Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koliko para-toliko muzike bezobrazluk

Ok, desava se daneko previdi ostecenje, da se izvini, ponudi kompromis i da se na neki nacin resi situacija, i meni se jednom desio previd, pa sam ga resila sa clanicom. Ali, dokle vise slanje ostecenih predmeta uz izjave da je cena vec niska? Znaci, svaki put kad kupim nesto povoljno, da ocekujem fleke i ostecenja?
2024 02 28
Takav stav pojedinaca mi je ono nesto naj naj najnize sto moze da bude….
2024 02 28
> Anja0404: > Takav stav pojedinaca mi je ono nesto naj naj najnize sto moze da bude…. Da. To i ono 'clanica je namerno pocepala'. Ko bi normalan cepao stvar koja mu se svidja? Dno. Bar lepo da kazu, tacno je, izvinite, nesto. Em ostete osobu em se prave blesavi...
2024 02 28
Sto ne zelis sebi, ne cini ni drugima! <3 Ali nazalost ima raznih ljudi i to necu razumeti nikada kako neko ima hrabrosti i obraza da posalje flekavo i pocepano ...
2024 02 28
Razumem da neko previdi, i da se izvini, ponavljam. Ali to da se kaze da je neko namerno ostetio, da je transport kriv iako bi bilo nerealno da se fleka i doobre oderotine naprave u transportu a predmet zasticen, to ne razumem. I one nebuloze tipa, ionako je niska cena. Pa dokle?
2024 02 28
Uzasava me kada posalju osteceno a pitano pre toga ima li ostecenja i onda kazu sta si iocekivala za te pare to je placeno toloko i toliko boli mene uvo da ti ja kazem koliko si ti sta platila da li 500 ili50000 ako pitam ima li ostecenja zelim da se to kaze bez obzira da li je stvar i 200din
2024 02 28
> cutiepie11: > > Anja0404: > > Takav stav pojedinaca mi je ono nesto naj naj najnize sto moze da bude…. > Da. To i ono 'clanica je namerno pocepala'. Ko bi normalan cepao stvar koja mu se svidja? Dno. Bar lepo da kazu, tacno je, izvinite, nesto. Em ostete osobu em se prave blesavi... Na svu srecu nisam imala tavkih situacija (za sad), ali posle svih prevara kojih sam se nacitala sto ovde, sto na drugim sajtovima, nije mi neverovatno da poverujem da bi neko pokusao da lazira ostecenje kako bi vratio stvar koja mu ne stoji ili je promasena velicina a prodavac ne radi povracaje. Naravno ima i prodavaca koji to koriste kao izgovor ako su poslali osteceno ili nisu videli ostecenje, al to je sad vec rekla kazala
2024 02 28
> somebody: > Uzasava me kada posalju osteceno a pitano pre toga ima li ostecenja i onda kazu sta si iocekivala za te pare to je placeno toloko i toliko boli mene uvo da ti ja kazem koliko si ti sta platila da li 500 ili50000 ako pitam ima li ostecenja zelim da se to kaze bez obzira da li je stvar i 200din apsolutno! 'sta si ocekivala za te pare' ocekivala je da predmet odgovara opisu :D
2024 02 28
> cutiepie11: > > somebody: > > Uzasava me kada posalju osteceno a pitano pre toga ima li ostecenja i onda kazu sta si iocekivala za te pare to je placeno toloko i toliko boli mene uvo da ti ja kazem koliko si ti sta platila da li 500 ili50000 ako pitam ima li ostecenja zelim da se to kaze bez obzira da li je stvar i 200din > apsolutno! > 'sta si ocekivala za te pare' > ocekivala je da predmet odgovara opisu :D Bravo!
2024 02 28
> cutiepie11: > > somebody: > > > apsolutno! > 'sta si ocekivala za te pare' > ocekivala je da predmet odgovara opisu :D Cene nisu odraz kvaliteta, ali opis jeste. Tako smo dosli do toga da se iscepani Guess prodaje za 3000din, jer je Guess.
2024 02 28
Dzo, pojedini se cvrsto drze toga da su cene odraz kvaliteta, a i to samo kad uprskaju stvar. A o Guessu ne bih, on i Zara na sajtu idu ruku pod ruku.
2024 02 28
E to vam je ovako nesto ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8473e7c7ceec298a4377b6e7ac72783b.jpg)
2024 02 29
> somebody: > E to vam je ovako nesto ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8473e7c7ceec298a4377b6e7ac72783b.jpg) Ova drva su bar realno uslikana.
2024 03 03
Istina pa vido si sliku nema da se bunis a ove tako vesto iz uglova slikaju da se sakrije sve sto ne valja
2024 03 04