Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PAZNJA... Pretpostavljate...

> Her_Fashion: > To je preko trustapp-a i u sustini zvuci ok, ali imaju dosta problema sa tim, citala sam temu. Uvesce to verovatno i kod nas u nekom trenutku, ali ja ne planiram da koristim jer sam se nacitala zalbi na njihovim forumima. stvarno? iskustva korisnika su najvažnija. šteta ako je tako jer znam da je limundo/kupindo imao nešto slično i da sam rado koristila bez ijednog problema. a, na šta se žale u vezi sa trustapp-om, konkretno?
2024 01 25
Pa, ubacen je trustapp ovde vec. Za dopunu novcanika
2024 01 25
> EsBeBe: > > Her_Fashion: > > To je preko trustapp-a i u sustini zvuci ok, ali imaju dosta problema sa tim, citala sam temu. Uvesce to verovatno i kod nas u nekom trenutku, ali ja ne planiram da koristim jer sam se nacitala zalbi na njihovim forumima. > stvarno? iskustva korisnika su najvažnija. šteta ako je tako jer znam da je limundo/kupindo imao nešto slično i da sam rado koristila bez ijednog problema. a, na šta se žale u vezi sa trustapp-om, konkretno? Žale se na svašta, može da se "kupi" predmet bez da se uopšte kontaktira prodavac, čak i one koje nisu registrovane na trustapp-u dobijaju poruke od kupaca da su uplatili predmet. Pa onda cela priča oko toga kad će da legnu pare, pa ne znaju ni ko ni šta su uplatili. Još jedna stvar je da kupac može da ne označi da im je stigao predmet ili jednostavno da kaže da nije, pa onda prodavac mora da piše korisničkoj službi i dokazuje da je poslao paket, a oni koriste tipa Google translate da se sporazumevaju sa korisnicima i tako. Ima na temi o trustapp-u, na vrhu foruma je, sigurno 20ak stranica, ja sam okvirno napisala čega se sećam.
2024 01 25
> DzoDzo: > Pa, ubacen je trustapp ovde vec. Za dopunu novcanika Da ali nije još za to "sigurno plaćanje" tj kupo-prodajni deo.
2024 01 25
Aaaaaa, e pa ja to necu da koristim. Taman jos pored slovackog ovde da moram i sa malim Indijcima da se kucam. Noop. CC i PX. Fala vi. :D Mislim, ima izbor valjda, kako ce da uplati neko pare ako mi kao prodavci ne ostavimo broj racuna?
2024 01 26
Nemam pojma kako, evo par komentara na tu temu ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8dbe5e2599f78612763f1c0e09ea06a7.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/df6e02e0e5b153906c48053ad79f7e80.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b4d79c509ed2eb56c4dd1fbf4ee27b21.jpg)
2024 01 26
Ajme ako to uvedu ovde gde je clanicama navika da random tj ja se izvinjavam - slucajno, kliknu na dugme zelim bice haos :')
2024 01 26
Nije samo to, ionako su polupismeni ovde. Pa kad krene priča "Uplatila sam novac, gde mi je predmet, vraćaj pare" a nisu te ni kontaktirale, predmet je recimo rezervisan nekom ko je pisao u inbox, pa se onda ti objasni sa njima da ne koristiš trustapp i da predmet nije dostupan, pa da trustapp-u treba da pišu za povrat novca i čekaju 7 dana. Biće haos u svakom slučaju. 😬 Problem pravi što su izbacili "želim ovo" i imaju 2 opcije "kupi" što vodi na trustapp i "pitaj prodavca" koji je ustvari želim ovo. Tako da kupci koji su novi i ne snalaze se ovde neće ni znati da postoji druga opcija. Ja ne želim da ga koristim jer nemam vremena da se posvetim nedelju dana jednoj prodaji. U poslednjih par meseci preko 20 njih je kupilo nešto i nikad mi se nisu javile, da je bio trustapp u pitanju, koliko bih puta morala da se dopisujem sa korisničkom i dokazujem da je predmet poslat jer kupci nisu imali obzira da se loguju i kliknu "predmet je primljen" ili šta god ? Možda je glupo što unapred pišem sve ovo, a nisu ni najavili promene, ali svakako čitajući hrvatske forume, mislim da neće izaći na dobro.
2024 01 26
Ili stres kad posaljes pa recimo izgubis potvrdu i kako ces onda dokazati da si poslala. Lose osmisljen taj Trustapp, a i vecini korisnika na hrvatskim krpicama u opisu profila prva stvar koja pise je "Ne koristim trustapp"
2024 01 26
Ja ne vidim problem, mislim kao prodavac koji nece da radi preko toga ne vidim problem, a ko klikne, to nema veze sa mnom. Sta ja imam sa tim sto neko klikce nesto pored mog predmeta, nek se zali sajtu. Pritom, kada klikne preko trust dugmeta, jasno je da ima povezanu karticu da prebaci pare, nek pazi na sta povezuje svoje racune.
2024 01 26
Da, ali znaš i sama kakvih sve profila ličnosti ima ovde. Pa kad ti lupe negativnu da si prevarant, a ti ne znaš ni ko su ni o čemu pričaju, pa onda moraš da pišeš Adminima da je obrišu, pa ih čekaš jer nemaju vremena i tako u krug. Bespotrebno traćenje vremena i živaca.
2024 01 26
Mi smo rezervisale negativne od Sabanke, molim lepo :D
2024 01 26
1 2 3 4