Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Plaćanje i prodaja

Zdravo. Ne uspevam da vidim na koje se načine vrše uplate, niti mogu da pronadjem uputstvo za nove korisnike. Preksinoć su pokušali da me prevare, večeras, izgleda ,ponovo! Da li je vredno ostavljati bilo kakve podatke ? Evo šta sam dobila sada ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ae0d371dba47370e6805fc2d293c51cf.jpg)
pre 19 dana, 22:05
Prevara, nikakve podatke ne ostavljajte.
pre 19 dana, 22:07
Zasto da ostavljate podatke prevarantima i kakvu vrednost vidite u ostavljanju istih? To je kao kada biste ostavili otvoren novcanik ispred lopova
pre 19 dana, 22:12
Postoje dva načina plaćanja: Pouzećem - članica plaća poštaru po prijemu paketa i onda Vama Pošta to isplaćuje na ugovoreni način (kada odete da pošaljete paket na šalteru Vas pitaju kako želite da Vam stigne novac, tipa na račun ili da lično podignete u Pošti itd.) Druga opcija je da Vama članica uplati unapred na Vaš bankovni račun, pa da joj onda šaljete paket bez otkupa. U tom slučaju članici ostavljate broj računa (nikako broj kartice) I Vaše podatke. Ne postoje nikakve automatske poruke, ovo što je Vama stiglo je klasična prevara. Obično se članica javi da kupi predmet sa npr. "Dobar dan, želim da kupim to i to, dajte mi podatke za uplatu", I konverzacija teče kao što bi tekla sa normalnom osobom. Sve poruke gde Vam se daje nekakav link da Vi unosite svoje lične podatke i podatke sa kartice su prevare. Ja se nadam da sam lepo objasnila.
pre 19 dana, 22:30
Ne bi bilo lose da obavite neku kupovinu na sajtu od sigurnog clana da bi dobili koji pozitivan utisak, mozda i razmenu npr. u istom gradu, jer u poslednje vreme ima puno prevara na sajtu i svi su nepoverljivi, pogotovo su sumnjivi novi profili, jer stari prevaranti otvaraju nove naloge. Postavite više predmeta da bi imali veći izbor na profilu i dobro opisite predmet koji prodajete ili eventualno razmenjujete- ako se poklope potrebe i ukusi. U slučaju slanja tj prodaje pouzecem, moze se dogoditi da ne preuzmu paket i vrati Vam se, te platite duplu poštarinu, ali s obzirom da nemate utiske, malo teze ćete prodati uz uplatu unapred
pre 18 dana, 13:27
Ovaj sajt ne podrzava bilo kakvo placanje preko sajta, prevara je sve gde dobijete link koji Vas vodi van Mojih krpica, ne nasedajte.
pre 18 dana, 17:17
Svaki dan na forumu iskoci neks tema o prevarama. Ovde ima vise prevaranata nego odece 🥲
pre 18 dana, 20:46
Još ti kroz krimi poruku čestita sto je kupio bas tvoj predmet, a ti navedi “obitelj” i daj br kartice….,pa se još nekad i sažališ pa pošalješ predmet a pare pouzećem pa moliš boga da iste dobiješ jer se nadaš da će podići paket ….ode sve u ….. čist lopovluk i prevara….
pre 17 dana, 09:06
Onda predpostavljam da je i ovo prevara. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3c565bb2c615e7fb66fc82322e0d74be.jpg)
pre 16 dana, 09:20