Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Poruke-obaveštenja o Sniženjima

Znam da je bilo tema o ovome, ali evo opet 😅 Krenula sam da šaljem poruke članicama koje imaju moje predmete u Omiljenim. Poslah jednu poruku članici, čizme snižene sa 3000 na 2000, i bzv rekoh da bacim pogled na njen profil i svidi mi se jedna haljina, pa sam joj napisala još jednu poruku, da bih bila zainteresovana i za razmenu. Samo je uklonila moj predmet iz Omiljenih. Sad sam stala i razmišljam, da li uopšte da šaljem više bilo kome ili je to "napadno"? Stvarno ne znam više. Meni lično ne smeta da dobijem takvu poruku, dosta puta i kupim kad je sniženo, a posle ovoga imam osećaj kao da nekog uznemiravam porukama. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/13672628f7c1b05ddd112f24799a038c.jpg)
2024 01 17
Meni uopšte ne smeta da dobijem poruku o sniženju i u 90% slučajeva sam i kupila predmet nakon takve ponude. 😆
2024 01 17
Hvala na odgovoru, malo mi je lakše sad, prosto mi je bilo neprijatno kad sam videla da je i uklonila predmet iz Omiljenih 😅 Što je najgore, baš mi se dopala ta njena haljina, a sad ne mogu ni da je kupim iz principa 😂
2024 01 17
Ne bih ni ja kupila. 😄 Jedino mi je bezveze kad mi poruke o sniženju šalju neki “random” profili, čije predmete i nemam u “omiljenim”, ali čak i tada pogledam profil i uljudno se zahvalim na ponudi.😊 Ne ignorišem poruku, svakako.
2024 01 17
Meni se dešavalo da mi pošalju poruku "Da li želite da kupite predmet?" bez ikakve ponude o sniženju. Doduše, članica je bila nova, pa sam joj objasnila kako funkcionišu Omiljeni i rekla da mi se predmet dopao ali mi nije trenutno neophodan pa sam ga dodala u Omiljene da bih imala sačuvano za kasnije, ukoliko se odlučim na kupivinu. Dve nedelje kasnije mi je opet postavila isto pitanje, tu sam već odustala i nisam odgovorila. Još jedan fenomen koji mi nije jasan ovde su razmene. Par puta sam poslala poruke članicama koje imaju jedan ili više mojih predmeta u Omiljenim za razmenu za nešto sa njihovog profila (naravno uvek gledam da je neka slična vrednost u pitanju i da na profilu ne piše "bez razmena") I nikad nisu ni odgovorile. Neka moja logika je "Imam ovu haljinu, nije mi potrebna iz X razloga pa je prodajem", vidim nešto što mi se dopadne i stavim u Omiljene jer bih u nekom trenutku kupila. Zašto onda ne bih razmenila to što mi ne treba za nešto što mi treba ili mi se dopada? Baš mi je čudno to.
2024 01 17
Meni su najsladje poruke sa ponudom snizenja. 90%stvari tako kupujem!
2024 01 18
Ja pošaljem poruku o sniženju jednom ili dva puta mesečno. Sad sam baš pored 50% popusta ponudila članicama koje drže više predmeta u omiljenim dodatnih 50% na ukupnu cenu pri kupovini bar 3 predmeta ili nižu cenu za 1 predmet. Nisam dobila ni jedan odgovor, ali su zato izbacile predmete iz omiljenih... 🥲
2024 01 18
Ja samo ne volim kad mi neko posalje poruku UBRZO nakon sto sam dodala predmet u omiljene, tipa 2-3 dana, ma i 7 dana rekla bih… To mi bas smeta… Inace i sama nudim da tako kazem “personalizovane “ popuste clanicama koje vec neko vreme imaju moje artikle u omiljenima, uglavnom 30 do 50% popusta i moram priznati da sam vise puta tako prodala…✨✨✨ Srecno svima! 💖💖💖💖💖
2024 01 18
Citajuci forum i ja sam pocela da saljem clanicama te poruke, medjutim mislim da se samo jedna devojka fino i kulturno zahvalila na ponudi, ostale su me samo izignorisale. Ne razumem takvo ponasanje, ja isto dobijam takve ponude i uvek se zahvalim. Licno nisam nista na taj nacin kupila, ali nemam puno predmeta u omiljenima, i te clanice mi svakako nisu slale ponude, ali da mi neko da dobar popust, verovatno bih prelomila onda. Meni ne bi smetalo i da mi poruka sa popustom stigne istog trenutka kad ubacim predmet u omiljeno, ne mora odmah ta ponuda da se prihvati, a ako ce da vazi i za npr mesec dana kad odlucim da kupim predmet ako je i dalje dostupan, meni je to ok. Sto se razmena tice, ja sam tek od skoro otvorena za njih, ali iskljucivo za predmete koje mi stoje vec u omiljenima. Nemam vremena da gledam neciji profil, da listam milion stranica itd. Sta me zanima, vec pratim, i samo u tom slucaju prihvatam razmene.
2024 01 18
Mislim da je bolje izmeniti u naslovu oglasa cenu, a dole da ostane stara, pa ko vidi, vidi, njega i zanima, ostali su bezveze dodali u omiljene. Ja se obradujem kad neko pravi 50% sniženje i pošalje poruku, uvek prelistam, pa nekad i kupim, samo su to često članice kod kojih su cene malo veće, pa sa tim popustom dođu realne. Ja i sama ponudim manju cenu kad baš jako želim predmet, a skupo mi je. Uvek su pristajali. Tako da ko stvarno hoće da kupi, naći će način. 😊
2024 01 18
> AnaDjxx: > Citajuci forum i ja sam pocela da saljem clanicama te poruke, medjutim mislim da se samo jedna devojka fino i kulturno zahvalila na ponudi, ostale su me samo izignorisale. Ja nemam nista protiv takvih ponuda, i nikada se nisam i necu buniti ako mi neko posalje obavestenje za nesto sto je u mojoj listi, ali moram da kazem da nemam uvek vremena da odgovaram na poruke, sto druga strana ne treba da dozivi kao nesto lose. Cesto mi ne dodje obavestenje da imam poruku, ili pogledam dok radim pa posle zaboravim da odgovorim ili prosto me u tom trenutku mrzi da kucam.
2024 01 18
Da, smatram da kod konkretno ovih poruka- gde se nudi popust- nema mesta ljutnji ako druga strana ne odgovori… Kad su medjutim u pitanju druge stvari- trazenje mera, fotografija, postavljanje pitanja; Vi odgovorite, a ne dobijete ni hvala, to je potpuno druga prica… I o tome se dosta pisalo na forumu… > Esprit21: > > AnaDjxx: > > Citajuci forum i ja sam pocela da saljem clanicama te poruke, medjutim mislim da se samo jedna devojka fino i kulturno zahvalila na ponudi, ostale su me samo izignorisale. > Ja nemam nista protiv takvih ponuda, i nikada se nisam i necu buniti ako mi neko posalje obavestenje za nesto sto je u mojoj listi, ali moram da kazem da nemam uvek vremena da odgovaram na poruke, sto druga strane ne treba da dozivi kao nesto lose. Cesto mi ne dodje obavestenje da imam poruku, ili pogledam dok radim pa posle zaboravim da odgovorim ili prosto me u tom trenutku mrzi da kucam.
2024 01 18
> Anja0404: > Da, smatram da kod konkretno ovih poruka- gde se nudi popust- nema mesta ljutnji ako druga strana ne odgovori… Kad su medjutim u pitanju druge stvari- trazenje mera, fotografija, postavljanje pitanja; Vi odgovorite, a ne dobijete ni hvala, to je potpuno druga prica… I o tome se dosta pisalo na forumu… > > Esprit21: > > > AnaDjxx: > > > Citajuci forum i ja sam pocela da saljem clanicama te poruke, medjutim mislim da se samo jedna devojka fino i kulturno zahvalila na ponudi, ostale su me samo izignorisale. > > Ja nemam nista protiv takvih ponuda, i nikada se nisam i necu buniti ako mi neko posalje obavestenje za nesto sto je u mojoj listi, ali moram da kazem da nemam uvek vremena da odgovaram na poruke, sto druga strane ne treba da dozivi kao nesto lose. Cesto mi ne dodje obavestenje da imam poruku, ili pogledam dok radim pa posle zaboravim da odgovorim ili prosto me u tom trenutku mrzi da kucam. Slažem se za to odgovaranje, iskreno ja nekad vidim pa kao posle ću i zaboravim (u 90% slučajeva pošaljem odgovor). Samo mi je ovde bilo specifično to automatsko brisanje iz Omiljenih. A i ponudih tu razmenu jer logika "meni se svidja tvoj predmet a tebi moj", pa da je bar "Ne hvala" napisala, da mogu da nastavim konverzaciju o kupovini iste, ovako ispada kao da je uznemiravam porukama, pa neću sigurno sama sa sobom da se nastavljam 😒
2024 01 18
Mozes napraviti neku svoju listu kojim clanicama ubuduce da ne saljes takve poruke i to je to. Ne primaj to toliko k srcu, nista strasno. Ima nas raznih i svi reagujemo drugacije. Meni recimo ne smeta da mi nude ono sto mi je u listi, samo nemam vremena da im odmah odgovorim, a kasnije i zaboravim. Ko god mi je slao a da mi je predmet u omiljenim hvala mu i slobodno moze da nastavi. Ako mi predmet treba uzecu ga, ako ne nista, drugi put se potrefimo mozda. Ja sam dobila i ponude za neke random stvari koje nemam u omiljenim. To mi je recimo uznemiravanje, a ovo kad stavim predmet u listu, ne smatram da me prodavac uznemirava ako posalje dobru ponudu.
2024 01 18
Odličan način za filtriranje pravih kupaca i hordera koji se samo zabavljaju na sajtu. Ako ih je poruka o sniženju toliko potresla da su uklonili moj predmet iz omiljenih, onda oni nisu ni bili ozbiljni kupci.
2024 01 18
1 2 3