abnormalnim cenama. > Pritom, ranije su na hesu mogli da se nadju u svakom cenovnom rangu razne stvari, ovo sada sta sam pregledala, zali Boze, bas nista specijalno, a ja imam moc da potrosim pare na ozbiljne gluposti. > Prema onome tada kada sam pregledala ponudu i kupovala kojesta, mnogo je bilo prodatih krpica svake nedelje, to je trajalo po 3 ii 4dana kad ih okace da su aktuelni oglasi, interesantan koncept je bio. > Sada, kao obican sajt, kao da je zenska napravila sebi marketing tim prvim konceptom koji jeste radio i srozala sajt na losu ponudu svoje prodaje, jer ne znam ko je lud da joj da 15% i jos 5e za fotke gde sece rukave predmetima i gde zenska fotka hajinu na sebi dok drzi nogu zbrckano, ni malo elegantno, kao da su kobasice koje vise sa tavana. > https://mojekrpice.rs/items/zene/9195172/snizeno-jara-kaput-sa-ooogromnom-kapuljacom > Meni ovo bolje ufotkano nego sto ona radi za 5e. Ja se kroz maglu sećam tog Hes-a od pre, neko je pominjao na forumu pa sam pogledala, čini mi se da je bilo koncipirano slično kao krpice, a odustala sam od njih jer me je mrzelo da šaljem fotke, nije bila upload opcija. Ovo sad ni ne liči na to, pa nisam ni skapirala da je isti sajt u pitanju. A inače otvoreno prodaju kopije torbi , tako da verujem da nisu ni pogledali zakone. Po svemu sudeći nije ni registrovana firma , barem ja nisam pronašla podatke o istoj 😬
2024 01 20
Ma jok, fotkas i saljes njima. Prvo su bile kolazne, max 3fotke, na njoj napises brend, velicinu ,stanje, cenu i dole svoju sifru. Posle je bilo max tri fotke odvojeno im posaljes i opis. Ovo je bilo dobro, imas vece fotke za pregled kao kupac, mogle su da se uvecaju odvojeno u prozoru, kao i ovde. Onda je sada ovo, sto je nidje veze sa tim od pre. Realno, ko bi slao predmete tamo da stoje i da salje 5e po predmetu za krs fotke, pritom znaci da sve sta je tamo, ja moram da primim nazad o mom trosku opet ako prodam ovde ili negde drugde. Cak i da su predmeti koji su skuplji, nemam racunicu, bolje da clanicama snizim po 500din koliko bi izasla ta dva ptta, da ne pominjwem tih 600din po fotkanju sto je suludo bacati nekom ko ti zarobi predmet bez sigurnosti prodaje. Srozana im je ponuda, logicno, a bas bih volela da se neko oglasi ko je tamo nesto poslao za prodaju pod ovih uslovima, mada mislim da takve nema. Meni je bukvalno zao da porucim dve stvari koje sam videla, od po 1000din, jer te devojke su dale 5e i 200din za ptt, mada mislim da su dale i vise jer ovi ne primaju cc nego px, pa jos i da im uzmu proviziju od 15% sto dodje 150din po predmetu, i sve kad se skupi, te devojke nemaju ni za kiflu. Bukvalno sam usla ovde pokusala da nadjem predmete, ali nema. Nekako sam sigurna da je sajt sada licni privatni second hand, a ne usluzna prodaja, nema tih krpica nigde drugde.
2024 01 20
1 2