Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PAZNJA... Pretpostavljate...

> Esprit21: > Za vreme razumem, ali zasto bi prestajala sa ovim zato sto je neko nesto rekao? Ako daje efekta, a daje jer su sprecene neke prevare onda sta te briga sta neko prica. Ko god da je moze i ta osoba da pokrene temu i da se angazuje, lovi povratnike i upozorava clanice koje su stavile predmet u listu zelja i zapratile profil Zato sto se ovo nece smiriti dok clanice ne pokrenu krivicne prijave za kradju. Zato sto tamo neka pise drugoj clanici kako se reklamiram kroz ovo. Evo, necu vise, dok mali spava, gledacu neki film ili spavati, sto da trosim vreme na ovo, ionako ovo spada u volontiranje, a necu vise da volontiram da bi jos neko to nipodastavao. Ja sam sa odlicno placenog posla otisla jer mi je bilo dosadno, sto bih ovo radila Btw, mojih poslednjih ne znam koliko ocena su kao KUPAC, a inbox i predmeti kjoi su mi DOSLI to i dokazuju. Toliko o reklami. Sacuvala sam dovoljno za kokice, pa sad eto, palicu "reklamiranja" prepustam clanici Lady Blue uz pesmu Tome Zdravkovica https://www.youtube.com/watch?v=kcNPzW9vhHM https❓/mojekrpice.rs/forum/t/544499/upozorenje-prevarant-tina-adamovic?page=2& Za vise, googlajte, i to me mrzi da kacim sve.
2024 01 25
Evo link teme iz posta gore, ne znam sto nije izasao da se odmah moze otvoriti bez copy paste https://mojekrpice.rs/forum/t/544499/upozorenje-prevarant-tina-adamovic?page=1&
2024 01 25
Jesu li Lady i Tina ista osoba ili se samo poznaju?
2024 01 25
Nisu ista osoba. Tina je bila Spotter, pomagala Adminima u lovu na nepravilnosti i prevare. Kad se desio incident gde je Lady prevarila članicu, Spotter je stala na njenu stranu jer je navodno imala pobačaj i bila sigurna će Lady da ispravi grešku. Lady je blokirana a kasnije se Tina zeznula i nije htela da plati članici kao što se to vidi iz teme. Na kraju je i Tina blokirana sa svojim multijima. Lady se vratila ali nije koliko znam prevarila nikoga. Uglavnom sakupljala oduvek utiske sa razmenama, poklonima. Ja sam imala saradnju sa njom i prošlo je sve u redu. To je bilo pre prevare. Spotter= Tina Lady= Emina
2024 01 25
> DzoDzo: > Pa, znas ko je kolovodja, ova sto sam joj mezimica ;) Neces mi verovati ali ne znam :') Znam da te rana kisa ne gotivi, ali ne znam ko je to zapravo. Ja sam ovde kao dezurna Svajcarska ali pala sa Marsa. Ne znam ni ko su klanovi ni vodje niti bilo sta. Meni se cini da se u zavisnosti od teme napravi hajka na jednu clanicu, pa onda je neke druge brane, onda se tema skrene na sta god da imaju jedna protiv druge, na kraju se predlaze da se izadje u setnju jer je lep dan, i tako manje vise u svakoj temi. Rekla bih da se akteri menjanju kao i strane koje zastupaju, ali obraticu paznju na interpersonalne i intergrupne odnose ubuduce ,:) Salu na stranu, ja sam poslala nekim devojkama upozorenje u inboks, jedna je odgovorila (s tim sto je to clanica sa dosta ocena), a druga mi je napisala "aha ok". Ostale su iskulirale. Isto tako, mi ovde razglabamo o toj Sabanovic danima, a prevarene clanice se ne javljaju uopste, koliko se secam jedna ili 2 su pisale na pocetku teme i to je to. Donekle se slazem o celoj prici o "jedinstvu" u ovakvim temama, ali opet, ne krivim ih, jer kao sto rekoh, ni ove prevarene se ne zalazu nesto preterano. Ja upozorim kad naidjem, ali sigurno necu trositi svoje vreme da namenski gledam nove profile i trazim prevarante (Iskreno, jesam voljna da pomognem ali ne do te mere). A i tebi bih preporucila da prestanes sa tim, jer clanice koje to umeju da cene, uglavnom i same znaju da prepoznaju prevaranta, a ove druge nek se snalaze.
2024 01 25
Ja i znam da je bilo dve prevarene od otvaranja one teme. Pre toga je bio jedan nalog koji je mislim, odradio 5, ako se dobro secam, ostali su joj bili "leteci" samo za ocene da se kredibilituje. Eto, sad ce biti 22, pa nek se "reklamiraju" piskarajuci po forumu. Skroz se slazem sa tvojom poslednjom recenicom, mir u svetu svima, ali sa volontiranjem ovde ovim stavljam tacku. Mislim, ni za pare ovo ne bih radila, tako da ovo nije momenat cvil cvil platite me, nego daj malo postovanja i kulture makar. Uglavnom, evo i ja da pisem malo o lepom vremenu, izlasku, setnji... Isli smo mali i ja danas malo okolo naokolo, prijatna lepa setnja pored reke, uzivamo, jedva cekamo lepo vreme bez jakni da moze i da se sedi po klupicama i uziva... Ovako mi je nezgodno kada mu se jede, prehladno da se sedne i obavi posao, tako da, nekih 20c mi skroz odgovara. E saljem ti u pp nesto za veceras, neka live prodaja, meni je to hit, j uce sam visila na tome, kupila neku majicu, mozda upecam veceras nesto da mi se svidi isto. Skroz interesantan koncept, u nekom momentu cu i ja da se usudim na live, zadnji sam imala pre 3godine kad smo radili humanitarnu akciju za jednu devojcicu, sad jos malo moram da proucim pa da se prijavim <3
2024 01 25
U svakom slučaju hvala svima koji ukazuju na prevarante i prate potencijalne, samo mi je ružno da se skoro uvek ovakva tema pretvori u neku svadju i raspravu. Sećam se i oko te Lady je bila prepiska na 100 strana, a ona i ako se pojavila pod kojim god imenom, nece moci dugo da cuti i miruje. Svojevremeno je svakodnevno otvarala teme i komentarisala bas u svakoj. A za ove Darije i slične, sigurna sam da je rešenje bilo kolektivna krivična prijava.
2024 01 25
Meni se ucinilo da je multi Rana kisa ex LadyBlye. Skroz tako pise, naucila se vremenom da pravi razmake ali je i dalje ostala slovno nepismena. Ono sto kada je pukla tikva sa njom, pre blokade, je meni bilo bezveze to sto je masa clanica brisala svoje utiske, ja svoj nisam, imala sam sa njom 2 lepe saradnje iako je ispala a i jeste prevarant i lazov. Masivan linc je bio. I ruzno mi bilo sto su je prozivali za situaciju sa ex muzem. Pa i DZoDZo zna gde je gostovala a sto mi stare pamtimo, pa nasta to lici, prljav ves, ne. Nisam u tom fazonu jer to je licna stvar a ne MK. A tu Dariju iz Bora sam svojevremeno u inbox otkrila Spotteru tj. Tini. Nasla sam joj bila i kucnu adresu i fixni i kako joj se zove mama, Danijela, davno je bilo, zgradu, ma sve. Srecom sada imam preca posla, sto svakome preporucujem. Super je ovaj sajt i sto i dalje ima taj duh medjusobne zastite. Pozdrav svim clanicama, ja nemam ti kad <3
2024 01 25
> DzoDzo: > Upravo to. Sto ja da cuvam tudje pare, cuvam svoje. > I ne treba niko da kaze hvala, ali je elementarna kultura kada nekom posaljes upozoravajucu privatnu poruku odsutna u preko 70% slucajeva. > Kao jedna sto mi je na link i na naslov prevara napisala STA SA TIM? A lopini je lajkovala pola naloga kad je imala one decije kupke i kadice. Nista, sestro, srecno u saradnji ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/e9c869ba54d14c3d24a5fc37d53a848f.jpg) i onako se najbolje ispričam sa samom sobom. :D
2024 01 25
I veeeliki, veliki pozdrav za tebe bigger-better <3 <3 <3 Nadam se da je sada sve okej, dugo te nije bilo. Zao mi je sto nema vise tvojih prelepih haljina na prodaju a lepo je te videti opet :)
2024 01 25
Srebrna, slazemo se oko misljenja. Ja sam skontala po tom stalkovanju mene i tim grozomornim hvatanjima za neku rec. Prvo je to radila sa svog naloga koji sam opisala u pesmi, onda je odlucila da "ne bude lako otkrivena" i otvorila je multi. Samo, nekom drugom je vise stala na zulj pa je do mene doslo koji je njen nalog na kom ima 37 ocenjenih saradnji ;)
2024 01 25
Pa to 37 lako ode na 370. Mnogo nas je sve zeznula svojevremeno i neka je. Njoj na dusu. Mi smo tada pomagale, nismo prodavale. Svaka skola se placa.
2024 01 25
> EsBeBe: > > DzoDzo: > > Upravo to. Sto ja da cuvam tudje pare, cuvam svoje. > > I ne treba niko da kaze hvala, ali je elementarna kultura kada nekom posaljes upozoravajucu privatnu poruku odsutna u preko 70% slucajeva. > > Kao jedna sto mi je na link i na naslov prevara napisala STA SA TIM? A lopini je lajkovala pola naloga kad je imala one decije kupke i kadice. Nista, sestro, srecno u saradnji > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/e9c869ba54d14c3d24a5fc37d53a848f.jpg) > i onako se najbolje ispričam sa samom sobom. :D No ti kazem. cuvas nekom pare, nema ni nekog feedbacka. Nek si se ispricala sama sasobom, na kraju svega, najbolje komunikacije su takve. Mi svakako znamo da se cuvamo, ove druge, Bog im u pomoc sada. A na lepe cifre se kace i lepe cifre ce Sabanka da namakne. I razne druge nove Ladyblue... Nek se zale policiji ubuduce, sta da im radim. Ne moze komunikacija biti jednomerna ulica. BB, nije se tema pretvorila u raspravu, naprotiv. Ovo je samo jedno slaganje oko nezahvalnosti i nereakcija koje izazivaju da izgleda niko vise nece kaciti ovako nesto, nego ignorisati, kao sto su do sada naivnije ignorisale kada imse javi. EsBeBe je lepo opisala sve ovim skrinom.
2024 01 25
btw, na hrvatskim krpicama je zaštita kupca i prodavca urađena preko aplikacije, ako sam dobro shvatila, nešto poput onoga što je imao i limundo. aplikacija je posrednik - kupac uplati novac, a on je dostupan prodavcu tek nakon 24 sata pošto paket kupcu stigne i on se uveri da predmet odgovara oglasu. sa druge strane, i prodavac je siguran da će kupac preuzeti paket i da će novac leći na račun. e, sad, ta usluga košta par evrića, nisam se udubljivala na koju foru se izračunava procenat i mislim da je opciona. definitivno se isplati kad su veći iznosi u pitanju.
2024 01 25
To je preko trustapp-a i u sustini zvuci ok, ali imaju dosta problema sa tim, citala sam temu. Uvesce to verovatno i kod nas u nekom trenutku, ali ja ne planiram da koristim jer sam se nacitala zalbi na njihovim forumima.
2024 01 25