Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PAZNJA... Pretpostavljate...

> DzoDzo: > A sta cemo sa tim sto pojedine dezurne cute sve vreme? > Znaci, kada treba da se prica po forumu o izmenama, super sve. > Sada nigde ni jedne. > Prevarile bi ove i njih, kada bi doticne bile na sajtu zbog poente sajta, a ne samo da vise na forumu i gledaju ko kaci fotke na 3dana u nove. Ne smatram da je ovo naš posao, a ni njihov… Samo što njihova potreba dolazi iz nekog ličnog nezadovoljstva usmerenog ka određenim članicama. I onda ko hijene, njih 15 na jednu osobu. Ali je svakako za svaku pohvalu kada neko izdvoji svoje vreme da upozori druge! I to ne smatrati kao obavezu, već dobru volju, kao što i jeste. Ne očekujem od nikog ništa, jedino bih volela da administratori naprave sistem prijave ovakvih stvari i da se omogući praćenje tako što će javno biti dostupan deo podataka dosadašnjih prevaranata. Ovo su bukvalno jedni te isti ljudi koji otvaraju iznova nove profile. Ne razmišljam iz perspektive korisnika sajta, već da li neko razmišlja o svim tim devojkama koje su ovde prevarene? I zašto je to tek tako dozvoljeno?
2024 01 24
Ja ocekujem, jer ako se skace na nekog u coporu, ok je i da se ucestvuje u ovome sa prevarantima. Od ovih kojima se posalje poruka sa upozorenjem, ne ocekujem hvala, ali ucesce od onih koje sada cute ne mogu da kazem da je ok. Pogotovo od cice kojoj sam mezimica, novom nalogu banovane prevarantkinje Lady blue
2024 01 24
Oho, Lady Blye je opet tema? Poslednji put kad sam pisala o njoj jedva se neko oglasio.
2024 01 24
Nije jos, prvo ove da sa se rese, a D... necemo dirati, samo cemo da posmatramo sta radi. ;)
2024 01 24
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/6bcebc8e1d149acdc086f96eb27e6ee3.jpg)
2024 01 24
To je korisno, pogotovo za bebe. Ovde svi to koriste, skoro niko se ne okrece farmakomafiji. Samo treba uzeti od proverenih ljudi.
2024 01 24
> DzoDzo: > Ja ocekujem, jer ako se skace na nekog u coporu, ok je i da se ucestvuje u ovome sa prevarantima. > Od ovih kojima se posalje poruka sa upozorenjem, ne ocekujem hvala, ali ucesce od onih koje sada cute ne mogu da kazem da je ok. > Pogotovo od cice kojoj sam mezimica, novom nalogu banovane prevarantkinje Lady blue Da ali prepucavanje na forumu je zabavno, a slanje upozorenja po Inboxu, ne bas ,:) Ja nemam pojma o kojim "dezurnim" se prica, sve smo manje vise u ove 2 teme ?
2024 01 24
Pa, znas ko je kolovodja, ova sto sam joj mezimica ;)
2024 01 24
Meni je prepoucavanje na forumu toliko ružno, ispod svakog nivoa i žalosno za čitati… Posebno na sajtu koji je “ženski”. Znam ogroman broj članica, koje se više ne oglašavaju ovde.
2024 01 25
Meni je prenemaganje na forumu toliko jadno, ispod svakog nivoa i žalosno za čitati… Znam ogroman broj članica koje se više ne oglašavaju ovde zbog pasivne agresije zlih mediokriteta koji konstantno talasaju i gotovo svaku temu koriste za indirektno i kukavičko prozivanje fantomske grupe 15, u nadi da će izazvati sukob u kojem, očigledno, patološki uživaju, a sve da bi upirali prstom i vikali kako su, eto, opet, ničim izazvano, napadnuti od strane čopora hijena samo zato što tiho, ponosno i pravednički stoje na braniku otadžbine. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3d4493bbd9561ea3b19e5db4b63b9f5d.jpg)
2024 01 25
Ja stvarno više ne kapiram ovu temu. Krenulo je sa potencijalnim prevarantima a pretvorilo se u neku raspravu o tome ko je u kojoj ekipi, spominju se neki čopori, kolovodje, mezimice..... Trudim se da ispratim teme o prevarama, ali ovo više nema veze ni sa čim. I odakle sad posle toliko godina spominjanje dotične Lady Blye? Priznajem da mi uopšte nije jasno o čemu neke članice pričaju.
2024 01 25
Pa, i Lady je varala sa tog naloga, sa ovog sa kog sada cirkulise jos ne. A sto se ovog gore tice sto pisu EsBeBe i Diva, ono sta fali je jedinstvo kada su ovakve teme u pitanju. Sve ostalo razumem, ali neucestvovanje u ovako necemu ne. Ja sam sinoc jos dosla do nekih zakljucaka u prici sa jednom clanicom kroz pp, i kontam, ovo sve ide u krug, dok se ne pokrenu policija i prijave realnom sudu, a ne Adminima od strasne prevarenih, nece se desiti nista jer je doslo dotle da je do mene dosla necija poruka kako ja ovo sve radim da bih se, pazi sad, reklamirala. Evo, ja necu vise da se reklamiram, necu trositi vreme na ovo vise, ali cu potrositi pare na kokice kada krenu navale tema o prevarama. Uostalom, svako nek cuva svoju zadnjicu, svoje pare, ionako to nisu predmeti neophodni za zivot, nego modne stvarcice, jbg, neki rizik kad kupujes moderne krpe ispod cene online mora da postoji.
2024 01 25
Ja ne razumem zašto trebamo mi da pratimo prevarante a prevareni ćute. Neke članice su se baš potrudile i trude se da upozore svakoga na prevaranta/e koji hara/ju po Krpicama. Troše svoje vreme da nekome ne bi izbili više hiljada dinara iz džepa, ne njima, drugima. Možda si u pravu DžoDžo, kokice i da vidimo koliko prevarenih bude za nedelju dana. Bilo tu i Darija i Dijana itd. Šteta se merila u više desetine hiljada dinara ponekad i to po članu. Sve su se vraćale dugo, neke su i sad tu.
2024 01 25
Za vreme razumem, ali zasto bi prestajala sa ovim zato sto je neko nesto rekao? Ako daje efekta, a daje jer su sprecene neke prevare onda sta te briga sta neko prica. Ko god da je moze i ta osoba da pokrene temu i da se angazuje, lovi povratnike i upozorava clanice koje su stavile predmet u listu zelja i zapratile profil
2024 01 25
Upravo to. Sto ja da cuvam tudje pare, cuvam svoje. I ne treba niko da kaze hvala, ali je elementarna kultura kada nekom posaljes upozoravajucu privatnu poruku odsutna u preko 70% slucajeva. Kao jedna sto mi je na link i na naslov prevara napisala STA SA TIM? A lopini je lajkovala pola naloga kad je imala one decije kupke i kadice. Nista, sestro, srecno u saradnji
2024 01 25