Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zašto je razmena toliko omražena ovde?

ja ako ponudim ignorisu :) ili ako odbiju opet ostave predmet u omiljeno :)
2024 02 29
Ja sam pre par godina radila razmene i uvek bih izvukla deblji kraj. Kao neko ko kupuje mnogo i onda samo proda tako isto sa etiketom, kao sto je i meni stiglo, jer se u medjuvremenu predomislim u vezi predmeta, ja sam uvek slala nove stvari sa etiketom. Ono sto je meni stizalo je za napisati knjigu losih utisaka. Stigle su mi nosene majice sa flekama znoja i dezadoransa, a jedna i sa rupom, stigle su mi stvari koje ne odgovaraju opisu (u oglasu pise velicina 34, stigne 38), pise novo sa etiketom, stigne bez etikete, pise crno stigne teget itd. Zato sam resila da vise ne dajem sansu razmenama i to je to.
2024 02 29
> Apsolutno se slazem, pogledala sam i prva reakcija je bila “A gde su stvari ???” > Uvek pogledam i ostanem u cudu jer zaista treba biti realan kada nudite nekome razmenu. Vase stvari na profilu moraju parirati stvarima za koje zelite da se menjate sto u 99% slucajeva nije ali zaista! Ovo bi bio i moj odgovor. Dobih pitanje za razmenu za nove zlatne mindjuse (placene 29000, prodajem za 18000), a na profilu nekoliko stvari...
2024 02 29
> ubavkam: > > Apsolutno se slazem, pogledala sam i prva reakcija je bila “A gde su stvari ???” > > Uvek pogledam i ostanem u cudu jer zaista treba biti realan kada nudite nekome razmenu. Vase stvari na profilu moraju parirati stvarima za koje zelite da se menjate sto u 99% slucajeva nije ali zaista! > Ovo bi bio i moj odgovor. Dobih pitanje za razmenu za nove zlatne mindjuse (placene 29000, prodajem za 18000), a na profilu nekoliko stvari... ponudjeno vam je jos nesto sto nije na profilu :") a vi ste bili nezainteresovani da pitate sta je to jos, niti da kazete sta biste voleli za njih
2024 02 29
> cutiepie11: > > ubavkam: > > > Apsolutno se slazem, pogledala sam i prva reakcija je bila “A gde su stvari ???” > > > Uvek pogledam i ostanem u cudu jer zaista treba biti realan kada nudite nekome razmenu. Vase stvari na profilu moraju parirati stvarima za koje zelite da se menjate sto u 99% slucajeva nije ali zaista! > > Ovo bi bio i moj odgovor. Dobih pitanje za razmenu za nove zlatne mindjuse (placene 29000, prodajem za 18000), a na profilu nekoliko stvari... > ponudjeno vam je jos nesto sto nije na profilu :") a vi ste bili nezainteresovani da pitate sta je to jos, niti da kazete sta biste voleli za njih Vi danima forsirate razmenu… Stavite konacno te stvari koje imate 😂😂😂
2024 02 29
> UltraStore: > Ja sam pre par godina radila razmene i uvek bih izvukla deblji kraj. > Kao neko ko kupuje mnogo i onda samo proda tako isto sa etiketom, kao sto je i meni stiglo, jer se u medjuvremenu predomislim u vezi predmeta, ja sam uvek slala nove stvari sa etiketom. Ono sto je meni stizalo je za napisati knjigu losih utisaka. Stigle su mi nosene majice sa flekama znoja i dezadoransa, a jedna i sa rupom, stigle su mi stvari koje ne odgovaraju opisu (u oglasu pise velicina 34, stigne 38), pise novo sa etiketom, stigne bez etikete, pise crno stigne teget itd. > Zato sam resila da vise ne dajem sansu razmenama i to je to. Posteno!
2024 02 29
Slazem se sa dosta clanica ali imala sam ponude za razmenu i sad clanica hoce moj predmet a jaa njenu haljinu koju je na aukciju stavljala lupam za 500 din a na profilu 1000 i zena nece da se menja u fazonu je hocu tvoju stvar i doplatu za haljinu meni se to desavalo. Imala sam jednu razmenu gde mi zena posla ostecen dzemper i kos se buni za duks a i snimak sam joj slala. Prestala sam da budem za zamene iz vise razloga. Puni ormani i lose komunikacije
2024 03 02
Volim razmene i uvek sam ih volela, rado bih se menjala i vise da imam vise predmeta kao nekada ili da od clanica koje nude nadjem nesto sto mi se svidja, ali ne mogu da kazem da sam svaki put lepo prosla, neka bude 70:30 u korist lepog, ali posto je razmena, nisam cepidlacila. Kada se menjam, volim da se menjam stvar za stvar, ne gledam cene, jer ono sto meni ne treba, drugom treba i obrnuto. I tu gledam da budem realna i naravno da necu traziti parfem za pvc tasnu ali ne volim razmene uz doplatu, stvar za stvar i svako svoju postarinu, pa ako se nadjemo, nasle smo se. I prvobitna ideja sajta je bila upravo reciklaza, da predmeti kruze izmedju nas, clanica, nazalost za ovih 10 god je sve manje-vise otislo u kupoprodaju pri cemu bi svi da prodaju, manje ili vise. Razmene su super!
2024 03 02
> srebrna: > I prvobitna ideja sajta je bila upravo reciklaza, da predmeti kruze izmedju nas, clanica, nazalost za ovih 10 god je sve manje-vise otislo u kupoprodaju pri cemu bi svi da prodaju, manje ili vise. > Razmene su super! <3
2024 03 02
> EmilijaNik: > > cutiepie11: > > Ima li neka iskusna clanica da mi objasni ovu pojavu, ja kad nekog pitam za razmenu (pritom skoro sve stvari su mi nove + kvalitetne) osecam se kao da se spustam na najnizi nivo moguci, iako je ovo sajt gde se trguje, kupuje, prodaje, menja.. pogotovo mi nije jasno da je clanicama tesko da napisu 'nemate nista sto mi se svidja, hvala na ponudi' vec samo ignorisu. Cast izuzecima. Stvarno ne razumem ovu pojavu. Kao da su moje stvari sugave, a nisu.
2024 03 03
Lilali, i ja brisem iz omiljenih predmet ako dobijem ponudu. Ne zato sto nisam zelela da ga kupim, vec ne volim nametljivost i unosi mi sumnju, cisto da mi prodavac ne dosadjuje dalje. Mozda neko iz nekog drugog razloga o:)
2024 03 05
> cutiepie11: > ja ako ponudim ignorisu :) ili ako odbiju opet ostave predmet u omiljeno :) :') :') :') :')
2024 03 06
RAZMENA! Imam još stvari S, M koje su oni izbrisali, verovatno zbog članarine...
2025 09 21
1 2