Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoć oko korišćenja sajta

Zdravo svima, treba mi pomoć oko korišćenja sajta s obzirom da ga prvi put koristim. Ako bi neko mogao da mi objasni kako se kupuje/prodaje preko Trustap-a jer ima ovakav slučaj ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/4503f7da731f601fd62cca12ddc48bf4.jpg)
2024 03 07
Po stoti put, prevara. Prelistajte teme na forumu.
2024 03 07
Ne kupuje se gospođo, to je prevara.
2024 03 07
Hvala puno na odgovoru.
2024 03 07
Jedini nacin da neko kupi od vas je da uplati Post netom preko broja mobilnog ili na racun ako mu date (pazite sad jako je bitno) BROJ TEKUCEG RACUNA. Nikako ne nasedati na te prevare gde je neko navodno uplatio unapred nekom sajtu i narucio kurira (to ne postoji kod nas) ili gde vam daju link i na kom onda od vas traze da ukucate sve podatke sa kartice. To se nikada i nigde ne ostavlja osim ako kupujete nesto online na nekom sigurnom sajtu. Sve su to prevare da im ostavite podatke sa kartice i toliko su sigurni u sebe da sam videla da traze od tih kojima salju link da napisu KOLIKO NOVCA IMAJU NA KARTICI na tom linku. Zar to nikome nije sumnjivo? Ko vas pita koliko novca imate na kartici i sta bi to koga zanimalo ako UPLACUJE? Samo malo logicki razmisljati i odmah se tu vidi da nista nije kako treba. Da ne pricam o google translate srpskom
2024 03 07