Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Proizvod za kosu...

Imam suvu kosu i kovrdzavu ali odkako sam radila botoks kose mekana je i ravna. Predpostavljam da ipak treba nega za moj tip. Ne želim da koristim mnogo proizvoda već bih da nadjem jedan kvalitetniji, tipa neki balzam u spreju. Za sad koristim samo ricinusovo ulje. Preporuka?
2024 01 27
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/0724ba3ddd6fe68bbe28bb53cb275c16.jpg) Postoji i ovakav balzam, te dve stvari su i više nego dovoljne za zdravu kosu. Malo su skuplji proizvodi, ali su profesionalni pa se ne troše puno, bas rade posao.
2024 01 27
Svakako za Vas tip kose morate samo lagane proizvode da koristite. Kovrdžava kosa skoro uvek je tanka
2024 01 27
Hello Hair milkshake proizvodi
2024 01 27
> Ancci_Ttrrazim: > Imam suvu kosu i kovrdzavu ali odkako sam radila botoks kose mekana je i ravna. Predpostavljam da ipak treba nega za moj tip. Ne želim da koristim mnogo proizvoda već bih da nadjem jedan kvalitetniji, tipa neki balzam u spreju. Za sad koristim samo ricinusovo ulje. Preporuka? Cao imam kovrdzavu kosu isto. Ricinusovo i kokosovo ulje nisu dobri za nasu dlaku, zato sto znaju da zacepe koren dlake. Najbolje je arganovo ulje malo je skuplje ali veruj mi videces rezultate ☺️
2024 01 28
Meni je onaj Revlon Unique 1 ceo zivot strava, al zaista Eto, to ti je moja preporuka od srca
2024 01 30
> Ancci_Ttrrazim: > Imam suvu kosu i kovrdzavu ali odkako sam radila botoks kose mekana je i ravna. Predpostavljam da ipak treba nega za moj tip. Ne želim da koristim mnogo proizvoda već bih da nadjem jedan kvalitetniji, tipa neki balzam u spreju. Za sad koristim samo ricinusovo ulje. Preporuka? Ne znam šta je za tebe mnogo proizvoda, ali kovrdžava kosa zahteva negu, naročito suva. Takođe, ne znam kog su ti tipa lokne, ali šampon, maska ili balzam plus krema za oblikovanje kovrdža (može i pivo) su neki minimum. 😄 Ima strava brend, isključivo za kovrdžavu kosu, zove se Cantu, nisu preskupi i mogu da se poruče preko stranice Lookfantastic, stižu iz Britanije kroz nekih 10 dana. Za sve tipove lokni, pa biraš šta ti treba.
2024 02 07