Ja i znam da je bilo dve prevarene od otvaranja one teme.
Pre toga je bio jedan nalog koji je mislim, odradio 5, ako se dobro secam, ostali su joj bili "leteci" samo za ocene da se kredibilituje.
Eto, sad ce biti 22, pa nek se "reklamiraju" piskarajuci po forumu.
Skroz se slazem sa tvojom poslednjom recenicom, mir u svetu svima, ali sa volontiranjem ovde ovim stavljam tacku.
Mislim, ni za pare ovo ne bih radila, tako da ovo nije momenat cvil cvil platite me, nego daj malo postovanja i kulture makar.
Uglavnom, evo i ja da pisem malo o lepom vremenu, izlasku, setnji...
Isli smo mali i ja danas malo okolo naokolo, prijatna lepa setnja pored reke, uzivamo,
jedva cekamo lepo vreme bez jakni da moze i da se sedi po klupicama i uziva...
Ovako mi je nezgodno kada mu se jede, prehladno da se sedne i obavi posao, tako da, nekih 20c mi skroz odgovara.
E saljem ti u pp nesto za veceras, neka live prodaja, meni je to hit, j
uce sam visila na tome, kupila neku majicu, mozda upecam veceras nesto da mi se svidi isto.
Skroz interesantan koncept, u nekom momentu cu i ja da se usudim na live,
zadnji sam imala pre 3godine kad smo radili humanitarnu akciju za jednu devojcicu, sad jos malo moram da proucim pa da se prijavim <3
Ja i znam da je bilo dve prevarene od otvaranja one teme.
Pre toga je bio jedan nalog koji je mislim, odradio 5, ako se dobro secam, ostali su joj bili "leteci" samo za ocene da se kredibilituje.
Eto, sad ce biti 22, pa nek se "reklamiraju" piskarajuci po forumu.
Skroz se slazem sa tvojom poslednjom recenicom, mir u svetu svima, ali sa volontiranjem ovde ovim stavljam tacku.
Mislim, ni za pare ovo ne bih radila, tako da ovo nije momenat cvil cvil platite me, nego daj malo postovanja i kulture makar.
Uglavnom, evo i ja da pisem malo o lepom vremenu, izlasku, setnji...
Isli smo mali i ja danas malo okolo naokolo, prijatna lepa setnja pored reke, uzivamo,
jedva cekamo lepo vreme bez jakni da moze i da se sedi po klupicama i uziva...
Ovako mi je nezgodno kada mu se jede, prehladno da se sedne i obavi posao, tako da, nekih 20c mi skroz odgovara.
E saljem ti u pp nesto za veceras, neka live prodaja, meni je to hit, j
uce sam visila na tome, kupila neku majicu, mozda upecam veceras nesto da mi se svidi isto.
Skroz interesantan koncept, u nekom momentu cu i ja da se usudim na live,
zadnji sam imala pre 3godine kad smo radili humanitarnu akciju za jednu devojcicu, sad jos malo moram da proucim pa da se prijavim <3